Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story

Sharon Osbourne își dorește să facă un film despre ea și Ozzy

Principalul obiectiv pentru 2020 al soției lui Ozzy Osbourne este de a produce un film despre ea și solistul Black Sabbath. Sharon își dorește o peliculă biografică, dar diferită ca perspectivă și abordare de tot ce s-a făcut până acum.
Videoclip Ozzy Osbourne Straight to Hell

Videoclip Ozzy Osbourne Straight to Hell (foto: Ozzy Osbourne)

După succesul biografiei "Bohemian Rhapsody", tot mai mulți regizori și producători își îndreaptă atenția către viețile fascinante ale muzicienilor și artiștilor rock. Anul trecut a apărut "Rocketman", inspirat de viața lui Elton John, în curând se va lansa un film biografic despre Bob Dylan, iar Sharon își dorește un film care să aibă la bază relația dintre ea și soțul ei, Ozzy Osbourne.

"Vreau să fac un film despre soțul meu", a anunțat Sharon Osbourne în cadrul show-ului The Talk, pe care îl realizează la CBS.

"Nu vreau să fac un nou film despre rock and roll, sex, droguri și bani"

Într-un interviu pentru Variety, artista a clarificat că pelicula va pune în lumină relația profesională și amoroasă dintre ea și Ozzy.

"Nu vreau să fac un nou film despre rock and roll, sex, droguri și bani în viața unui muzician. Nu ăsta e planul. Nu a fost făcut până acum un film despre o femeie care chiar se ocupă de  management - asta e o poveste adevărată - și reușește să depășească toate obstacolele și să rămână în business."

În același interviu, Sharon a explicat că își dorește ca filmul să prezinte anii de început ai relației sale cu Ozzy și dezvoltarea acestui parteneriat, care a culminat cu căsătoria lor.

Ulterior acestei discuții, soția lui Ozzy a anunțat într-un interviu pentru Celebrity Access că există deja un scenariu în lucru.

"Facem propriul nostru film. Avem o înțelegere, eu și Ozzy lucrăm împreună cu un scenarist."

Nu există încă o confirmare concretă a unui plan de materializăre a acestui film, însă Sharon este implicată în realizarea lui și dornică să-l vadă gata cât mai curând.

În paralele cu planurile lui Sharon, Ozzy Osbourne lansează pe 21 februarie cel de-al 12-lea album solo de studio. Intitulat "Ordinary Man", ca și colaborarea sa cu Elton John, materialul scoate la iveală muzica unui artist care și-a dedicat aproape întreaga lui viață artei sale.

Citește mai multe despre Ozzy Osbourne
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Billie Eilish ar putea înregistra noua piesă tematică Bond

Billie Eilish este cel mai nou nume asociat soundtrack-ului ultimului film Bond, "No Time To Die". Dacă informația va fi...

Închide