Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Ce știm despre Neversea 2020 și cum a fost la ediția din 2019 - AFTERMOVIE

Cea de-a patra ediție a festivalului Neversea își va deschide porțile în prima săptămână a lunii iulie. Înaintea anticipatului anunț privind primul val de artiști la Neversea 2020, organizatorii ne invită să evadăm în lumea de poveste a festivalului urmărind un aftermovie al ediției din 2019.

Cum a fost la Neversea 2019

Festivalul Neversea este acea vacanță spre care vrei să evadezi în fiecare an. Organizatorii împletesc muzica preferată de fani cu experiențele inedite și cu sunetele mării, pentru a trăi mereu o escapadă de neuitat.

Emoțiile, fericirea, entuziasmul și energia celor 240.000 de participanți și a celor peste 150 de artiști ai ediției din 2019 au fost surprinse într-un aftermovie de 11 minute. Urmărindu-l, fanii festivalului vor retrăi experiențele apusului și ale răsăritului de pe plaja NEVERSEA, dar vor vedea și cât de bine s-au simțit artiștii din line-up-ul festivalului alături de public.

VIDEO: Aftermovie Neversea 2019

La realizarea aftermovie-ului oficial al Neversea 2019 au lucrat peste 20 dintre cei mai buni specialiști din industria cinematografică din țară și din străinătate. Au fost surprinse momente de neuitat împărtășite între prieteni, într-o atmosferă extraordinară. În total s-au adunat 60 de Tera de imagini, la rezoluție 4K, și s-au scurs sute de ore pentru vizionarea și montarea lor.

Ce știm despre Neversea 2020 - Când se anunță primul val de artiști și cât costă biletele și abonamentele

Neversea 2020 va avea loc între 2 și 5 iulie, la Constanța, pe plaja Neversea. Această ediție se anunță a fi una și mai spectaculoasă, atât din punct de vedere al line-up-ului, cât și al experiențelor pe care participanții le vor trăi în perimetrul festivalului.

Primul val de artiști pentru ediția din acest an a festivalului Neversea va fi anunțat în curând, cel mai probabil în cursul acestei săptămâni.

Prețurile abonamentelor și biletelor

Abonamentele General Acces Basic costă acum 114 euro plus taxe și includ check-in-ul online gratuit în termen de maximum 30 de zile de la achiziție. După această perioadă, deținătorii abonamentelor trebuie să plătească taxe suplimentare.

Abonamentele General Acces Flexi costă acum 124 de euro plus taxe și includ check-in-ul online gratuit cu până la 14 zile înainte de începerea festivalului. După această perioadă, deținătorii abonamentelor trebuie să plătească taxe suplimentare.

Aceste două tipuri de abonamente nu mai pot fi returnate.

Abonamentele General Acces Risk Free costă acum 126 de euro plus taxe și includ check-in-ul online gratuit în termen de maximum 30 de zile de la achiziție. Aceste abonamente pot fi returnate cu până la cel puțin 14 zile înainte de începerea festivalului.

Abonamentele VIP costă 210 euro plus taxe și includ check-in-ul online gratuit în termen de maximum 30 de zile de la achiziție. Doar persoanele care au peste 18 ani pot cumpăra acest pachet.

Un bilet de o zi costă acum 39 de euro plus taxe și include check-in-ul gratuit în termen de maximum 30 de zile de la achiziție. Biletul nu poate fi returnat.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Celine Dion i-a adus un omagiu mamei sale cântând piesa "Somewhere Over the Rainbow" - VIDEO

Celine Dion i-a dedicat mamei sale, Therese, show-ul susținut la Miami pe 17 ianuarie 2020. Artista își pierduse mama chiar...

Închide