Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 VUNK feat. Lidia Buble - Vino, du-teVunk feat. Lidia Buble - Vino, Du-te Billie Eilish: The World’s A Little BlurryUn documentar despre Billie Eilish apare în februarie 2021 - VIDEO TEASER Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii

Un duet ca o predare de ștafetă la Vocea României: Dragoș Moldovan și Tiberiu Albu - VIDEO

Urmărește duetul din finala Vocea României 2019, când Dragoș Moldovan și Tiberiu Albu au cântat împreună melodia "Still Loving You" de la Scorpions.
Dragoș Moldovan și Tiberiu Albu în finala Vocea României 2019

Dragoș Moldovan și Tiberiu Albu în finala Vocea României 2019 (foto: PRO TV)

Dragoș Moldovan a câștigat trofeul Vocea României 2019 la cinci ani după succesul similar al lui Tiberiu Albu. Amândoi l-au avut antrenor pe Tudor Chirilă, iar acesta a construit un moment special în marea finală, inducând ideea unei predări de ștafetă. Cum fiecare concurent a cântat una dintre cele trei piese alături de un invitat, Dragoș l-a avut alături pe câștigătorul trofeului din 2014.

Cei doi doi au interpretat hitul "Still Loving You" din repertoriul formației The Scorpions, iar momentul poate fi urmărit mai jos. Asocierea lor avea rolul să-i prezinte publicului de la același nivel, telespectatorii primind o temă de comparație. Dragoș Moldovan pornise seara ca favorit detașat - după cum ilustra și sondajul de dinaintea finalei. După duet, cei care-l susțineau sau pur și simplu erau impresionați de vocea lui îl vedeau deja câștigător.

VIDEO: Dragoș Moldovan și Tiberiu Albu - "Still Loving You" (The Scorpions)

Venit din Timișoara, Dragoș Moldovan a câștigat Vocea României la 21 ani, o vârstă foarte apropiată de cea la care reușise și Tiberiu Albu - 22.

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

În urmă cu 3 ani, Dragoș a suferit un accident auto, rezistând două săptămâni în comă și trecând prin niște operații dificile. Tânărul a depășit acel episod nefericit, fiind și mai impulsionat să se bucure de viață. Iar muzica este una dintre marile sale plăceri.

La audiții, Dragoș a interpretat "Feeling Good" întorcând toate cele patru scaune și ridicând publicul în picioare. L-a ales ca antrenor pe Tudor, chiar dacă Brenciu îl asemuise cu Superman pentru vocea lui. Traseul ce-a urmat a fost spectaculos: le-a învins pe Natalia Sălăgean și Britta Seidner, s-a duelat cu Ana Maria Ioana pe melodia "Just A Fool" (Christina Aguilera & Blake Shelton), iar în prima semifinală a cucerit publicul cu o variantă rock a piesei "The Winner Takes It All" de la ABBA. memorabil rămâne și momentul solo din a doua semifinală când a cântat "Always" de la Bon Jovi.

Citește mai multe despre Dragoș MoldovanTiberiu Albu
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Dragoș Moldovan a câștigat trofeul Vocea României 2019

Dragoș Moldovan a câștigat Vocea României 2019, aducând pentru a patra oară victoria în echipa lui Tudor Chirilă. Află cum...

Închide