Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Trupa Imagine Dragons ia o pauză, solistul Dan Reynolds a părăsit grupul

Una dintre cele mai apreciate trupe de pe glob, Imagine Dragons se pregăteşte de o pauză pe termen nedeterminat. Solistul Dan Reynolds a părăsit grupul pentru o pauză binemeritată, citând un deceniu de turnee obositoare. Avem detalii şi o declaraţie a artistului în articol.

Publicat

pe

Imagine Dragons - Thunder
Imagine Dragons - Thunder │ FOTO: captură YouTube

Dan Reynolds, solistul şi liderul Imagine Dragons a declarat că a decis să ia o pauză de la activitatea în cadrul trupei. Doreşte să se axeze mai mult pe viaţa de familie şi rolul de tată. În plus, artistul suferă de spondilită anchilozantă, pe care trebuie să o trateze. Reynolds a declarat pentru CNN că se află în turnee cu trupa de aproape un deceniu şi că relaţiile dintre cei 4 membri sunt excelente, dar e nevoie de o pauză.

În această iarnă Dan se află în Las Vegas, alături de soţia sa şi cei 4 copii: Arrow, Gia, Coco şi Valentine, proaspăt născut. Iată declaraţia artistului:

Încercăm să luăm o pauză acum şi să ne reconectăm cu familia şi prietenii. Vreau să spun că am fost în turneu timp de aproape un deceniu fără pauză. Aşa că noi toţi doream să redescoperim ce înseamnă să exişti,să fii, ştiţi voi, tată sau prieten sau fiu. În special pentru că am un copil nou născut, iar chitaristul nostru are şi el un copil şi încercam să fim taţi.

Apoi, ştiţi voi, când ne apuca "mâncărimea", sunt sigur că vom reveni la concerte şi asta curând.

Solistul a subliniat şi că atunci când dorm cei mici el compune muzică. Acea dorinţă de a compune i-a devenit obişnuinţă încă de la vârsta de 13 ani. Reynolds şi-a dorit să fie mai aproape de familie, după ce a trecut printr-o separare de 6 luni cu soţia da, dar cei doi s-au împăcat. A trecut un an şi jumătate de atunci şi cei doi sunt fericiţi acum. Muzicianul trebuie să îşi trateze şi problemele de sănătate, precum spondilita anchilozantă, o boală cronică, care afectează coloana şi spatele, provocând inflamaţii şi rigiditate.

Imagine Dragons este una dintre cele mai de succes trupe pop rock de pe glob, activă din 2008. A fost cea mai ascultată trupa pe Spotify în 2018, iar piesele "Believer" şi "Thunder" au sărit de 1 miliard de stream-uri. Artiştii au cântat la ceremonia de deschidere UEFA Champions League 2019, dar şi la Super Bowl.

Comentează

Trending