Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden

ADDA a lansat imnul femeilor cu atitudine, "Suntem Femei" - AUDIO

ADDA a lansat de ziua sa de naştere imnul femeilor şi feminităţii, "Suntem femei". Artista face fanilor un cadou chiar de ziua sa, iar acest track prefaţează un album nou, care va sosi în curând. Vă invităm să ascultaţi piesa perfectă de 8 martie şi nu numai în articol.
Coperta single ADDA Suntem Femei

Coperta single ADDA Suntem Femei │ FOTO: ADDA

"Suntem femei" vine la fix în intervalul 1-8 martie, perioada când sărbătorim tot ce este feminin, delicat şi creator de viaţă. Acest single este o declaraţie muzicală de putere a ceea ce nu se mai numeşte de multă vreme "sexul slab". ADDA cântă despre reciprocitate şi curaj, dorinţa de îmbrăţişări sincere şi puterea de a iubi şi ierta a unei femei. "Suntem Femei" este un track extras de pe viitorul disc al artistei, "Arta, viaţa şi iubire", care va sosi în curând.

Instrumentalul include secţiuni orchestrale, un percuţie puternică, beat ritmat, pian şi o chitară melancolică. Basul funky adaugă la ritmul acestei creaţii vii, puternice. ADDA a lansat noua piesă alături de acest mesaj:

Piesa asta este despre și pentru femeile puternice. Care au voce! Care nu acceptă să fie considerate niște făpturi gingașe fără apărare și atât. E despre și pentru femeile cu atitudine care luptă pentru ele și care deși au răni adânci, pot iubi din nou. Este despre și pentru femeile care au nevoie de dragoste, nu de cadouri scumpe. E despre și pentru femeile care au căzut de 10 ori și s-au ridicat de 11.

Linia melodică și versurile sunt compuse de către ADDA, muzica este creată de către ea împreună cu Georgian Idriceanu, iar single-ul este produs de către Georgian Idriceanu. Proiectul "Artă, Viaţa şi Iubire" a început din luna septembrie 2019, când ADDA a dezvăluit intro-ul acestui LP. Au urmat apoi lansările de piese "Ce am cu tine", "Cum doare o inimă", "A fost odată ca-n poveşti", "Răsărit", "Plâng în hohote", "Grădina", "Dacă" şi "Lacrimi". Acest din urmă single a fost inspirat din povestea nebună de dragoste a muzicianei cu soţul său.

Viitorul disc are 12 piese, iar intro-ul său a avut textul scris de către artistă, muzica realizată de ADDA împreună cu Bogdan Marinescu. La vioară se află Vlad Măzărel, iar piesa este produsă în studiourile Baladda Records. La începutul anului trecut, ADDA a lansat campania "CupidonAdda", alegând poveştile a 8 cupluri destrămate, despre care a compus câte o melodie cu scopul de a îi împaca pe parteneri.

Pe ADDA o puteţi vedea în această perioadă la show-ul Antena 1 "Asia Express România", drept concurentă.

Citește mai multe despre ADDA
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ioana Ignat a lansat o nouă piesă melancolică, "O lume întreagă" - AUDIO

Una dintre cele mai tinere artiste din peisajul muzical autohton este şi cea mai prolifică. Ioana Ignat este la al...

Închide