Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shawn Mendes -"Wonder" (secvență videoclip)Shawn Mendes lansează albumul "Wonder" - VIDEO TEASER VUNK feat. Lidia Buble - Vino, du-teVunk feat. Lidia Buble - Vino, Du-te Billie Eilish: The World’s A Little BlurryUn documentar despre Billie Eilish apare în februarie 2021 - VIDEO TEASER Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus

Hollywood Undead a lansat un nou album, "A New Empire, Vol 1", lăsând în urmă identitatea trecută

Hollywood Undead a lansat al şaselea album din carieră, "A New Empire, Vol 1", cu doar 2 săptămâni înainte de concertul dn România. Artiştii au tras linie şi au luat-o de la capăt, cerându-şi scuze pentru versurile extreme din trecut. Află care e noul vibe şi mesaj al albumului din 2020.
Coperta Hollywood Undead New Empire Vol 1

Coperta Hollywood Undead New Empire Vol 1 (foto: Hollywood Undead)

Hollywood Undead face ceva ce puţine trupe au reuşit să facă: să recunoască imaturitatea unor versuri şi mesaje şi să îşi ceară scuze pentru ele. Artiştii au fost intervievaţi recent de Billboard şi au explicat modul în care au evoluat la nivel social şi la nivel de conştientizare a problemelor societăţii în care trăim. Astfel, artişti precum Johnny 3 Tears din acest grup au recunoscut că anumite versuri de la începutul carierei au avut teme extreme.

Artistul subliniază că nu e vorba de cenzură aici ci de regretul cu privire la sentimentele celor răniţi pe primul album. Iată declaraţia lui Johnny pentru Billboard:

Eram tineri şi supăraţi şi asta nu înseamnă că trebuia să fim luaţi la propriu. Dar trebuie să iei în calcul şi că altcineva ar putea să te ia ad literam şi că anumiţi oameni să fie răniţi. Şi nu mă refer la sentimente rănite, ci la răni fizice. Nu mă înţelegeţi greşit, trebuie să provoci prin muzică, dar nu ar trebui să faci tot posibilul să ofensezi pe cineva. Există cu siguranţă ceva regret.

"New Empire, Vol 1" este doar prima parte a unui material discografic mai amplu, cu o a doua parte care va sosi peste câteva luni. Johnny 3 Tears a declarat că acest LP este o reinventare a grupului, nu doar un sound pentru album, ci pentru trupă. Artiştii au dorit ca muzica să fie de sine stătătoare faţă de ultimele discuri, dar şi să se potrivească în discografie. De pe LP am putut asculta single-ul "Already Dead", cu un videoclip multicolor, dar şi 2 piese cu influenţe trap: "Killin It" şi "Nightmare".

Sunt multe voci totuşi care cer ca trupa să experimenteze mai mult cu rap/trap şi mai puţin cu rock. Îi vom auzi pe băieţi live pe 3 martie, în deschiderea concertului Papa Roach de la Arenele Romane.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Hollywood Undead
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Machine Head a lansat piesa anti Valentine's "Circle the Drain" - AUDIO

Machine Head continuă să facă thrash-ul relevant în 2020 prin lansarea piesei "Circle the Drain", o melodie anti Valentine's Day....

Închide