Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă la debutul anului școlar 2020: "Practicile și atmosfera din școli nu sunt propice actului de învățare" Sandra Izbașa la Masked Singer România 2020Sandra Izbașa a fost primul personaj demascat la Masked Singer Romania - VIDEO Jojo a câștigat prima emisiune Te cunosc de undeva! cu rolul Evora (Taraful de la Vărbilău)Jojo a câștigat primul episod de transformări la "Te cunosc de undeva! #15"

Corey Taylor mărturisește că a fost pe punctul de a pleca din Slipknot

Corey Taylor a povestit într-un interviu despre o perioadă mai tulbure din cariera sa muzicală. Vocalistul a admis că a fost cât pe ce să plece din Slipknot.
Corey Taylor concert Londra 2017

Corey Taylor concert Londra 2017 (foto: Corey Taylor)

Ca în orice relație de lungă durată, există momente de tensiune, în care totul pare a se prăbuși. La fel se întâmplă și într-o formație, Corey Taylor povestind într-un interviu pentru Kerrang! Radio despre ce a învățat de-a lungul anilor, de când e în Slipknot, și cât de complicate și descurajatoare sunt anumite momente.

"Recunoaștem cu toții faptul că e nevoie de muncă pentru a fi în trupa asta și ne implicăm toți în susținerea formației. E o apreciere pe care înainte simțeam că nu putem să o arătăm, iar acum, cu cât o arătăm mai mult, cu atât se simte mai mult că suntem o echipă", a declarat Corey.

"Au fost momente în care am fost foarte aproape de a lăsa totul baltă"

Vocalistul a detaliat apoi cât de aproape a fost de a abandona proiectul.

"Au fost momente în care am fost foarte aproape de a lăsa totul baltă, iar cum sunt cu adevărat fericit că nu am făcut asta, să fiu sincer. Răsplata a fost fantastică, în special acum, când suntem într-o perioadă foarte bună și susținem concerte la un nivel foarte ridicat. Compunem muzică care este încă foarte bună și ne conectăm cu o întreagă nouă generație, ceea ce e nebunesc. Nu cred că am fi putut face asta altfel"

Intrând și mai mult în bucătăria internă a trupei, Corey a dezvăluit că Slipknot s-ar fi putut destrăma după primul album.

"Astea au fost conversații pe bune. Am simțit că am dezamăgit pe toată lumea după ce am lansat "Iowa". E un lucru așa de grozav la care să te gândești. Nimic din toate astea (succesul masiv al trupei) nu au fost lucruri la care să ne fi așteptat. Punând totul pe hârtie, vezi că nu ar fi trebuit să meargă și, totuși, uită-ne aici! E încă un sentiment ciudat!"

Anul acesta, Slipknot va ajunge la București, cu prilejul Metalhead Meeting 2020. Evenimentul va avea loc la Romexpo, în aer liber, făcând parte din turneul "We Are Not Your Kind".

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Corey TaylorSlipknot
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Jazz In The Park 2020 aduce la Cluj-Napoca artiști de renume internațional

Festivalul Jazz in the Park revine anul acesta cu un lineup matur și eclectic, care îl are drept cap de...

Închide