Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO Mauricio Desole și Natalia Lopez la "Românii au talent" 2021Mauricio Desole și Natalia Lopez au creat o poveste pe scena de la "Românii au talent" Alessandro Dănescu la "Românii au talent" 2021"Ne-ai lovit! Nu ne așteptam la așa ceva", i-a spus Andi Moisescu unui concurent la "Românii au talent" - VIDEO

Dave Grohl confirmă că noul album Foo Fighters este gata

La doar 3 ani de la apariția discului ”Concrete and Gold”, Dave Grohl a dezvăluit că un nou album Foo Fighters este finalizat. Vocalistul lucrează, totodată, și la un documentar.
Dave Grohl

Dave Grohl │ FOTO: GriffinRocks Photography

Invitat la The Bill Simmons Podcast, Dave Grohl a oferit detalii cu privire la ultimele noutăți legate de activitatea sa și a trupei Foo Fighters. Ținându-se de planul anunțat în 2019, vocalistul a finalizat un nou material de studio.

"Tocmai am terminat de înregistrat un album. Unele dintre piese, cele mai bune, se întâmplă în 45 de minute. Mai sunt și altfel de piese - e un riff pe noul album la care lucrez de 25 de ani. Prima oară când am tras un demo pentru el a fost în pivnița mea din Seattle", a detaliat Grohl.

"E ceva aparte în aerul acelor vremuri, e un lucru cu care să te mândrești"

Artistul se pregătește să lanseze în perioada următoare și un documentar, care se focalizează pe experiența vieții de turneu cu dubița.

"The Beatles mergeau cu duba, Guns N' Roses, Metallica, U2, toți au avut dube. E ceva aparte în aerul acelor vremuri, e un lucru cu care să te mândrești.

Filmul ăsta nu e neapărat despre glume de turneu cu dubița, ci mai degrabă despre determinarea de a face lucrul ăsta. De ce ar renunța cineva la tot, de ce și-ar da demisia și ar lăsa totul de izbeliște pentru a urmări un vis, fără a avea niciun fel de garanție de reușită? Și ți-e foame, ți-e rău, sângerezi, te enervezi, sfârșești la închisoare după diverse bătăi, dar mereu ajungi la următorul concert. Toată lumea are aceeași poveste și este fără îndoială cheia către succes."

Foo Fighters a încheiat în luna octombrie turneul de promovare a albumului "Concrete and Gold". Acesta a fost marcat de un moment memorabil: Dave Grohl a invitat pe scenă un puști de 10 ani, iar publicul a fost în delir. Acesta a demonstrat miilor de fani Foo Fighters că știe să cânte la chitară multe piese de la Metallica, la final primind chitara lui Grohl. Puteți urmări întregul moment într-un articol anterior.

Citește mai multe despre Dave GrohlFoo Fighters
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Corey Taylor mărturisește că a fost pe punctul de a pleca din Slipknot

Corey Taylor a povestit într-un interviu despre o perioadă mai tulbure din cariera sa muzicală. Vocalistul a admis că a...

Închide