Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Inspirat de italienii care cântă în balcoane, Bono de la U2 a compus piesa "Let Your Love Be Known" - VIDEO

Bono a împărtășit publicului o piesă nouă, compusă în contextul actualei crize provocate de coronavirus. Vocalistul U2 și-a intitulat piesa "Let Your Love Be Known" ("Lasă-ți iubirea să ajungă la cei din jur"), dedicând-o personalului medical atât de solicitat în această perioadă, dar și celor din izolare, care le transmit optimismul lor celor din jur.

Publicat

pe

Bono în videoclipul piesei ”Song For Someone”
Bono în videoclipul piesei ”Song For Someone”

Muzica este terapie pentru mulți dintre cei afectați de coronavirus, așa încât Bono s-a simțit inspirat să compună o piesă pentru toți cei care apelează la această formă de artă pentru a uita de griji. Vocalistul formației U2 i-a urmărit pe italienii care cântă de la balcoane din carantină și a scris pentru ei, dar și pentru medici și asistenți, piesa "Let Your Love Be Known".

"Pentru italienii care m-au inspirat să scriu piesa...pentru irlandezi...pentru oricine e într-o situație dificilă și continuă să cânte. Pentru doctori, pentru asistente, pentru toți cei care se află în prima linie de ajutor, vouă vă cântăm această piesă", a transmis Bono, publicând pe Facebook un clip în care îl putem urmări interpretând live piesa "Let Your Love Be Known".

VIDEO: Bono - "Let Your Love Be Known"

În urmă cu doi ani, U2 Încheia turneul "Experience + Innocence" cu un concert în Berlin, la momentul respectiv zvonindu-se că formația plănuiește să se retragă. Bono a ținut la momentul respectiv un scurt discurs, vorbind publicului despre cât de mulți ani s-au derulat de când U2 și-a început activitatea.

"Am tot susținut concerte și turnee de ceva timp, se împlinesc vreo 40 de ani, iar acești ultimi patru ani au fost cu adevărat speciali. Vom pleca acum...", a declarat Bono la Berlin.

Acest "Vom pleca acum..." i-a pus pe gânduri pe mulți dintre fanii formației, unii speculând că trupa ar plănui să se retragă. Zvonurile nu au fost confirmate până acum, deși formația nu a mai lansat nimic în ultimii doi ani.

Cel mai recent album lansat de U2, "Songs of Innocence", a apărut în 2017. Discul a primit până acum cronici mixte, impresiile oscilând de la foarte bine - ”cel mai bun album U2 din acest deceniu” (Mojo) - la foarte prost -”(membrii trupei U2) sunt vechi maeștri în pompatul chestiilor care-i face pe copiii din ziua de azi să cumpere muzică” (NME).

Comentează

Premii muzicale

Gala Premiilor Grammy 2024 se vede în direct pe VOYO

Premiile Grammy 2024 vor fi decernate pe 5 februarie, iar telespectatorii din România pot afla cine vor fi artiștii care vor face un adevărat spectacol în cea mai importantă noapte a industriei muzicale din lume, dar și cine va pleca acasă cu trofeele Academiei de Înregistrări.

Publicat

pe

Gala Premiilor Grammy 2024 se vede în direct pe VOYO
Gala Premiilor Grammy 2024 se vede în direct pe VOYO │ FOTO: PRO TV

Muzica schimbă lumea, iar Premiile Grammy schimbă lumea muzicii. Cei mai importanți artiști se întâlnesc în cea mai spectaculoasă gală: a 66-a ediție a Premiilor Grammy este luni, 5 februarie, de la ora 3 dimineața, în direct pe VOYO.

National Academy of Recording Arts and Sciences va înmâna și în acest an trofee pentru realizări remarcabile în domeniul muzical, în cea mai importantă noapte a industriei. Abonații VOYO vor putea vedea LIVE și în exclusivitate decernarea râvnitelor premii, din Crypto Arena, Los Angeles, și se vor delecta cu momentele impresionante pregătite de Billie Eilish, Dua Lipa, Travis Scott, Burna Boy, Luke Combs, Billy Joel sau Olivia Rodrigo.

În acest an, printre noutățile pregătite de organizatori se numără și prezența legendarei trupe U2 în cadrul evenimentului. Câștigători a 22 de trofee Grammy, membrii U2 vor avea un show unic, transmis pentru prima dată din Sphere, Las Vegas - locul unde formația este rezidentă.

Lista celor care se luptă să pună mâna pe râvnitul trofeu Grammy a fost făcută publică, iar SZA conduce topul din acest an cu nouă nominalizări. Phoebe Bridgers, Șerban Ghenea și Victoria Monét sunt nominalizați la șapte categorii, iar Jack Antonoff, Jon Batiste, boygenius, Brandy Clark, Miley Cyrus, Billie Eilish, Olivia Rodrigo și Taylor Swift au fiecare câte șase nominalizări.

Citește în continuare

Trending