Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Rolling Stones ar putea lansa un album în 2020, indică un membru al trupei

The Rolling Stones îşi revin după problemele de sănătate ale câtorva membri şi se pregătesc să reintre în studio. Indicii în această direcţie vin de la Ronnie Wood, chitaristul (şi basistul) grupului, care a acordat un interviu recent. Citatul prin care Ronnie afirmă că muzicienii sunt "indestructibili" s-a viralizat recent.
The Rolling Stones

The Rolling Stones

Ronnie Wood i-a numit pe membrii Rolling Stones "indestructibili", după ce aceştia au depăşit probleme grave de sănătate. Chitaristul (care e şi basist) a prezis că vom vedea şi un nou album în 2020. Grupul a trebuit să îşi modifice planurile legate de concerte şi turnee la început de an 2019. Motivul a fost operaţia la inimă a lui Mick Jagger. Nici Ronnie Wood nu a fost lipsit de probleme de sănătate. Artistul s-a luptat cu cancerul la plămâni în 2017.

Doctorii i-au înlăturat tumoarea şi acum muzicianul ar avea "plămâni ca un bărbat tânăr care nu a fumat o ţigară în viaţa lui". Wood a amintit şi de alte probleme de sănătate ale componenţilor Rolling Stones: Charlie Watts a avut cancer la laringe cu ani în urmă, iar Keith Richards a lăsat-o mai moale cu băutura şi a avut un accident grav în 2006. Pe atunci legendarul chitarist a căzut dintr-un palmier în vreme ce era în vacanţă cu Ronnie Wood, pe o insulă privată. S-a lăsat cu un craniu fracturat atunci şi un hematom pe creier.

Cuplăm toate aceste probleme de sănătate, incidente şi accidente cu decenii de abuz de substanţe şi un stil de viaţă de rockstar şi începem să înţelegem afirmaţiile lui Wood legate de indestructibilitate. Cât despre noul album, el trebuia să fie înregistrat încă din 2016. Proiectul a fost deturnat de materialul de coveruri "Blue & Lonesome". Chitaristul descrie viitorul disc ca un "puzzle" şi afirmă că trebuie să pună toate piesele lipsă împreună.

Chitaristul a lansat recent un album solo, "Mad Lad", un tribut pentru Chuck Berry. Rolling Stones a lansat la rândul său un box set aniversar cu ocazia împlinirii a 50 de ani pentru materialul "Let It Bleed". Nu au lipsit nici teaserele pentru viitorul disc. Spre exemplu grupul a postat online secvenţe cu Mick Jagger cântând la muzicuţă, dar şi secţiuni vocale şi de chitară. În noiembrie 2018, Keith Richards şi Mick Jagger au intrat în studio cu producătorul Don Was.

Citește mai multe despre Keith RichardsMick JaggerRonnie WoodThe Rolling Stones
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Slipknot şi TOOL au printre cele mai căutate albume de pe Internet în 2019; Iată un top 10

După cum bine spunea un apropiat, "în 2019 mă simt ca la final de ani '90". Asta pentru că au...

Închide