Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noul single Alexandra Ungureanu, "Dalbă corindă" - AUDIO

La începutul lunii lui Moș Crăciun, Alexandra Ungureanu aduce în dar ”Dalbă Corindă”, o reinterpretare a unui colind tradițional românesc ce îmbină elemente dulci și sensibile din folclor cu influențe pop ale zilei de astăzi.

Publicat

pe

Alexandra Ungureanu (Screenshot ”Mămuca”)
Alexandra Ungureanu (Screenshot ”Mămuca”)

"Inspirația folclorică a fost o constantă în direcția mea muzicală din ultimii ani, iar repertoriul de colinde este extrem de amplu și savuros și îmi doresc ca pentru la anul să fac un album întreg de prelucrări pentru sărbători. Perioada aceasta este preferata mea din an și de fiecare dată ascult cu plăcere colindele tradiționale românesti sau pe cele din repertoriul internațional.

Vă cânt cu drag "Dalbă Corindă", o reinterpretare modernă a unui colind arhaic din Maramureș, inspirat din varianta Luizei Maria Mih, o solistă din zona pe care o apreciez foarte mult", declară Alexandra Ungureanu.

AUDIO: Alexandra Ungureanu - "Dalbă corindă"

În aprilie 2018, Alexandra a colaborat cu Marius Moga pentru "Bate, bate", single ce explorează un sound future-pop cu subtile influențe etno și recompune o imagine a esteticii autentic românești. Urmează "Vântule", o piesă inspirată din experiențele și trăirile personale ale artistei, iar în decembrie colaborează cu actorul Marius Manole și lansează "Iarna mea".

În luna mai a anului 2019, lansează împreună cu Skizzo Skillz "Mămuca", piesă compusă de către cei doi artiști împreună cu Sebastian Lazăr, Teodora Păcurar și Vlad Mazarel. Inspirată din experiențele și trăirile personale ale artistei, 'Mămuca" este însoțită de un clip emoționant, în care artista apare pentru prima oară alături de mama sa.

Concerte & turnee

Direcția 5, Șuie Paparude, Andia cântă la West Side Christmas Market - PROGRAM

Concertele se țin lanț pe scena West Side Christmas Market, Târgul de Crăciun organizat de UNTOLD UNIVERSE în Parcul Drumul Taberei. Direcția 5, Andia, Alexandra Ungureanu și Șuie Paparude sunt câțiva dintre artiștii care vor urca pe scenă săptămâna aceasta.

Publicat

pe

Concert Directia 5 la Sala Palatului pe 7 martie 2017

Săptămâna aceasta, târgul de Crăciun West Side Christmas Market propune șapte zile de spectacole. Concertele se vor desfășura în fiecare zi, începând cu ora 19:30. Intrarea este gratuită.

"Perioada sărbătorilor este una dintre cele mai speciale din an. Este un moment în care putem să ne apropiem mai mult, să fim mai atenți și mai sensibili unii față de ceilalți. Vă așteptăm cu inimile deschise, pe 13 decembrie, la West Side Christmas Market să cântăm și să petrecem împreună o seară magică de iarnă", a declarat Marian Ionescu, liderul trupei Direcția 5.

Direcția 5 a cucerit inimile a milioane de fani cu melodiile sale și a lansat până în prezent peste 20 de albume.

Pe 14 decembrie, Andia va concerta la Târgul de Crăciun din Drumul Taberei. Artista, cu o prezență constantă în topurile radiourilor românești, a câștigat în 2022 distincția "Cel mai bun cântec pop", în cadrul Romanian Music Awards, pentru piesa "Sfârșitul lumii".

Pe 15 decembrie, Alexandra Ungureanu va aduce emoția sărbătorilor de iarnă cu piesele sale care i-au adus celebritatea, iar pentru iubitorii de muzică electronică, pe 16 decembrie, Șuie Paparude va susține un concert plin de energie.

Program muzical West Side Christmas Market (11-17 decembrie 2023)

  • Pixar Stelar - luni, 11 decembrie
  • DJ Jiji - marți, 12 decembrie
  • Direcția 5 - miercuri, 13 decembrie
  • Andia - joi, 14 decembrie
  • Alexandra Ungureanu - vineri, 15 decembrie
  • Șuie Paparude - sâmbătă. 16 decembrie
  • Adi Istrate - duminică, 17 decembrie

Program general West Side Christmas Market 2023

Târgul de Crăciun și caruselul, patinoarul, trenulețul, roata sau atelierele pentru copii care se vor desfășura în Căsuța Lui Moș Crăciun și în Atelierul Spiridușilor vor rămâne deschise până pe 27 decembrie 2023. West Side Christmas Market va funcționa conform programului:

  • Luni - Vineri - 12:30-22:30
  • Sâmbătă - Duminică - 11:00-22:30
Citește în continuare

Trending