Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Slipknot şi TOOL au printre cele mai căutate albume de pe Internet în 2019; Iată un top 10

După cum bine spunea un apropiat, "în 2019 mă simt ca la final de ani '90". Asta pentru că au scos albume noi Madonna, Rammstein, TOOL, Slipknot şi Korn. Pe final de an aflăm cum stau cu popularitatea în rândul căutărilor pe Internet aceste albume.
Cele mai cautate albume muzicale Internet 2019

Cele mai cautate albume muzicale Internet 2019 (foto: SEMRush)

Analistul de trenduri şi auditorul de SEO SEMrush a compilat o listă cu cele mai căutate albume muzicale pe Internet în 2019. "Fear Inoculum" de la TOOL, album aşteptat de 13 ani şi care a detronat-o pe Taylor Swift din topuri se află pe această listă selectă. Nu lipseşte nici "We Are Not Your Kind" de la Slipknot, printre cele mai căutate albume din ultimul an. Aceste nume se află în companie selectă, precum Kanye West şi Taylor Swift, sau Ed Sheeran.

Iată cum arată top 10 al celor mai căutate albume muzicale pe Internet în 2019:

 1. Taylor Swift – "Lover"
 2. Kanye West – "Jesus Is King"
 3. Tool – "Fear Inoculum"
 4. Melanie Martinez – "K 12"
 5. Madonna – "Madame X"
 6. Ed Sheeran – "No. 6 Collaborations Project"
 7. Chris Brown – "Indigo"
 8. Slipknot – "We Are Not Your Kind"
 9. Drake – "Care Package"
 10. Chance the Rapper – "The Big Day"

Având în vedere că 2019 este şi anul reunirilor de trupe (My Chemical Romance şi Rage Against the Machine sunt doar 2 exemple), SEMRush a creat şi o listă a celor mai căutate turnee de reunire. Aici sunt incluse "Love Alive" al trupei Heart", dar şi seria de concerte The Pixies, deşi ei s-au reunit de ceva vreme. Turneele Jonas Brothers, Wu-Tang Clan şi Spice Girls prind top 5. Iată topul complet de turnee de reuniune:

 1. The Jonas Brothers Happiness Begins Tour
 2. Spice World
 3. Heart Tour (Love Alive)
 4. Wu-Tang Clan Tour
 5. The Pixies Tour

În top 10 cei mai căutaţi oameni din 2019 găsim actori ca Joaquin Phoenix (pentru "Joker"), dar şi activista Greta Thunberg. În vârful listei este de departe cântăreaţa Billie Eilish, cu 12.4 milioane de căutări. Artista a împlinit recent 18 ani şi săptămânal acordă câte un interviu şi apare pe câte o copertă de revistă. Topurile de mai sus confirmă că trăim o renaştere a metal-ului ca muzică de consum pentru mase.

Personal sunt surprins că albumele noi Rammstein şi Korn nu au prins topul. E oarecum o surpriză şi că Post Malone e abia pe locul 11, cu "Hollywood's Bleeding".

Citește mai multe despre Kanye WestMadonnaSlipknotTaylor SwiftTOOL
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Utilizarea corectă a bureților pentru machiaj

Un set de bureți va fi un cadoul ideal pentru o doamnă sau domnișoară, pentru cea care adoră să se...

Închide