Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Primul val de artiști confirmați la UNTOLD 2020 vine cu o serie de premiere naționale

Cea de-a șasea ediție a festivalului UNTOLD îi aduce pe cele 10 scene pe unii dintre cei mai renumiți artiști internaționali ai momentului, dar și trupe legendare care s-au reunit și au concerte sold-out pe marile stadioane ale lumii.

Publicat

pe

UNTOLD 2019 │ FOTO: UNTOLD Festival

Iggy Azalea, Eric Prydz, Amelie Lens și Charlotte de Witte vin pentru prima dată în România, cu ocazia celei de-a șasea ediții UNTOLD.

Printre cei mai apreciați DJ-i ai lumii, Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix și David Guetta revin la UNTOLD alături de The Script, The Pussycat Dolls, Above & Beyond, Afrojack, Alesso, DJ Snake, Steve Aoki, Lost Frequencies, Paul Kalkbrenner, Tale of Us, Cirez D, Borgore, Dub FX, Rudimental DJ și Netsky.

Artiști care vin în premieră în România:

Unul dintre cei mai inovatori artiști underground, Eric Prydz, ajunge în premieră în România, în mainstage-ul festivalului UNTOLD 2020. Este unic în industria muzicii electronice, suedezul reușind să facă din orice apariție live o experiență vizuală incredibilă.

Muzica sa a fost influențată de Depeche Mode. Este singurul artist din lume care a obținut acordul legendarei trupe Pink Floyd pentru a folosi un sample din "Another Brick In The Wall" pentru a lansa o versiune remix, intitulată "Proper Education", cu care a fost nominalizat la Grammy, la categoria "Best Remixed Recording. În 2017 a fost desemnat câștigător la categoria "DJ of the Year" în cadrul Electronic Music Awards și a avut o nominalizare pentru "Live Act of the Year".

Above & Beyond sunt unii dintre cei mai dedicați DJ/Producători din industria trance care au încercat în permanență să depășească limitele standardelor impuse de un anume stil din muzică electronică. Ei urcă pentru prima dată pe mainstage-ul UNTOLD. De la producții orientate spre genul trance până la albume acustice, Above & Beyond au acoperit tot; în 2016 au fost nominalizați la Grammy la categoria Best Dance Recording cu "We're All We Need", iar în 2018 "Northern Soul" a ajuns în aceeași listă de nominalizați la premiile Grammy.

Iggy Azalea vine din Australia, iar în vara acestui an ajunge pentru prima dată în Romănia. A reușit să atragă atenția întregii lumi, în momentul în care a regizat două dintre videoclipurile pentru "Pussy" și "Two Times", ajunse virale pe platforma YouTube. Iggy Azalea a fost recompensată cu două premii American Music Awards, trei Billboard Music Awards, un premiu MTV Video Music, People's Choice Award, avănd și patru nominalizări la Grammy. Canalul de YouTube al artistei a acumulat 2,6 miliarde de vizualizări.

Proaspăt reunită, trupa The Pussycat Dolls vine la UNTOLD 2020

The Pussycat Dolls s-a reunit la sfârșitul anului 2019, după nouă ani de pauză. Acest moment a generat euforie în toată lumea, mai ales că au anunțat și lansarea unui single de revenire, intitulat "React". De când s-au reunit, trupa face spectacole sold-out cu zeci de mii de fani, în doar câteva minute. The Pussycat Dolls a avut 10 piese de Top 40 în UK's Official Singles Chart, două dintre acestea au ajuns NO 1: "Don't Cha" și "Stickwitu", iar în Top 100 Girls Band Singles of the last 25 Years, un clasament întocmit de Official Charts, trupa este prezentă cu opt piese.

Billboard a inclus trupa în lista celor mai de succes proiecte apărute în anii 2000, fetele reușind și un record de vânzări, 54 de milioane de albume, iar canalul VH1 le-a poziționat pe locul 10 în clasamentul Greatest Women in Music. Toate hit-urile lor se vor auzi în vară pe mainstage-ul festivalului UNTOLD.

Primii trei DJ ai lumii revin la UNTOLD

A VI-a ediție a festivalului UNTOLD va aduce pe scena principală cele mai mari nume din industria EDM, primii trei DJ ai lumii, conform clasamentului DJ Mag 2019: Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix și David Guetta.

De la "Crowd Control", "The Hum" la "High On Life" sau "Tremor" până la "Never Be Alone" sau "Titanium", cele mai cunoscute piese de festival vor energiza fanii festivalului de pe Cluj Arena.

