Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

VIDEO: Eliza G a întâlnit-o pe Feli și au cântat a cappella Creioane Colorate: "Am câștigat pentru amândouă"

La finele anului trecut, InfoMusic a realizat un interviu cu Eliza G, cântăreața din Italia care a câștigat trofeul Cerbul de Aur 2019, inclusiv cu interpretarea hitului lui Feli, "Creioane Colorate". Ulterior, InfoMusic a pus la cale întâlnirea celor două artiste pentru a se cunoaște și a schimba impresii, de pildă, cum a reacționat Feli văzând prestația Elizei la festivalul din Brașov și apoi reușita ei. Am filmat momentul în cadrul unei vizite la HaHaHa Production pentru a vă împărtăși emoția acestei prime întâlniri.

Publicat

pe

Eliza G și Feli
Eliza G și Feli

În cadrul interviului cu Eliza G aflasem că nu o cunoștea încă pe Feli, din repertoriul căreia alesese să cânte în limba română piesa "Creioane colorate" în cadrul concursului de interpretare de la Cerbul de Aur 2019. Fiind curioși să aflăm părerea autoarei hitului despre interpretarea și reușita Elizei, am pus la cale prima întâlnire dintre cântărețe. Știam că amândouă erau curioase și entuziasmate de idee.

Întâlnirea a avut loc la HaHaHa Production, unde Feli pregătea lansarea albumului inspirat din viața personală, "Feli din Poveste". Artista ne-a întâmpinat în camera de oaspeți, înregistrarea video putând fi urmărită mai jos. Cele două s-au plăcut din prima clipă și s-au așezat la vorbă, fără să mai fie nevoie de vreo întrebare din partea noastră.

"Vocea ta e foarte frumoasă și ai cântat cântecul ca și cum ar fi fost al tău, l-ai simțit. Înseamnă mult pentru mine pentru că e una dintre poveștile mele de viață, “Creioane Colorate”, și acum înseamnă mult mai mult pentru că l-ai ales", i-a spus Feli. Eliza a povestit cum a învățat melodia și cum s-a pregătit ca interpretarea în limba română să fie cât mai naturală.

"E o onoare, iar acum că îmi spui asta se dublează entuziasmul. Mi-a fost frică pentru că mi-a luat 5-6 zile să învăț cântecul, să îl mănânc și să îl diger. Apoi, a fost problemă cu pronunția, îmi era teamă să nu greșesc ceva, așa că am cerut ajutorul a doi prieteni români care m-au însoțit în această călătorie pentru a învăța cântecul. O altă parte interesantă a fost cea de a pune sentimentele într-o limbă străină pe care nu o înțelegi și să încerci să le simți", a mărturisit Eliza G.

Feli a continuat pe tot parcursul interviului cu aprecieri față de Eliza G, atât pentru pronunția sa, cât și pentru felul în care Eliza a reușit să se transpună în cântec:

"Am uitat că era cântecul meu. Atunci când poți cânta un cântec care nu e al tău ca și cum l-ai fi scris tu, este uimitor", a declarat Feli. "Da, trebuie să recunosc că am fost cu totul absorbită de cântec și mă simțeam foarte bine. Mă bucuram de scenă, de public, de orchestră, de tot", a replicat Eliza G.

VIDEO: Eliza G cântă alături de Feli "Creioane colorate"

Eliza G: "Am câștigat pentru amândouă"

Unul dintre cele mai frumoase momente a fost acela în care cele două interprete s-au pus de acord cu faptul ca premiul câștigat a fost atât pentru Eliza, cât și pentru Feli un mare câștig. Au aflat astfel că au în comun participarea la concursul The Voice - Feli în 2012, Eliza în 2019.

După ce Eliza a spus cât de recompensator a fost pentru ea trofeul Cerbul de Aur, după ani de muncă intensă și disciplină, Feli a completat cu cuvinte din inimă despre recompensa adusă prin muzică:

"Viața te recompensează de fiecare dată când cânți un cântec, când scrii un cântec, de fiecare dată când cineva te aplaudă și îți mulțumește pentru ce cânți. Pentru că muzica pentru tine, ca și pentru mine este o misiune, așa că trebuie să te bucuri de fiecare moment", a spus Feli.

A fost o bucurie să le vedem împreuna pe cele două interprete, și de asemenea să le auzim cum cântă la unison o strofă din cântecul câștigător, “Creioane Colorate”. Întâlnirea  a fost un extraordinar exemplu de susținere între colegi de breaslă și de asemenea de susținere între femei, de la suflet la suflet.

PUBLICITATE
Comentează

Emisiuni radio-tv

Melodiile semifinaliștilor Eurovision România 2022 sunt online; Ascultă-le - AUDIO

Cele 46 de melodii calificate în prima etapă a semifinalei Selecției Naționale Eurovision 2022 au devenit disponibile online. Publicul va putea alege 5 melodii pentru următoarea etapă, votarea urmând a fi deschisă după ce versiunile live ale pieselor vor fi publicate de TVR.

Publicat

pe

Eurovision România 2022
Eurovision România 2022 │ FOTO: TVR

Artiștii calificați în semifinala Eurovision România 2022 încep luna ianuarie cu piesele publicate pe YouTube. Toate cele 46 de melodii au devenit disponibile publicului larg, ascultătorii urmând să se poată pronunța în curând în privința selecției celor potrivite pentru concurs.

În cea de-a doua etapă a semifinalei Selecției Naționale merg mai departe doar 20 de melodii. Acestea vor beneficia de expunere într-un show TV, care va fi difuzat de TVR pe 12 februarie.

