Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Selena Gomez a lansat o nouă piesă despre Justin Bieber, "Feel Me" - AUDIO

Selena Gomez continuă să graviteze în triunghiul amoros care îi include pe Justin Bieber şi The Weeknd. Cei 3 au lansat în intervalul ultimei săptămâni piese noi, iar Selena Gomez ne oferă acum track-ul "Feel Me". Fanii au speculat imediat că versurile sunt despre Bieber... Puteţi asculta piesa în articol.
Selena Gomez - Lose You To Love Me

Selena Gomez - Lose You To Love Me

"Feel Me" este clar un mesaj pentru un fost iubit, cu aluzii precum "de fiecare dată când buzele tale o ating pe alta, vreau să mă simţi". Selena Gomez cântă despre faptul că muza sa masculină nu va mai fi iubită niciodată cum a putut ea să iubească. Artista evocă nopţile lungi ale fostului prieten, care nu doarme doar pentru a nu o visa pe ea. Piesa are un sound văratic şi optimist, în ciuda versurilor mai degrabă amare şi pline de regret.

O variantă nefinisată de "Feel Me" fusese cantată live încă de acum 4 ani, în cadrul turneului "Revival", iar fanii au apreciat-o pentru că avea şi context. Pe atunci Justin Bieber şi Selena nu se împăcaseră/trădaseră şi Bieber nu îl găsise pe Dumnezeu, sobrietatea şi căsnicia. Selena ar putea regreta unele din acele versuri acum. Muziciana rămâne activă în 2020, după ce în luna ianuarie a lansat albumul "Rare", primul său material discografic din 2014 încoace.

Atunci când artista a cântat prima oară piesa cu ani în urmă a descris compoziţia sa astfel: "într-o noapte eram foarte supărată şi am scris toată această piesă". Ascultate acum versurile par să prezinte mai bine relaţia tensionată dintre Selena şi Bieber de acum 4 ani, când pop star-ul canadian deja se afişa cu alte cuceriri. Justin e între timp căsătorit cu Hailey Baldwin din 2018, a lansat albumul "Changes" fix de Valentine's Day, dar şi unul dintre cele mai bine produse documentare de pe YouTube, "Seasons".

Ediţia de studio a piesei "Feel Me" a fost lansată iniţial pe un vinil rar şi exclusiv, o ediţie specială de album "Rare" disponibilă doar în magazinele Target în ianuarie. Fanii i-au cerut Selenei şi o variantă digitală, dar tânăra s-a opus în prima fază citând "o altă stare mentală când a compus piesa decât cea actuală". Se pare că s-a răzgândit în cele din urmă.

Citește mai multe despre Selena Gomez
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ozzy Osbourne a lansat un nou album după 10 ani, "Ordinary Man"

A venit şi momentul mult aşteptat de fanii Prinţului Întunericului: Ozzy Osbourne a lansat noul său album, "Ordinary Man". LP-ul...

Închide