DJ Snake este dj-ul care a depășit bariere convenționale în materie de muzică și look. Francezul care a debutat în 2013 cu "Bird Machine" și "Turn Down for What", a semnat o colaborare cu Diplo și solista MØ pentru una dintre cele mai bine văndute piese dance, "Lean On".

The Script - pentru a doua oară în România

The Script se va afla pentru a doua oară în line-up-ul unui festival din România. După un concert live în 2018 la cea de-a doua ediție Neversea, membrii trupei au dorit să se reîntoarcă în România. Pe Cluj Arena, The Script vor cânta piese live precum "The Man Who Can't Be Moved", "Breakeven", "For the First Time", "Nothing", "Hall of Fame" sau "Superheroes", piese cu care au intrat în clasamentele din întreaga lume.

Au fost recompensați cu cele mai importante premii din industria muzicală și se află printre trupele preferate ale Reginei Elisabeta a Marii Britanii. Majestatea Sa a cerut de nenumărate ori concerte private cu trupa irlandeză.

Scenele secundare aduc în acest an nume apreciate din zona underground

Amelie Lens, Charlotte de Witte, Paul Kalkbrenner, Tale of Us, Cirez D, Borgore, Dub FX, Netsky și mulți alții vor urca pe scenele Galaxy și Alchemy.

Genurile muzicii undergroung sunt în acest an reprezentate de unii dintre cei mai ceruți artiști. Curentul techno va fi un adevărat fenomen de festival la UNTOLD, unde vin cei mai cunoscuți reprezentanți ai acestui gen. Recent premiată cu premiul "Best Techno Artist", Charlotte de Witte este o premieră la un festival din România.

Amelie Lens a intrat recent în categoria headlinerilor la cele mai mari festivaluri techno, iar în vara lui 2020 va avea un live performance, pentru prima dată, la UNTOLD. Cu o ascensiune rapidă, artista va genera euforie cu stilul său minimal techno.

Liga celor mai apreciate artiste ale curentului techno actual este întregită de cele mai importante figuri ale momentului: Cirez D, Paul Kalkbrenner LIVE, Richie Hawtin și Tale of Us. Amatorii de Bass-and-Trap au motive de entuziasm: Borgore, Dub Fx,Netsky, Rudimental DJ, Sub Focus DJ SET & ID, Wilkinson DJ SET & MCAD-APT sunt mixul perfect pentru ediția din această vară a festivalului UNTOLD.

Abonamente UNTOLD 2020:

Prețul abonamentelor variază între 848,61 lei și 2129,55 lei, în funcție de categoria aleasă. Consultă agenda InfoMusic și cumpără bilete!

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri joi, 9 septembrie 2021

UNTOLD Festival 2021

Loc
Cluj Arena
Comentează

Concerte & turnee

Află lineup-ul complet al festivalului Massif 2024

Festivalul Massif se pregătește de o nouă ediție de neratat pentru iubitorii de muzică și activități montane. Organizatorii au completat lineup-ul și te invităm să-l afli și tu în articol.

Publicat

pe

Poze Massif 2023 in Poiana Brasov

În Poiana Brașov, în perioada 14-17 martie, fanii se vor bucura de cele mai tari petreceri alături de artiștii prezenți în festival pe scena principală, G.O.A.T. (Greatest Of All Time), Massif x Nuba VIP Afterparty, George Music Hideout și la apres-ski-urile partenere, Nuba Chalet Stage și Yager Chalet Stage.

Mainstage

Mahmut Orhan, Claptone, maestrul afro-tech Shimza, unul dintre cei mai frumoși nebuni ai scenei electronice, GORDO, la care se adaugă producătorul deep house, Grigoré, sunt artiștii care vor ajunge la scena principală Massif, în cele patru zile de festival, alături de Dirty Nano, Mahony, HVMZA, Valeron, Sezer Uysal, Adrian Șaguna, Arias, Dark & Menthol, Day Dreamers (Marwan Dua, Dub Fx, Woodnote), Akos.

G.O.A.T. Stage

Chase & Status, Netsky, Wilkinson, Dub FX feat. Woodnote, Villain, DWLS, HVNDS, Grasu XXL, Șuie Paparude, CTC, Puya, Aurik & Pelin, 4AWL, Andi Moisescu, The Hollygood Gang, Killa Fonic, Deliric x Silent Strike, Cucugram b2b Deny, Memphis and Blocksberg, Pappa M & Mc Dylma și Hip-Hop Takeovers vor genera euforie la scena G.O.A.T.

Iubitorii de drum and bass și dubstep au toate motivele să-vină la Massif. Anul acesta, în Poiana Brașov, vor ajunge Saul Milton și Will Kennard, membrii legendarului proiect Chase & Status.

