Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 "Grijile s-au dus", ne spun Holograf și K-Gula - VIDEO TEASER Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Shakira pregătește live-ul pentru Super Bowl 2020: "Mă veți vedea în toată splendoarea"

Shakira va încununa 30 de ani de carieră printr-un show incendiar pe scena celui mai mare eveniment sportiv din America - Super Bowl. Artista a dezvăluit reporterilor de la 60 Minutes ce înseamnă pentru ea acest live, aflat de multă vreme pe lista sa de dorințe.
Shakira cântând la Cupa Devis în Madrid, 2019 (Screenshot)

Shakira cântând la Cupa Devis în Madrid, 2019 (Screenshot)

Înainte de show-ul pe care-l va susține alături de Jennifer Lopez pe Miami’s Hard Rock Stadium, Shakira a acordat un interviu amplu în care a oferit detalii despre momentul gândit pentru Super Bowl 2020, dar și despre viața și cariera sa. Live-ul de pe 2 februarie va marca un punct important din cariera sa, emoțiile copleșind-o.

"Mă veți vedea în toată splendoarea, în sensul că voi fi foarte stresată", a admis Shakira. "Dar asta era pe lista mea de dorințe, așa că pe 3 februarie voi spune: <<Bifat!>>."

"Faptul că am ajuns la Super Bowl e dovada că orice este posibil"

Prin show-ul ei, Shakira va încerca să-i încurajeze pe cei care o urmăresc să-și urmeze visurile.

"Cred că mesajul va fi: <<Ascultați - sunt femeie, sunt latină. Nu a fost ușor pentru mine să ajung în punctul în care mă aflu. Faptul că am ajuns la Super Bowl e dovada că orice este posibil, că visurile unei fetițe din Barranquilla, Columbia, aveau la bază ceva palpabil.>> Voi da totul pe scenă."

În ce privește pregătirea show-ului, Shakira își dorește ca totul să iasă ireproșabil, deși, din perspectiva sa, mereu e loc de mai bine.

"Sunt foarte exigentă cu mine. Vreau ca totul să fie 100% perfect. Știu că perfecțiunea nu există. E o lecție pe care nu am învățat-o încă. Dacă ar fi după mine, nu m-aș etala cu niciuna dintre prestațiile mele. Întotdeauna e ceva ce mi-aș fi dorit să fi făcut altfel, ceva ce aș fi putut să fac mai bine."

VIDEO: Pregătirile Shakirei înainte de un concert

Această nevoie de perfecțiune își are rădăcinile în copilăria sa. A fost deseori descurajată în a urma o carieră în muzică, dar acest lucru nu a făcut-o decât să-și dorească și mai mult să demonstreze contrariul criticilor ce-i erau aduse.

"Colegii mei îmi spuneau că felul în care cânt le amintește de sunetele pe care le scot caprele. Pentru că vibrato-ul meu era atât de pronunțat, atât de rapid. Asta a devenit în timp emblema vocii mele", a povestit Shakira la 60 Minutes.

VIDEO: Shakira a fost șicanată de colegii de școală

Finala campionatului de fotbal american este unul dintre cele mai vizionate evenimente din Statele Unite. Concertul susținut în pauza jocului este catalogat drept un puternic motor de promovare. Artiștii care au cântat în trecut au pus în scenă unele dintre cele mai spectaculoase prestații, dar și unele dintre cele mai controversate.

La show-ul din cadrul Super Bowl au cântat în anii precedenți Maroon 5, Coldplay, Katy Perry și Lenny Kravitz, Bruno Mars și Red Hot Chili Peppers, Beyonce, Madonna.

Citește mai multe despre Shakira
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cele mai bune piese rock ale ultimului deceniu, potrivit Billboard - TOP 10

Genurile muzicale s-au schimbat mult în ultimii ani, iar topul Billboard al celor mai ascultate piese rock din ultimul deceniu...

Închide