Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor

Prezentă în București, Lara Fabian și-a anulat concertul în ultimul moment

Cu mai puțin de 3 ore înaintea unui concert programat la Sala Palatului din capitală, Lara Fabian și-a anulat show-ul nefiind plătită de organizator.

Lara Fabian în concert la Sala Palatului din Bucuresti pe 22 aprilie 2016 (foto: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro)

În seara de 3 februarie, Lara Fabian urma să concerteze la Sala Palatului din București. Din păcate, cu mai puțin de 3 ori înaintea așteptatului concert, cântăreața le-a dat fanilor o veste tristă. A anulat show-ul din cauză că organizatorul nu își respectase obligațiile financiare. Era vorba de reprogramarea unui concert amânat din noiembrie 2019 din cauza unei boli.

Prezentă în București, Lara Fabian s-a fotografiat în fața hotelului și a explicat situația printr-un mesaj pe Facebook, disponibil mai jos. Nefiind plătită, a decis să anuleze concertul. Furioasă pe situația care potrivit ei nu era o premieră, cântăreața a declarat că nu poate închide ochii la un astfel de abuz și să continue acoperind cheltuielile cu echipa ei și desfășurarea concertului:

"Este o situație groaznică. Am încercat să continui, sperând că totul se va rezolva, dar doar s-a înrăutățit. Regret, dar am fost pusă în situația să nu mai pot continua. Acest lucru mi-a provocat stres și dureri enorme în ultimele luni, până în punctul în care am fost atât de bolnavă, încât fizic nu am putut să cânt ultima dată când am venit la București în decembrie", a declarat Lara Fabian. Ea a declarat că va acționa prin modalitățile legale pentru a se reîntoarce în fața fanilor români. (Pe 12 decembrie 2019 cântăreața participase la Pop Opera Concert în Craiova, n.r.)

Concertul era organizat de International Creative Talent Agency, care nu a transmis însă nicio informare cu privire la situația creată sau la modalitatea prin care fanii își vor putea recupera banii pe bilete. Prețurile variau de la 325 de lei la 600 de lei. Același organizator a retras de la vânzare evenimentul Larei anunțat la Cluj-Napoca pentru 14 ianuarie 2020, din cauza programului cântăreței la Vocea Franței, concurs în care Lara Fabian este antrenoare.

UPDATE: Un punct de vedere din partea organizatorului a fost postat pe Instagram de Mihaela Gurău, în calitate de reprezentant de comunicare. Potrivit acesteia, artista a decis să părăsească Sala Palatului la ora 16:00 și să plece la aeroport fără să discute în prealabil cu niciun reprezentant al organizatorului. Mesajul spune că neplata nu ar motivul real. International Creative Talent Agency declară că va înainta un proces împotriva artistei și managementului ei.

https://www.instagram.com/p/B8H06GJHkwW/

Returnarea banilor pe bilete

La solicitarea noastră, organizatorii ne-au comunicat că vor returna treptat contravaloarea biletelor "după un grafic care va fi afișat pe site-ul Eventim". "Apelăm la înțelegerea cumpărătorilor, deoarece spectacolele anulate de Lara Fabian au presupus costuri și pentru organizatori, acesta fiind motivul pentru care nu putem să restituim banii imediat", ne-a declarat Mihaela Gurău.

Cântăreața le transmisese fanilor un mesaj video în data de 31 ianuarie în așteptarea reîntâlnirii cu ei.

Lara Fabian a cântat în patru vizite la București: în 2012 (două show-uri sold-out la Sala Palatului), 2014, 2016 și 2018. Artista canadiană de origine belgiană a împlinit 50 de ani pe 9 ianuarie 2020, aniversarea fiind marcată prin turneul "50 World Tour", care promovează și "Papillon", al 14-lea material de studio din carieră și al 10-lea album în limba franceză.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Lara Fabian
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Haley Reinhart, una dintre cele mai cunoscute voci din Postmodern Jukebox, va concerta la București

Îndrăgita voce a trupei Postmodern Jukebox va ajunge primăvara aceasta la București, în premieră în concert solo, cu o serie...

Închide