Scenele Massif x Nuba VIP Afterparty și La Yager Chalet

Scena Massif x Nuba VIP Afterparty asigură distracția de seară cu The Hollygood Gang, Deny, Poltom, Grigoré și Dirty Nano.

Cele mai cunoscute apres-ski-uri din România vor găzdui petreceri unice pentru fanii festivalului Massif, pe timp de zi. La Yager Chalet Stage fanii vor petrece alături de 4AWL, Adrian Șaguna, Andi Moisescu, Andrew Maze, Deny, Fogoros & Modoi, HVMZA, Just Eddie & Norris Gabriel, Marinesc Who, MC Răzvan Stroe, Paul Damixie, Rux, Poltom, Sezer Uysal și Shaun Warner.

Ce artiști români cântă la Massif 2024

Cele mai cunoscute nume din muzica românească Killa Fonic, Puya, CTC, Deliric x Silent Strike, Dirty Nano, Grasu XXL, HVNDS, Șuie Paparude, alături de artiști consacrați din dubstep, grime, trap, hip-hop și dance, vor ajunge în luna martie în Poiana Brașov pentru cea de-a doua experiență Massif.

Organizatorii promit o producție care va duce entertainment-ul de iarnă din România la un alt nivel, iar festivalul Massif va transforma, pentru al doilea an la rând, stațiunea Poiana Brașov în cea mai dorită și căutată destinație montană de către tinerii din Europa.

Prețuri bilete Massif 2024

  • Abonamentele și biletele de o zi pentru ediția din acest an a festivalului Massif se găsesc online, la prețuri ce pornesc de la 39 de euro + taxe. Pentru mai multe detalii, accesează agenda InfoMusic.
Citește în continuare

Concerte & turnee

Chase & Status, Mahmut Orhan, Netsky se numără printre artiștii adăugați în lineup-ul Massif 2024

Festivalul Massif a anunțat noi artiști care vor ajunge în Poiana Brașov, în perioada 14-17 martie 2024. Organizatorii sunt hotărâți să transforme această destinație montană în locul ideal pentru toți cei care sunt în căutare de experiențe memorabile.

Publicat

pe

Ian la Massif 2023 in Poiana Brasov

Pentru cea de-a doua ediție, organizatorii Massif adoptă o abordare îndrăzneață, îmbinând cele mai tari activități montane cu diversitatea de genuri muzicale. Primului val de artiști anunțat la sfârșitul anului trecut i se adaugă acum alte nume celebre din industria muzicală. Este vorba despre Chase & Status, Mahmut Orhan, Netsky și Valeron. Alături de ei, cei mai apreciați artiști români se alătură lineup-ului, precum Puya, CTC, Deliric x Silent Strike, Dirty Nano, Grasu XXL, HVNDS, Șuie Paparude și The HollyGood Gang.

Chase & Status, una dintre trupele britanice de succes ale ultimelor decenii, s-a bucurat de recunoaștere la nivel global și a câștigat milioane de fani. Trupa a luat naștere în 2003, iar membrii Saul Milton (Chase) și Will Kennard (Status) au reușit să cucerească scena muzicală cu hit-uri precum "Time", "End Credits" sau colaborarea de succes cu Tom Grennan, "All goes Wrong". Transformându-și pasiunea pentru cultura rave într-o carieră remarcabilă, muzicienii au construit un palmares impresionant care include spectacole live explozive și proiecte care i-au consacrat la nivel internațional.

Mahmut Orhan este DJ și producător de origine turcă. Succesul său pe plan internațional a venit odată cu piesa instrumentală "Age of Emotions" în 2015, iar popularitatea sa a crescut în 2016 odată cu hit-ul "Feel", în colaborare cu Sena Şener, care a dominat topurile muzicale în mai multe țări, inclusiv în România. Mahmut Orhan a continuat să atragă atenția cu remixul "Game of Thrones" sau cu piesa "Save Me" alături de artista româncă Eneli.

De la nominalizarea la categoria "Best Upcoming Producer", la Drum & Bass Arena Awards, în doar câteva luni de la prima sa lansare în 2010, până la a primi onoarea de a fi ales ambasador muzical al echipei olimpice belgiene și a primi în 2015 Premiul Cultural Flemish pentru muzică, devenind primul DJ și producător care primește această recunoaștere, Netsky continuă să urce fără piedici în clasamentul internațional.

