Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

AC/DC va lansa un nou album în acest an, plecând în turneu în toamnă cu Brian Johnson

Zvonurile despre noul album AC/DC pe care le-am tot auzit în 2019 revin, de această dată şi cu detalii în plus. Se pare că legenda muzicii rock va lansa noul album în acest an şi apoi va pleca în turneu alături de Brian Johnson în toamnă. Avem mai multe informaţii în articol.

Publicat

pe

AC/DC pornește Rock or Bust World Tour în 2015
AC/DC pornește Rock or Bust World Tour în 2015

Toate aceste detalii provin de la personalitatea radio australiană Eddie MgGuire, care a vorbit despre planurile AC/DC pentru 2020 la propria emisiune radio. McGuire a menţionat şi că albumul nou, de revenire AC/DC va fi realizat cu Brian Johnson la voce şi va sosi în următoarele luni. Solistul a fost nevoit să se retragă din trupă în 2016, la sfaturile doctorilor. Brian Johnson risca să îşi piardă auzul dacă mai continua să lucreze în medii foarte zgomotoase, cum sunt cele din concerte.

Eddie McGuire a declarat la emisiunea proprie de pe postul Triple M Melbourne că sunt şanse mari să ascultăm noul disc prin februarie sau martie. În plus AC/DC ar urma să plece într-un turneu în Australia în octombrie sau noiembrie 2020. Nu este exclus şi un turneu global. După multă muncă, cercetare şi dezvoltare, a fost creat un aparat auditiv special pentru Brian Johnson şi tehnologia necesară ca el să îşi reia activitatea de muzician şi lider al trupei AC/DC.

Sunt şanse mari să revină şi toboşarul Phil Rudd, care a părăsit grupul în 2015, după ce a fost condamnat pentru posesie de droguri şi ameninţări cu moartea la adresa unui fost angajat. O reuniune AC/DC fusese speculată şi în 2018, pe fondul zvonurilor că au rămas track-uri de chitară de la Malcolm Young, chitaristul de ritm AC/DC, care a încetat din viaţă în 2017. În plus, paparazzi i-au surprins pe Rudd şi Johnson împreună în Vancouver anul trecut, aproape de studioul unde AC/DC a înregistrat toate albumele din ultimele 2 decenii.

Pe lângă declaraţiile lui Eddie, Dee Snider, solistul Twister Sister e de asemenea convins că un album nou e gata de lansare. Dee a declarat că s-a întâlnit cu Brian Johnson şi că el se simte bine şi pare gata să revină pe scenă. Snider a continuat pe Twitter, afirmând că toţi 4 membri AC/DC în viaţă lucrează la piese noi pe baza materialului lăsat în urmă de Malcolm Young. Singurul membru fondator al grupului rămas este Angus Young, iar fanii s-au întrebat dacă a venit momentul retragerii sau dacă mai sunt speranţe de revenire.

Ultimul LP al grupului a fost "Rock or Bust", urmat de un turneu de câţiva ani, plin de peripeţii şi probleme, inclusiv plecarea basistului Cliff Williams. În februarie 2019 Williams apăruse într-o fotografie alături de foştii colegi, semn că se pregătea ceva. AC/DC a cântat la Bucureşti în 2010 în faţa a peste 55.000 de fani, cu numeroase efecte speciale: un clopot uriaş, locomotivă, tunuri şi efecte pirotehnice.

PUBLICITATE
Comentează

Trending