Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

ADDA a lansat imnul femeilor cu atitudine, "Suntem Femei" - AUDIO

ADDA a lansat de ziua sa de naştere imnul femeilor şi feminităţii, "Suntem femei". Artista face fanilor un cadou chiar de ziua sa, iar acest track prefaţează un album nou, care va sosi în curând. Vă invităm să ascultaţi piesa perfectă de 8 martie şi nu numai în articol.

Publicat

pe

Coperta single ADDA Suntem Femei
Coperta single ADDA Suntem Femei │ FOTO: ADDA

"Suntem femei" vine la fix în intervalul 1-8 martie, perioada când sărbătorim tot ce este feminin, delicat şi creator de viaţă. Acest single este o declaraţie muzicală de putere a ceea ce nu se mai numeşte de multă vreme "sexul slab". ADDA cântă despre reciprocitate şi curaj, dorinţa de îmbrăţişări sincere şi puterea de a iubi şi ierta a unei femei. "Suntem Femei" este un track extras de pe viitorul disc al artistei, "Arta, viaţa şi iubire", care va sosi în curând.

Instrumentalul include secţiuni orchestrale, un percuţie puternică, beat ritmat, pian şi o chitară melancolică. Basul funky adaugă la ritmul acestei creaţii vii, puternice. ADDA a lansat noua piesă alături de acest mesaj:

Piesa asta este despre și pentru femeile puternice. Care au voce! Care nu acceptă să fie considerate niște făpturi gingașe fără apărare și atât. E despre și pentru femeile cu atitudine care luptă pentru ele și care deși au răni adânci, pot iubi din nou. Este despre și pentru femeile care au nevoie de dragoste, nu de cadouri scumpe. E despre și pentru femeile care au căzut de 10 ori și s-au ridicat de 11.

Linia melodică și versurile sunt compuse de către ADDA, muzica este creată de către ea împreună cu Georgian Idriceanu, iar single-ul este produs de către Georgian Idriceanu. Proiectul "Artă, Viaţa şi Iubire" a început din luna septembrie 2019, când ADDA a dezvăluit intro-ul acestui LP. Au urmat apoi lansările de piese "Ce am cu tine", "Cum doare o inimă", "A fost odată ca-n poveşti", "Răsărit", "Plâng în hohote", "Grădina", "Dacă" şi "Lacrimi". Acest din urmă single a fost inspirat din povestea nebună de dragoste a muzicianei cu soţul său.

Viitorul disc are 12 piese, iar intro-ul său a avut textul scris de către artistă, muzica realizată de ADDA împreună cu Bogdan Marinescu. La vioară se află Vlad Măzărel, iar piesa este produsă în studiourile Baladda Records. La începutul anului trecut, ADDA a lansat campania "CupidonAdda", alegând poveştile a 8 cupluri destrămate, despre care a compus câte o melodie cu scopul de a îi împaca pe parteneri.

Pe ADDA o puteţi vedea în această perioadă la show-ul Antena 1 "Asia Express România", drept concurentă.

Comentează

Trending