Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Luka Sulic la București - Program și reguli de acces

Luka Sulic, membru al cunoscutei trupe 2Cellos, aduce la București pe 8 februarie Anontimpurile lui Vivaldi. Consultă programul și regulile de acces la evenimentul ce va avea loc la Sala Palatului.

Publicat

pe

2Cellos - Stjepan Hauser și Luka Šulić - în concert la București pe 6 decembrie 2015 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Cunoscut mai ales datorită activității din 2Cellos, Luka Šulić este unul dintre cei mai apreciați și iubiți artiști ai scenei de muzică clasică și nu numai. Luka se întoarce cu acest concert la originile sale muzicale, fiind primul artist din istorie care va cânta "Anotimpurile" lui Vivaldi în întregime. Mulți artiști au interpretat celebra creație a compozitorului italian, însă aceștia au făcut-o la vioară solo. Luka va fi și primul artist care va interpreta "Anotimpurile" la violoncel solo.

Program și reguli de acces:

  • Open Doors: 19:00
  • Luka Sulic: 20:00 - 22:00

Reguli de acces:

Accesul publicului este permis începând cu ora 19:00, iar spectacolul începe la ora 20:00. Accesul în perimetrul evenimentului este permis pe bază de bilet valid. Publicul este rugat să aloce suficient timp pentru drum, parcare, acces, lăsarea hainelor la garderobă și orice alte activități ce premerg participarea la spectacol în sine, în scopul intrării în sala de spectacole înainte de începerea actului artistic.

Accesul publicului după oră de începere a spectacolului nu este permis. Ușile de acces în sală se vor închide la ora începerii spectacolului, adică 20:00.

Spectatorii sunt rugați să păstreze permanent biletele asupra lor. După ce s-a făcut accesul, spectatorii nu mai pot părăsi incinta pentru a se reîntoarce decât dacă își achiziționează din nou bilet, însă nu după oră de începere a spectacolului, adică 20:00.

Publicul este rugat să nu aducă în stare de neutilizare, indiferent de mod, semnele, afișele, marcajele sau altele asemenea, destinate apărării împotriva incendiilor aflate în incintă.

Publicului îi este interzis să dezlipească sau să distrugă reclamele, anunțurile și afișele expuse de organizator în incinta ansamblului construit, precum și să deterioreze, să ridice sau să mute semnele ori indicatoarele amplasate de organizator, pentru facilitarea accesului în incintă, a evacuării persoanelor, a intervenției în situații de urgență sau a celor care semnalează existența unui pericol pentru viața persoanelor;

Accesul copiilor

Accesul copiilor cu vârste peste 2 ani este permis pe bază de bilet și doar dacă aceștia sunt însoțiți de unul dintre părinți, posesor al unui bilet valid.

Copiii sub 2 ani beneficiază de acces gratuit, dar trebuie să fie însoțiți de cel puțin un părinte, posesor al unui bilet valid. De asemenea, organizatorii recomandă, pentru a înlătura orice dubii, prezentarea la intrare a unui act doveditor al vârstei copilului (copie).

Vă recomandăm să aduceți căști speciale pentru protecția auzului copilului. Volumul puternic poate afecta auzul celor mici. De asemenea, vă rugăm ca pe toată durata spectacolului să îi țineți pe cei mici în brațe.

Prețuri bilete la concertul Luka Sulic de la Sala Palatului:

În perioada de presale, biletele au prețuri cuprinse între 119 lei și 369 de lei. La acces, prețurile biletelor vor oscila între 130 lei și 380 lei. Pentru mai multe detalii, accesați Agenda InfoMusic.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte sâmbătă, 8 februarie 2020

Luka Šulić (2Cellos)

Loc
Sala Palatului

Trending