Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Selena Gomez a lansat o nouă piesă despre Justin Bieber, "Feel Me" - AUDIO

Selena Gomez continuă să graviteze în triunghiul amoros care îi include pe Justin Bieber şi The Weeknd. Cei 3 au lansat în intervalul ultimei săptămâni piese noi, iar Selena Gomez ne oferă acum track-ul "Feel Me". Fanii au speculat imediat că versurile sunt despre Bieber... Puteţi asculta piesa în articol.
Selena Gomez - Lose You To Love Me

Selena Gomez - Lose You To Love Me

"Feel Me" este clar un mesaj pentru un fost iubit, cu aluzii precum "de fiecare dată când buzele tale o ating pe alta, vreau să mă simţi". Selena Gomez cântă despre faptul că muza sa masculină nu va mai fi iubită niciodată cum a putut ea să iubească. Artista evocă nopţile lungi ale fostului prieten, care nu doarme doar pentru a nu o visa pe ea. Piesa are un sound văratic şi optimist, în ciuda versurilor mai degrabă amare şi pline de regret.

O variantă nefinisată de "Feel Me" fusese cantată live încă de acum 4 ani, în cadrul turneului "Revival", iar fanii au apreciat-o pentru că avea şi context. Pe atunci Justin Bieber şi Selena nu se împăcaseră/trădaseră şi Bieber nu îl găsise pe Dumnezeu, sobrietatea şi căsnicia. Selena ar putea regreta unele din acele versuri acum. Muziciana rămâne activă în 2020, după ce în luna ianuarie a lansat albumul "Rare", primul său material discografic din 2014 încoace.

Atunci când artista a cântat prima oară piesa cu ani în urmă a descris compoziţia sa astfel: "într-o noapte eram foarte supărată şi am scris toată această piesă". Ascultate acum versurile par să prezinte mai bine relaţia tensionată dintre Selena şi Bieber de acum 4 ani, când pop star-ul canadian deja se afişa cu alte cuceriri. Justin e între timp căsătorit cu Hailey Baldwin din 2018, a lansat albumul "Changes" fix de Valentine's Day, dar şi unul dintre cele mai bine produse documentare de pe YouTube, "Seasons".

Ediţia de studio a piesei "Feel Me" a fost lansată iniţial pe un vinil rar şi exclusiv, o ediţie specială de album "Rare" disponibilă doar în magazinele Target în ianuarie. Fanii i-au cerut Selenei şi o variantă digitală, dar tânăra s-a opus în prima fază citând "o altă stare mentală când a compus piesa decât cea actuală". Se pare că s-a răzgândit în cele din urmă.

Citește mai multe despre Selena Gomez
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ozzy Osbourne a lansat un nou album după 10 ani, "Ordinary Man"

A venit şi momentul mult aşteptat de fanii Prinţului Întunericului: Ozzy Osbourne a lansat noul său album, "Ordinary Man". LP-ul...

Închide