Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
James Arthur

Amazon va opri stocurile de viniluri din cauza coronavirusului

Din cauza pandemiei de coronavirus, Amazon trebuie să facă loc pe rafturile sale pentru obiecte mai esențiale. Astfel, ratailerul este nevoit să înceteze temporar stocarea cu articole mai puțin necesare, cum ar fi vinilurile.
Music on vinil

Music on vinil

Pe fondul epidemiei de coronavirus, Amazon se luptă să păstreze în stoc obiecte esențiale, cum ar fi produse de dezinfectare a mâinilor, măști de față, hârtie igienică și produse farmaceutice. Pentru a face loc pe rafturile sale, cunoscuta companie de comerț online va înceta temporar stocarea de articole "neimportante", inclusiv discuri de vinil.

Amazon va continua să vândă vinilurile care sunt deja pe stoc în depozitele sale. Cu toate acestea, odată ce aceste cantități sunt epuizate, cumpărătorii nu vor mai putea să comande discurile dorite.

Reprezentații Amazon au declarat pentru publicația Variety următoarele:

"Momentan prioritizăm articole casnice, produse farmaceutice și alte obiecte cu o cerere ridicată care vin în depozitele noastre astfel încât să putem primi, reîncărca și livra mai rapid aceste produse clienților".

Vânzările de vinil au crescut cu 19% în 2019, reprezentând un total de 504 milioane de dolari în vânzări, cel mai mare număr din 1988. Amazon este cel mai mare vânzător de vinil din Statele Unite, cu un sfert din totalul pieței.

Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Glastonbury 2020 a fost anulat, pandemia de coronavirus provoacă o "incertitudine fără precedent"

Cel mai mare festival din Marea Britanie, Glastonbury, a fost anulat în contextul incertitudinii provocate de coronavirus. Cea de-a 50...

Închide