Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Ariana Grande vorbește despre coronavirus și nevoia de altruism: "Trebuie să vă pese mai mult de cei din jur"

Ariana Grande își îndeamnă fanii să ia în serios gravitatea pandemiei de coronavirus și implicit măsurile de protecție recomandate de autorități. Cu toții trebuie să dăm dovadă de altruism, în mesajul ei artista explicând că trebuie să-i protejăm pe cei vârstnici și cu probleme de sănătate.
Ariana Grande în videoclipul ”breathin”

Ariana Grande în videoclipul ”breathin”

Ariana Grande a publicat pe Twitter un mesaj prin care ne îndeamnă să ne informăm corect în privința gravității efectelor coronavirus. Artista mărturisește că este surprinsă de relaxarea cu care mulți tratează acest subiect.

"Continui să aud de la un număr surprinzător de oameni afirmații de genul <<Nu e mare lucru / Vom fi bine / Trebuie să ne vedem de viețile noastre>>, iar asta mă uimește. Înțeleg dacă simțeați asta în urmă cu câteva săptămâni. Dar vă rog să citiți despre ceea ce se întâmplă. Vă rog, nu ignorați lucrurile astea", a scris Ariana.

Artista în vârstă de 26 de ani a subliniat faptul că, deși virusul COVID-19 este mai puțin periculos pentru cei tineri, în această categorie regăsindu-se majoritatea fanilor ei, trebuie să țină cont de responsabilitatea pe care o au în raport cu cei puternic afectați de această pandemie.

"Tratarea lucrurilor cu atitudinea <<vom fi bine pentru că suntem tineri>> pune în mare pericol pe cei care nu sunt tineri sau care au probleme de sănătate"

"Este incredibil de periculos și egoist să desconsiderați gravitatea situației. Tratarea lucrurilor cu atitudinea <<vom fi bine pentru că suntem tineri>> pune în mare pericol pe cei care nu sunt tineri sau au probleme de sănătate. Ceea ce spuneți sună stupid și vă face să păreți privilegiați. Trebuie să vă pese mai mult de cei din jur. Acum."

Mesajul a fost completat într-un alt tweet de un exemplu de sacrificiu pe care oricine ar trebui să-l poată face.

"Cursurile de hip hop yoga pot aștepta, vă promit"

Coronavirus în SUA și în lume

În Statele Unite, numărul cazurilor de infectare cu coronavirus a ajuns la 3.802. Până la ora actuală, 73 de persoane s-au recuparat, înregistrându-se totodată 69 de decese.

La nivel internațional s-a ajuns la 171.112 cazuri de coronavirus. Numărul deceselor a urcat la 6.526, țările cele mai afectate fiind China (3.213 decese), Italia (1.809 decese) și Iran (724 decese).

Citește mai multe despre Ariana Grande
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Killers prezintă noua piesă "Caution", anunţă data de lansare a noului album - AUDIO

The Killers are un material nou pentru fani şi îl anticipează prin lansarea single-ului "Caution". Este o piesă care sună...

Închide