Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Sharon Osbourne își dorește să facă un film despre ea și Ozzy

Principalul obiectiv pentru 2020 al soției lui Ozzy Osbourne este de a produce un film despre ea și solistul Black Sabbath. Sharon își dorește o peliculă biografică, dar diferită ca perspectivă și abordare de tot ce s-a făcut până acum.
Videoclip Ozzy Osbourne Straight to Hell

Videoclip Ozzy Osbourne Straight to Hell (foto: Ozzy Osbourne)

După succesul biografiei "Bohemian Rhapsody", tot mai mulți regizori și producători își îndreaptă atenția către viețile fascinante ale muzicienilor și artiștilor rock. Anul trecut a apărut "Rocketman", inspirat de viața lui Elton John, în curând se va lansa un film biografic despre Bob Dylan, iar Sharon își dorește un film care să aibă la bază relația dintre ea și soțul ei, Ozzy Osbourne.

"Vreau să fac un film despre soțul meu", a anunțat Sharon Osbourne în cadrul show-ului The Talk, pe care îl realizează la CBS.

"Nu vreau să fac un nou film despre rock and roll, sex, droguri și bani"

Într-un interviu pentru Variety, artista a clarificat că pelicula va pune în lumină relația profesională și amoroasă dintre ea și Ozzy.

"Nu vreau să fac un nou film despre rock and roll, sex, droguri și bani în viața unui muzician. Nu ăsta e planul. Nu a fost făcut până acum un film despre o femeie care chiar se ocupă de  management - asta e o poveste adevărată - și reușește să depășească toate obstacolele și să rămână în business."

În același interviu, Sharon a explicat că își dorește ca filmul să prezinte anii de început ai relației sale cu Ozzy și dezvoltarea acestui parteneriat, care a culminat cu căsătoria lor.

Ulterior acestei discuții, soția lui Ozzy a anunțat într-un interviu pentru Celebrity Access că există deja un scenariu în lucru.

"Facem propriul nostru film. Avem o înțelegere, eu și Ozzy lucrăm împreună cu un scenarist."

Nu există încă o confirmare concretă a unui plan de materializăre a acestui film, însă Sharon este implicată în realizarea lui și dornică să-l vadă gata cât mai curând.

În paralele cu planurile lui Sharon, Ozzy Osbourne lansează pe 21 februarie cel de-al 12-lea album solo de studio. Intitulat "Ordinary Man", ca și colaborarea sa cu Elton John, materialul scoate la iveală muzica unui artist care și-a dedicat aproape întreaga lui viață artei sale.

Citește mai multe despre Ozzy Osbourne
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Billie Eilish ar putea înregistra noua piesă tematică Bond

Billie Eilish este cel mai nou nume asociat soundtrack-ului ultimului film Bond, "No Time To Die". Dacă informația va fi...

Închide