Valeron este recunoscut ca fiind cel mai apreciat DJ din insula Mykonos, aducând un plus de savoare scenei muzicale locale prin melodiile lui deep house și electronic. A devenit fondatorul casei de producție Bercana Music și a lansat două albume, "Amare" și "Aigaio". Ceea ce face Valeron special este modul în care îmbină instrumentele tradiționale grecești cu ritmurile electronice. Prin contribuțiile sale, Valeron aduce un suflu proaspăt și inovator în peisajul muzical din Mykonos, creând o legătură unică între tradiția grecească și sunetele moderne electronice.

Prețuri abonamente Massif 2024

  • Abonamentele pentru Massif 2024 se găsesc online, la prețuri cuprinse între 59 euro (+taxe) și 149 euro (+taxe). Sunt disponibile și bilete pe zi, la prețul de 27 de euro (+taxe). Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, te invităm să accesezi agenda InfoMusic.
Citește în continuare

Concerte & turnee

Shimza, GORDO, Wilkinson, Dub FX feat. Woodnote, Grigoré sunt primii artiști anunțați la Massif 2024

Pentru cea de-a doua ediție, organizatorii MASSIF adoptă o abordare îndrăzneață, îmbinând cele mai tari activități montane cu diversitatea de genuri muzicale, prin artiști internaționali de nișă. Pe scenele festivalului Massif vor urca Shimza, GORDO, Wilkinson, Dub FX feat. Woodnote și Grigoré.

Publicat

pe

Poze Massif 2023 in Poiana Brasov

Shimza este unul dintre cei mai talentați artiști din Africa de Sud. A făcut tranziția de la aspirant în industria muzicală la un artist apreciat al scenei mondiale de afro house. În ultimii ani, albumul "Shimuzic", dar și numeroase colaborări și single-uri precum "African Woman" și "Akulalwa" l-au consacrat pe Shimza ca unul dintre principalii producători de muzică house din Africa de Sud.

GORDO, cunoscut anterior sub numele de Carnage, este DJ, producător și fost rapper. A devenit cunoscut pentru show-urile sale live. Cariera sa sub numele de scenă "Carnage" a debutat în 2012, iar colaborările sale notabile au inclus piese precum "The Underground" și albumul "Papi Gordo". În 2021, artistul a ales un nou alias, "Gordo", și a lansat single-ul "KTM". De atunci a adoptat un sunet orientat spre house și techno, făcând trecerea de la trap și bass. Gordo a avut și contribuții notabile la albumul surpriză al lui Drake, "Honestly, Nevermind", lansat în iunie 2022.

Grigoré este un artist de deep & melodic house în ascensiune. Cu influențe variate, Grigoré livrează o experiență muzicală inedită și reușește să se afirme cu fiecare lansare pe care o face.

Wilkinson, DJ-ul și producătorul britanic de drum and bass, s-a afirmat la nivel internațional după lansarea albumului său de debut, intitulat "Lazers Not Included", în 2013. Stilul său distinct, în care îmbină elemente de drum and bass cu influențe pop și electronice, i-a adus o bază mare de fani și apreciere din partea criticilor.

Australianul Dub FX, un artist care a devenit cunoscut în toată lumea datorită modului extrem de creativ de a combina ritmuri hip hop, reggae și drum and bass, nu va fi singur pe scena G.O.A.T. Alături de el va fi unul dintre cei mai creativi saxofoniști din lume, britanicul Mr. Woodnote. Cei doi lucrează împreună de ceva vreme având apariții live la UNTOLD, Glastonbury, ADE sau BoomTown.

Un nou concept pentru Massif

Organizatorii sunt hotărâți să transforme această destinație montană în locul ideal pentru toți cei care sunt în căutare de experiențe memorabile. Pe lângă promisiunea de a transforma Poiana Brașov în locul ideal pentru iubitorii de muzică, distracție și munte, Massif își propune să aducă în prim-plan diversitatea muzicală.

Cu un lineup bine structurat, ce include artiști de nișă, recunoscuți pentru abordarea lor distinctă în diverse genuri muzicale, festivalul se asigură că fiecare participant va găsi ceva care să-i captiveze latura "sălbatică". În acest sens, Massif consolidează prezența unor genuri consacrate precum drum & bass, dubstep și muzică electronică și explorează noi teritorii muzicale precum afro-house, progressive house, deep sau tech house, completând peisajul sonor alături de reggae electronic sau melodic techno.

Prețuri bilete Massif 2024

  • Abonamentele pentru Massif 2024 se găsesc online, la prețuri de 59 euro (+taxe) și 149 euro (+taxe). Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, te invităm să accesezi agenda InfoMusic.
Citește în continuare

Trending