Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Justin Bieber a fost diagnosticat cu boala Lyme și a avut mononucleoză: "Mi-a afectat pielea, funcționarea creierului și starea generală de sănătate"

Enervat de comentariile răutăcioase la adresa aspectului său fizic, Justin Bieber a surprins publicul anunțând că a fost diagnosticat cu boala Lyme și că s-a luptat cu o formă cronică de mononucleoză.

Publicat

pe

Videoclip Justin Bieber Yummy
Videoclip Justin Bieber Yummy │ FOTO: Justin Bieber

Milioanele de fani ale lui Justin Bieber sunt puse mereu în umbră de criticile care-i sunt aduse de așa-zișii "hateri". Afectat de recentele comentarii cu privire la aspectul său fizic, artistul a făcut o clarificare neașteptată, anunțând că în ultimii ani s-a luptat cu mononucleoza, recent fiind diagnosticat și cu boala Lyme.

"În vreme ce multă lume tot spunea că Justin Bieber arată ca dracu, că e pe metamfetamină etc., au ratat să observe că am fost diagnosticat recent cu boala Lyme, și nu-i doar asta, am suferit și de o formă cronică de mononucleoză, care mi-a afectat pielea, funcționarea creierului și starea generală de sănătate", a clarificat artistul într-o postare pe Instagram.

Bieber a anunțat că mai multe detalii vor fi dezvăluite în curând, promovându-și cu acest prilej viitoarea serie de documentare - "Justin Bieber: Seasons".

"Toate acestea vor fi explicate într-o serie de documentare pe care le voi lansa pe YouTube în perioada următoare...veți afla cu toții cu ce m-am luptat și ce am depășit!! Au fost niște ani dificili, dar am primit tratamentul potrivit pentru a depăși această boală considerată incurabilă. Mă voi întoarce, într-o formă mai bună ca niciodată."

Documentarele "Justin Bieber: Seasons" vor debuta pe YouTube pe 27 ianuarie. Până aunci, fanii se pot delecta cu ultimul său single, "Yummy".

Boala Lyme este produsă de bacteria Borrelia burgdorferi şi poate fi transmisă la om prin muşcătura unei căpuşe infectate. Supranumită și "boala cu 1000 de fețe" , simptomele ei includ febra, oboseala şi o iritație caracteristică, numită "eritem migrator". Netratată, infecţia poate afecta articulaţiile, inima şi sistemul nervos.

Mononucleoza infectioasă, cunoscută și sub numele de "mono" sau "boala sărutului" este o boală contagioasă. Se manifestă prin slăbiciune musculară, febră, dureri în gat, dureri de cap și corp, umflarea ganglionilor limfatici, umflarea ficatului și/sau splinei, eczeme/erupții.

Comentează

Lifestyle

Ce costume de Halloween au purtat vedetele - FOTO

Celebritățile iubesc Halloween-ul, iar acest lucru se vede mai ales prin costumele pe care aleg să le poarte. De la omagiile aduse filmelor clasice și momentelor de referință din cultura pop la personaje din desene animate, vedetele au profitat la maximum de sărbătoarea de Halloween de anul acesta.

Publicat

pe

Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera
Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera │ FOTO: YouTube

Ieri, 31 octombrie, a avut loc sărbătoarea de Halloween. Însă, iubitorii acestei tradiții au dat startul petrecerii încă din weekend. Decoruri înfricoșătoare, dovleci sculptați, dulciuri cu aromă de toamnă și costume memorabile au fost doar câteva dintre elementele ce au invadat internetul.

Vedetele nu s-au lăsat mai prejos. Muzicieni, actori și celebrități din showbiz s-au îmbrăcat în personaje care mai de care mai interesante. Au realizat ședințe foto și și-au delectat fanii cu cele mai inedite ipostaze.

Costumele de Halloween ale vedetelor din România:

Loredana - Vampir

MIRA - Corpse Bride

Nicole Cherry - Wonder Woman

https://www.instagram.com/p/Cy-u7OlI1Qu

Dorian Popa - Thing din Familia Addams

Andreea Bănică - Călugăriță

Mario Fresh și Alexia Eram - Super Mario și Prințesa Peach

Costumele de Halloween ale vedetelor din străinătate:

Christina Aguilera - Cher

Adele - Morticia Addams

Ed Sheeran - Chucky

Demi Lovato - Albă ca Zăpada

Foo Fighter - personajele din Vrăjitorul din Oz

Ozzy și Sharon Osbourne - Kanye West și Bianca Censori

Mariah Carey - Jessica Rabbit

Machine Gun Kelly - The Bride din "Kill Bill"

Justin și Hailey Bieber - Bamm Bamm Rubble și Pebbles Flintstone

Zayn - Voldemort

Paris Hilton - Britney Spears

Lizzo - Tina Turner

Halsey - Sirenă

Citește în continuare

Trending