Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Nightwish lansează albumul dublu "Human. :II: Nature"

Trupa finlandeză Nightwish lansează anul acesta un nou album, intitulat "Human. :II: Nature". Materialul discografic este un LP dublu și vine după o pauză de 5 ani de la albumul anterior.

Concert aniversar Nightwish 20 de ani la București 2018 (foto: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro)

"Human. :II: Nature" este cel de-al 9-lea album de studio al trupei Nightwish și cel de-al doilea cu vocalista Floor Jansen. Materialul va fi lansat pe 10 aprilie și va fi disponibil pentru precomanzi începând cu data de 7 februarie.

Într-o prezentare succintă a albumului, Tuomas Holopainen a mărturisit că noul material este rezultatul intenției sale de a capta ceva unic și de a oferi publicului o experiență sonoră autentică.

"Human. :II: Nature" a fost înregistrat în perioada august - octombrie 2019 la Röskö campsite, Petrax Studios, Finnvox Studios și la castelul Troykington. Mixajul a fost realizat de Mikko Karmila la Finnvox împreună cu Tuomas Holopainen și Tero Kinnunen. Masteringul poartă amprenta lui Mika Jussila.

Tracklist "Human. :II: Nature" - Nightwish:

Disc 1:

 1. Music
 2. Noise
 3. Shoemaker
 4. Harvest
 5. Pan
 6. How's The Heart?
 7. Procession
 8. Tribal
 9. Endlessness

Disc 2:

 1. All The Works Of Nature Which Adorn The World - Vista
 2. All The Works Of Nature Which Adorn The World - The Blue
 3. All The Works Of Nature Which Adorn The World - The Green
 4. All The Works Of Nature Which Adorn The World - Moors
 5. All The Works Of Nature Which Adorn The World - Aurorae
 6. All The Works Of Nature Which Adorn The World - Quiet As The Snow
 7. All The Works Of Nature Which Adorn The World - Anthropocene (incl. "Hurrian Hymn To Nikkal")
 8. All The Works Of Nature Which Adorn The World - Ad Astra
Nightwish - ”HUMAN. :II: NATURE” (copertă album)

Nightwish - ”HUMAN. :II: NATURE” (copertă album)

Nightwish este cea mai iubită trupă nordică de metal. Formația a contribuit major la popularizarea și dezvoltarea metalului symphonic, precum și la așa numitelor "female fronted metal bands" (trupe de metal cu vocaliste). Albumele formației au ajuns în topurile din întreaga lume, trupa cumulând în palmares peste 60 de discuri de platină și aur, precum și 5 albume și 13 single-uri Number One.

Nightwish a susținut mai multe concerte în România, cel mai recent având loc în 2018, la Romexpo. (Citește recenzia concertului și vezi galeria de poze)

Citește mai multe despre Nightwish
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă-l pe Chester Bennington la 17 ani pe o piesă Grey Daze reeditată - AUDIO

Trupa în care cânta Chester Bennington înainte de a intra în Linkin Park a lansat o versiune reeditată a piesei...

Închide