Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Mariza va lansa un nou album în primăvara anului 2020

Mariza, îndrăgita artistă de muzică fado, le pregătește fanilor un nou material discografic, ce va fi lansat la jumătatea lunii mai a anului curent. Cea supranumită "Noua Regină a Muzicii Fado" va aduce din nou la București atmosfera vibrantă a universului fado.

Publicat

pe

Mariza în concert la Sala Palatului pe 17 februarie 2018 │ FOTO: Stefan Sandu / InfoMusic.ro

Mariza se întoarce în România pentru a susține un nou concert la Sala Palatului din București. Pe 7 martie 2020, la doar un an de la evenimentul susținut în aceeași locație, artista va încânta publicul cu piese cunoscute, dar și cu noile compoziții de pe albumul ce urmează să fie lansat. Concertul din București este un prilej pentru fani de a asculta în premieră noile piesele ale Marizei.

Prezența Marizei a devenit o constantă apreciată în ceea ce privește evenimentele artistice din România. Țara noastră i-a devenit atât de dragă artistei, încât revine cu plăcere de câte ori are ocazia:

"Este extraordinar! De când am venit în România prima dată, am tot încercat să îmi explic asta! Pe urmă am început să observ că avem atât de multe lucruri în comun. Nu doar sentimentul de DOR (...), dar şi limbile noastre au atât de multe în comun, stilul vostru de viață este și el similar cu cel al portughezilor.

Așa că mergând pe străzi - și e ceva ce îmi place să fac, ca să simt ritmul orașului, felul în care el respiră – gândeam: aș putea zice că sunt pe străzile din Lisabona ! Aș putea foarte bine și natural să trăiesc aici ca și acasă!", a declarat Mariza pentru Radiotopic.

Născută pe 16 decembrie 1973, în Mozambique, și crescută în Portugalia, multiplă nominalizată la premiile Grammy și câștigătoare a premiului BBC pentru "Cel mai Bun Artist European", Mariza este, indubitabil, diva internaționala a muzicii fado.

Niciun alt artist portughez nu a cunoscut un succes mai fulminant de la Amália Rodrigues încoace, având recenzii la superlativ din partea celor mai exigenți critici de specialitate și dovedind, pe această cale, că este un talent de rang internațional, de la care publicul se așteaptă pe viitor la tot ce-i mai frumos în muzică. Artista combină într-o manieră extrem de personală poezia muzicii folk din Portugalia, cadențele arabe cu ușoare inflexiuni africane, jazz-ul, sonoritățile gospel, inclusiv blues-ul.

RECOMANDARE: Poze de la concertul Mariza la Sala Palatului - 2018

Într-un singur deceniu, solista a vândut peste un milion de albume și a susținut un număr impresionant de concerte pe întreg mapamondul. O apariție extravagantă, elegantă și, mai ales, un glas ce a topit instant inima ascultătorilor, Mariza este cântăreața cu cele mai mari vânzări din istoria muzicală a Portugaliei.

Bilete concert Mariza la Sala Palatului

Biletele pentru concertul Mariza de pe 7 martie 2020 s-au pus în vânzare la prețuri cuprinse între 99 și 149 de lei. Pentru mai multe detalii accesați agenda InfoMusic.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte sâmbătă, 7 martie 2020

Mariza

Loc
Sala Palatului

Trending