Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Jessie Ware lansează un nou album, "What's Your Pleasure?"

Artista britanică Jessie Ware lansează anul acesta cel de-al 4-lea album de studio, "What's Your Pleasure?". Primul single ce va fi extras se numește "Spotlight" și va putea fi ascultat în curând.

Publicat

pe

Jessie Ware - Alone
Jessie Ware - Alone

La 3 ani de la apariția discului "Glasshouse", Jessie Ware anunță lansarea unui nou material de studio. Cel de-al patrulea disc al artistei originare din Londra va fi lansat anul acesta, pe 5 iunie, urmând să devină disponibil pentru precomandă de mâine, 28 februarie.

Albumul se numește "What's Your Pleasure?" și pentru realizarea lui Jessie a colaborat cu o "echipă de vis", formată din James Ford, Shungudzo, Danny Parker, Kindness, Coffee Jr, METRONOMY, Benji B , Midland, Matty, Morgan Geist.

Vestea privind lansarea noului disc a venit însoțită și de un mesaj din partea lui Jessie, precum și de artwork-ul albumului.

"Sunt atât de nerăbdătoare să ascultați acest album. Este produsul a doi de muncă făcută cu pasiune", a transmis Jessie Ware.

Jessie Ware - "What's Your Pleasure?" (copertă album)

Jessie Ware - "What's Your Pleasure?" (copertă album)

Primul single de pe nol album va fi "Spotlight" și va fi lansat mâine, 28 februarie. Până atunci, puteți urmări un scurt teaser al videoclipului.

Jessie Ware s-a născut în sudul Londrei, într-o familie fără rădăcini muzicale. Tatăl său este reporter BBC, aceasta fiind singura legătură a artistei cu lumina reflectoarelor. Înainte de a lansa albumul de debut solo, intitulat „Devotion”, Jessie „a dat glasul” proiectelor muzicale Joker și SBTRKT, ambele din zona muzicii britanice eletronice. Piesa „Wildest Moments”, lansată pe 29 iunie 2012, a rupt asocierea cu aceste trupe, vestind industriei muzicale intrarea pe piață a unui artist complet, cu un sound puternic și bine definit și o personalitate transpusă în stilul muzical până la cele mai mici detalii.

Albumul de debut „Devotion” a fost lansat pe 20 august 2012, intrând în UK Albums Chart direct pe poziția a 5-a. Materialul i-a adus artistei prima nominalizare la un Mercury Prize.

Au urmat albumele "Tough Love" (2014), ce a inclus hitul "Say You Love Me", și "Glasshouse" (2017), plasat pe poziția a 7-a în topul albumelor din Marea Britanie.

Trending