Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story

Justin Bieber a fost diagnosticat cu boala Lyme și a avut mononucleoză: "Mi-a afectat pielea, funcționarea creierului și starea generală de sănătate"

Enervat de comentariile răutăcioase la adresa aspectului său fizic, Justin Bieber a surprins publicul anunțând că a fost diagnosticat cu boala Lyme și că s-a luptat cu o formă cronică de mononucleoză.
Videoclip Justin Bieber Yummy

Videoclip Justin Bieber Yummy (foto: Justin Bieber)

Milioanele de fani ale lui Justin Bieber sunt puse mereu în umbră de criticile care-i sunt aduse de așa-zișii "hateri". Afectat de recentele comentarii cu privire la aspectul său fizic, artistul a făcut o clarificare neașteptată, anunțând că în ultimii ani s-a luptat cu mononucleoza, recent fiind diagnosticat și cu boala Lyme.

"În vreme ce multă lume tot spunea că Justin Bieber arată ca dracu, că e pe metamfetamină etc., au ratat să observe că am fost diagnosticat recent cu boala Lyme, și nu-i doar asta, am suferit și de o formă cronică de mononucleoză, care mi-a afectat pielea, funcționarea creierului și starea generală de sănătate", a clarificat artistul într-o postare pe Instagram.

Bieber a anunțat că mai multe detalii vor fi dezvăluite în curând, promovându-și cu acest prilej viitoarea serie de documentare - "Justin Bieber: Seasons".

"Toate acestea vor fi explicate într-o serie de documentare pe care le voi lansa pe YouTube în perioada următoare...veți afla cu toții cu ce m-am luptat și ce am depășit!! Au fost niște ani dificili, dar am primit tratamentul potrivit pentru a depăși această boală considerată incurabilă. Mă voi întoarce, într-o formă mai bună ca niciodată."

Documentarele "Justin Bieber: Seasons" vor debuta pe YouTube pe 27 ianuarie. Până aunci, fanii se pot delecta cu ultimul său single, "Yummy".

Boala Lyme este produsă de bacteria Borrelia burgdorferi şi poate fi transmisă la om prin muşcătura unei căpuşe infectate. Supranumită și "boala cu 1000 de fețe" , simptomele ei includ febra, oboseala şi o iritație caracteristică, numită "eritem migrator". Netratată, infecţia poate afecta articulaţiile, inima şi sistemul nervos.

Mononucleoza infectioasă, cunoscută și sub numele de "mono" sau "boala sărutului" este o boală contagioasă. Se manifestă prin slăbiciune musculară, febră, dureri în gat, dureri de cap și corp, umflarea ganglionilor limfatici, umflarea ficatului și/sau splinei, eczeme/erupții.

Citește mai multe despre Justin Bieber
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Red Hot Chili Peppers lucrează la un nou album cu John Frusciante

Întoarcerea lui John Frusciante în trupa Red Hot Chili Peppers va fi "sărbătorită" cu un nou album. Toboșarul Chad Smith...

Închide