Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

David Garrett își salută fanii din România, înaintea concertelor de la București și Cluj - VEZI MESAJUL VIDEO

Anul 2020 îl readuce pe David Garrett în România pentru două noi concerte, la București și Cluj-Napoca. Urmărește mesajul video pe care violonistul l-a transmis fanilor săi înaintea celor două evenimente.

Publicat

pe

Concert David Garrett la Sala Palatului pe 13 septembrie 2018 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Turneul "Unlimited Live", în cadrul căruia celebrul violonist David Garrett sărbătorește zece ani de crossover alături de fanii din întreaga lume, include două concerte spectaculoase în țara noastră, programate pe 21 octombrie, la Sala Palatului din București și pe 23 octombrie, la BT Arena din Cluj-Napoca.

Vestea despre revenirea artistului pe scenele din România, lansată cu aproape un an înainte, a fost primită cu entuziasm de admiratori astfel că un număr ridicat de bilete a fost deja vândut.

Impresionat de reacția publicului, carismaticul David Garrett le-a transmis fanilor din România un mesaj video prin care le dezvăluie câteva dintre ingredientele show-ului "Unlimited Live". Artistul le promite fanilor "…un spectacol extraordinar, cu mult rock'n roll, multă muzică clasică, pop, jazz, cu tot ce vă dorește inima! Așa că haideți să petrecem împreună!". Puteți urmări mesajul său complet în clipul de mai jos.

VIDEO: Mesajul lui David Garrett pentru publicul din România

"Unlimited Live" este mult mai mult decât titlul unui turneu: este povestea unei călătorii artistice, povestită de unul dintre cei mai eclectici muzicieni, care a reușit nu numai să creeze o audiență complet nouă pentru stilul crossover, ci și pentru muzica clasică, poziționând vioara ca instrument principal în muzica rock.

Recomandare: Urmărește interviul video acordat de David Garrett pentru InfoMusic

Folosind o tehnologie inovatoare de ultimă generație pentru a crea o fuziune între componenta muzicală și vizuală cu experiența unui concert–cinematografic uimitor, violonistul David Garrett îi va cuceri pe admiratorii de la Cluj-Napoca și București cu repertoriu nou, cu aranjamente muzicale unplugged precum și cu interpretări emoționante ale celor mai apreciate hituri internaționale.

Variind de la clasic la rock, de la Debussy la Metallica, de la Bach la Beatles, sau de la AC/DC la Beethoven, David Garrett combină carisma unui star rock cu virtuozitatea înnăscută pe care o au doar cei mai mari instrumentiști ai zilelor noastre.

Bilete la concertele David Garrett din 2020:

Biletele pentru concertul David Garrett de la Sala Palatului din București au prețuri cuprinse între 150 lei și 710 lei. Pentru mai multe detalii privind prețurile, consultați Agenda InfoMusic.

Biletele pentru concertul David Garrett de la BT Arena din Cluj-Napoca au prețuri cuprinse între 120 lei și 650 lei. Pentru mai multe detalii privind prețurile, consultați Agenda InfoMusic.

Comentează

Trending