"Cincisprezece piese vor fi alese de juriul de specialitate prin vizionarea acestor piese, întocmai ca la finala internațională. Și cinci piese vor fi alese de public prin votul pe Facebook", a explicat Iuliana Marciuc, managerul de proiect al Eurovision România 2022.

Cum se vor tria cele 20 de piese din cele 46

Echipa Eurovision România pregătește filmările celor 46 de piese, pentru ca la început de februarie publicul să îi poată vedea pe artiștii calificați interpretându-le live. Odată publicate versiunile live, se va deschide votul online, pe Facebook. Primii cinci din clasamentul votat de public vor merge mai departe în concurs, alături de cei 15 pe care îi vor alege jurații.

Cine sunt artiștii calificați în prima etapă a semifinalei Eurovision România 2022

În prima etapă a semifinalei s-au calificat atât artiști debutanți, cât și nume cunoscute deja publicului larg. Printre artiștii recunoscuți se numără Dan Helciug, vocalist al trupei Spitalul de Urgenţă, sau Carmen Trandafir, cântăreață cu experiență în concursurile muzicale, câștigând la 16 ani premiul pentru interpretare la Festivalul de la Mamaia.

Regăsim printre semifinaliști și foști concurenți de la show-ul Vocea României (Dora Gaitanovici, Bogdan Dumitraș), precum și foști participanți la Eurovision (Cezar Ouatu). Mai jos puteți asculta melodiile artiștilor care au beneficiat de vizibilitate de-a lungul anilor, sau care au lucrat cu oameni din industrie.

Melodiile artiștilor cunoscuți din prima etapă a semifinalei Eurovision România 2022:

Dora Gaitanovici (Finalistă Vocea României 2018) - "Ana" (Eurovision România 2022 – audio)

Bogdan Dumitraş (Semifinalist Vocea României în 2019) - "Sign" (Eurovision România 2022 – audio)

Carmen Trandafir - "Măşti" (Eurovision România 2022 – audio)

Cezar Ouatu - "For everyone" (Eurovision România 2022 – audio)

WRS (Andrei Ursu, artist Global Records, are o piesă cu Killa Fonic) - "Llamame" (Eurovision România 2022 – audio)

Vizi - "Sparrow" (Eurovision România 2022 – audio)

Cream, Minodora şi Diana Bucşă - "România mea" (Eurovision România 2022 – audio)

Alex Parker (artist și producător, a lucrat cu Delia și Morandi) & Bastien - "All this love" (Eurovision România 2022 – audio)

Dan Helciug - "241" (Eurovision România 2022 – audio)

Eliza G (Câștigătoarea Cerbului de Aur 2019) - "The other half of me" (Eurovision România 2022 – audio)

Puteți asculta toate cele 46 de melodii calificate în prima etapă a semifinalei Eurovision România 2022 aici. În curând vor deveni disponibile și variantele live.

Ultimul act al Selecției Naționale are loc pe 5 martie, dată la care va fi anunțat numele reprezentantului țării noastre la Eurovision 2022. Concursul are loc în perioada 10 - 14 mai 2022, la Torino, în Italia.

Citește în continuare

Concerte & turnee

Ce artiști vin la Europa FM Live pe Plajă 2021 - Lineup-ul complet

Anul acesta, Europa FM Live pe Plajă se extinde pe parcursul a patru weekend-uri. În luna august, publicul se va putea bucura din nou de muzică live pe plaja dintre stațiunile Venus și Saturn. Accesul este gratuit.

Publicat

pe

Europa FM Live pe Plajă (Logo)
Europa FM Live pe Plajă (Logo) │ FOTO: Europa FM Live pe Plajă

Smiley, Feli, The Motans și Voltaj se numără printre artiștii confirmați la ediția din 2021 a Europa FM Live pe Plajă. Evenimentul se desfășoară anul acesta în fiecare weekend din perioada 7 - 29 august.

Intrarea la concertele Europa FM Live pe plajă 2021 este gratuită, cu respectarea măsurilor în vigoare pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, conform art. 1 (1) din Hotărârea CNSU nr. 50/ 26.07.2021, cu obligativitatea purtării măștii de protecție, dacă incidența cumulată la 14 zile a cazurilor din localitate este mai mare de 2 și mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori și îndeplinirea uneia din următoarele condiţii:

 • persoane vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
 • persoane care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore;
 • persoane care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

Excepţie de la condiţiile de intrare de mai sus fac copiii cu vârsta mai mică sau egală cu 6 ani.

Este permis accesul spectatorilor de orice vârstă. Copiii cu vârste mai mici de 14 ani trebuie să fie însoțiți de un adult.

Lineup-ul Europa FM Live pe Plajă 2021:

 • Smiley - Concert programat să aibă loc duminică, pe 15 august
 • Feli - Concert programat să aibă loc sâmbătă, pe 14 august
 • Liviu Teodorescu
 • Voltaj
 • Jean Gavril
 • Vunk
 • Adda
 • The Motans
 • Emilian
 • Seredinschi
 • Karmen
 • Olga Verbițchi
 • Bia
 • Tinny Tigers
 • Alessiah
 • Francis On My Mind

Europa FM Live pe Plajă, o tradiție începută în urmă cu 9 ani

Europa FM Live pe Plajă, care a debutat în urmă cu 9 ani sub forma unui concert desfășurat într-o singură seară, a reușit să devină din 2012 până azi un adevărat fenomen național, generând un grad maxim de ocupare al stațiunilor din sudul litoralului.

Din 2016, Europa FM Live pe Plajă s-a transformat într-un festival de trei zile, care reunește în fiecare seară artiști pentru toate gusturile și pentru toate vârstele.

În 2020, evenimentul a fost anulat din cauza pandemiei, anul acesta festivalul revenind cu o ediție extinsă pe parcursul a 4 weekend-uri.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Trending