Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria"

Summer Well 2020 îi aduce pe Of Monsters and Men, Nothing But Thieves și Tom Walker pe Domeniul Știrbey

Of Monsters and Men, Nothing But Thieves și Tom Walker sunt primele nume confirmate la Summer Well 2020. Cea de-a zecea ediție a festivalului va fi una aniversară și se va desfășura în aceeași locație, respectiv pe Domeniul Știrbey din Buftea.
Nothing But Thieves (Sceernshot)

Nothing But Thieves (Sceernshot)

La 3 ani de la primul concert în România, ce a avut loc tot în cadrul Summer Well, trupa de rock alternativ Nothing But Thieves va reveni pe Domeniul Știrbey. Formația a lansat albumul de debut în 2015, cel de-al doilea, "Broken Machine", apărând în 2017. Originar din Essex, Anglia, grupul îi are în componență pe Conor Mason (voce), Joe Langridge-Brown (chitară), Dominic Craik (chitară, clape), James Price (tobe) și Philip Blake (bas). Formația a fost comparată cu Foals, The Neighbourhood și Civil Twilight.

Formația Of Monsters and Men va concerta pentru prima oară în România. Grupul islandez de folk-pop format în 2010 are în palmares un prim album poziționat în fruntea topurilor din Australia, Islanda și Irlanda. Intitulat "My Head Is an Animal", discul de debut a inclus hitul "Little Talks", ce a adus trupei în 2013 o invitație în cadrul popularei emisiuni de divertisment Saturday Night Live. Au urmat albumele "Beneath the Skin" (2015) și "Fever Dream" (2019), ce au consolidat pozița trupei pe nișa indie folk.

Artistul scoțian Tom Walker a ajuns în atenția publicului odată cu lansarea single-ului "Leave a Light On", ce a urcat până pe poziția a 7-a în topul UK Singles Chart. Albumul său de debut a apărut în martie 2019 și i-a adus comparații cu Ed Sheeran și Rag'n'Bone Man.

Bilete/Abonamente Summer Well 2020

  • Abonamente  - 215 lei + 6% comision de procesare. Pentru mai multe detalii, accesați Agenda InfoMusic.

Summer Well 2020 se va desfășura în perioada 7 - 9 august 2020, pe Domeniul Știrbey din Buftea. Festivalul va cuprinde trei zile, începând cu Night Picnicul de vineri (intrarea de la 18:00) și până duminică noaptea la 3:00.

La ediția din 2019 a Summer Well, publicul s-a bucurat de prezența unor trupe ca The 1975The National, Jungle și Razorlight. Scena Red Bull Music a luat amploare cu participarea  SUBCARPAȚI, IAMDDB (UK), AJ Tracey (UK) și Bobby Basil (IRL).

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Nothing But ThievesOf Monsters and MenTom Walker
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noua melodie a lui The Weeknd, "Blinding Lights", inspirată de anii '80 - AUDIO

Obsesia pentru hainele, muzica şi vibe-ul anilor '80 continuă, iar The Weeknd este cel mai nou artist care aderă la...

Închide