Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

UNTOLD 2020: Au intrat în vânzare noi abonamente, disponibile fără înregistrare

Cel de-al treilea val de abonamente la UNTOLD 2020 a fost epuizat în doar câteva ore. Un nou val intră în vânzare de astăzi.

Publicat

pe

UNTOLD 2019 │ FOTO: UNTOLD Festival

În cea de-a treia rundă de vânzare, care s-a desfășurat miercuri, 4 decembrie, peste 10.000 de fani ai festivalului și-au achiziționat abonamentele pentru UNTOLD 2020. Deși campania a fost gândită pe o durată de maxim 24 de ore, începând de miercuri de la ora 14.00, și de această dată entuziasmul fanilor a fost peste așteptări, abonamentele epuizându-se miercuri seara la ora 20.00. În toate cele trei runde de vânzare, peste 42.000 de fani și-au cumpărat abonamente pentru cea de-a șasea ediție a festivalului UNTOLD.

Cât costă noile abonamente la UNTOLD 2020 / Phase 4

Cei care nu au reușit să-și achiziționeze un abonament pentru ediția din 2020 a festivalului UNTOLD au o noua șansă începând de astăzi, 5 decembrie. Abonamentele au prețuri începând de la 149 de euro plus taxe și se pot cumpăra online, fiind disponibile și celor nu s-au înregistrat pe site-ul festivalului. Găsiți mai multe detalii în Agenda InfoMusic.

Cum a fost la UNTOLD 2019

La ediția din 2019 a UNTOLD, publicul i-a putut vedea live pe Robbie Williams, Martin Garrix, David Guetta, Dimitri Vegas&Like Mike, Armin van Buuren, Timmy Trumpet, Bastille, James Arthur, Oscar and The Wolf, Loco Dice, Solomun, Andy C, Borgore, Chase&Status, Boris Brejcha, Rusko, Tale of US, Sub Focus B2B Wilkinson, Pendulum DJ Set B2B Friction, Camo&Krooked Live și mulți alții.

În 2019, UNTOLD a marcat și o premieră mondială, devenind primul festival de muzică din lume care a transmis live show-urile artiștilor într-o producție multicameră 4K Ultra Hd HDR (high dinamic range), cu tehnică de filmare de 50 de cadre pe secundă. Asta înseamnă că imaginile transmise au o claritate impecabilă, oferind o experiență cinematică cu foarte multe detalii de culoare, luminozitate, realism, specifice producțiilor cinematografice. O producție similară va fi folosită în anul 2020, pentru transmiterea live a Jocurilor Olimpice de vară de la Tokyo și a campionatului de Formula 1.

RECOMAMDARE: Robbie Williams și tatăl său au emoționat publicul de la UNTOLD 2019 - FOTO

UNTOLD a transmis online show-urile de la Mainstage, Alchemy și Galaxy. În străinatate show-urile de la UNTOLD au fost preluate de către DJ MAG, MIXMAG și CAPITAL FM, PRO TV televizând show-ul lui Robbie Williams.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri joi, 9 septembrie 2021

UNTOLD Festival 2021

Loc
Cluj Arena
Comentează

Trending