Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

The 1975 a lansat o nouă piesă romantică, "Me & You Together Song" - AUDIO

The 1975 se grăbeşte să întâmpine Valentine's Day, chiar cu o lună înainte de sărbătoare. Trupa a lansat o piesă numită "Me & You Together Song", care ar putea aminti fanilor de perioada "Chocolate"/ "Sex" a grupului. Vă invităm să ascultaţi noul single în articol.
Single The 1975 You And Me Together

Single The 1975 You And Me Together (foto: The 1975)

"Me & You Together Song" este cel mai nou single de pe viitorul album The 1975. Discul se numeşte "Notes On a Conditional Form" şi de pe el am mai putut asculta neaşteptata piesă punk "People". Melodia aceea a sosit imediat după prestaţia trupei de la Summer Well 2019. În toamna anului trecut sosea un alt single de pe viitorul disc, "Frail State of Mind". The 1975 ne-a trecut pe acel release prin anxietatea care nu te mai lasă să ieşi din casă şi să îţi faci planuri.

Acum revenim la sentimente mai bune, de liceean îndrăgostit, cu o iubire pură şi caldă. Piesa a fost cântată în premieră pe 16 ianuarie, ziua lansării chiar la emisiunea lui Annie Mac de la BBC Radio 1. Odată cu sosirea noii melodii, solistul Matty Healy a anunţat şi întârzierea debutului viitorului disc. El trebuia să sosească luna viitoare, dar mai nou va fi disponibil din 24 aprilie 2020. Cea mai bună definiţie pentru sound-ul The 1975 pe "Me & You Together" este un "dream pop al anilor '90".

Instrumentalul este soft rock, iar Matty Healy reuşeşte să sune atât plin de dragoste şi melancolie, cât şi amorţit de o angoasă interioară. Odată cu noul single, trupa din Manchester a anunţat şi un turneu nourd american pentru promovarea lui "Notes on a Conditional Form". Viitorul material discografic serveşte ca o piesă de puzzle în completarea LP-ului "A Brief Inquiry Into Online Relationships", lansat în mai 2018.

Teoretic albumul 2 trebuia să vină în mai 2019, dar amânări au tot apărut. Unul dintre motivele citate pentru mutarea datei a fost că e nevoie de 3 luni pentru a putea aduce piese pe vinil cu sound-ul dorit de artişti. Pe "Notes" vom mai putea auzi şi o piesă numită "The 1975", pe care apare un discurs al ecologistei Greta Thunberg.

Citește mai multe despre The 1975
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noua piesă The Mono Jacks, "Gloria" - AUDIO

The Mono Jacks începe promovarea noului albumul ”Gloria” lansând piesa titulară. Cel de-al doilea album al trupei în limba română...

Închide