Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Rolling Stones ar putea lansa un album în 2020, indică un membru al trupei

The Rolling Stones îşi revin după problemele de sănătate ale câtorva membri şi se pregătesc să reintre în studio. Indicii în această direcţie vin de la Ronnie Wood, chitaristul (şi basistul) grupului, care a acordat un interviu recent. Citatul prin care Ronnie afirmă că muzicienii sunt "indestructibili" s-a viralizat recent.

Publicat

pe

The Rolling Stones
The Rolling Stones

Ronnie Wood i-a numit pe membrii Rolling Stones "indestructibili", după ce aceştia au depăşit probleme grave de sănătate. Chitaristul (care e şi basist) a prezis că vom vedea şi un nou album în 2020. Grupul a trebuit să îşi modifice planurile legate de concerte şi turnee la început de an 2019. Motivul a fost operaţia la inimă a lui Mick Jagger. Nici Ronnie Wood nu a fost lipsit de probleme de sănătate. Artistul s-a luptat cu cancerul la plămâni în 2017.

Doctorii i-au înlăturat tumoarea şi acum muzicianul ar avea "plămâni ca un bărbat tânăr care nu a fumat o ţigară în viaţa lui". Wood a amintit şi de alte probleme de sănătate ale componenţilor Rolling Stones: Charlie Watts a avut cancer la laringe cu ani în urmă, iar Keith Richards a lăsat-o mai moale cu băutura şi a avut un accident grav în 2006. Pe atunci legendarul chitarist a căzut dintr-un palmier în vreme ce era în vacanţă cu Ronnie Wood, pe o insulă privată. S-a lăsat cu un craniu fracturat atunci şi un hematom pe creier.

Cuplăm toate aceste probleme de sănătate, incidente şi accidente cu decenii de abuz de substanţe şi un stil de viaţă de rockstar şi începem să înţelegem afirmaţiile lui Wood legate de indestructibilitate. Cât despre noul album, el trebuia să fie înregistrat încă din 2016. Proiectul a fost deturnat de materialul de coveruri "Blue & Lonesome". Chitaristul descrie viitorul disc ca un "puzzle" şi afirmă că trebuie să pună toate piesele lipsă împreună.

Chitaristul a lansat recent un album solo, "Mad Lad", un tribut pentru Chuck Berry. Rolling Stones a lansat la rândul său un box set aniversar cu ocazia împlinirii a 50 de ani pentru materialul "Let It Bleed". Nu au lipsit nici teaserele pentru viitorul disc. Spre exemplu grupul a postat online secvenţe cu Mick Jagger cântând la muzicuţă, dar şi secţiuni vocale şi de chitară. În noiembrie 2018, Keith Richards şi Mick Jagger au intrat în studio cu producătorul Don Was.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică și film

Mick Jagger a lansat "Strange Game", prima sa melodie pentru o coloană sonoră de serial

Mick Jagger, solistul trupei Rolling Stones a lansat o nouă piesă solo, "Strange Game". Ea marchează o premieră pentru artist: prima melodie compusă pentru coloana sonoră a unui serial, producţia Apple TV+ "Slow Horses", cu Gary Oldman în rol principal.

Publicat

pe

Mick Jagger în clipul piesei "Sympathy for the Devil"
Mick Jagger în clipul piesei "Sympathy for the Devil" │ FOTO: captură YouTube

Este prima piesă solo a artistului din ultimul an, iar melodia se va auzi pe genericul noului serial Apple Original "Slow Horses". Primele două episoade au sosit pe reţeaua de streaming Apple TV+ pe 1 aprilie. Solistul Roling Stones a compus track-ul alături de compozitorul Daniel Pemberton, nominalizat la Premiile Oscar. Versurile piesei fac aluzie la elemente din show şi poveştile sale. "Strange Game" este o melodie întunecată şi ameninţătoare, dar jucăuşă prin ritmul instrumentalului.

Serialul spune povestea unei echipe de agenţi secreţi britanici, un fel de rezervă MI5 unde ajung respinşii de acolo. Gary Oldman îl joacă pe Jackson Lamb, liderul instabil şi irascibil al grupului de spioni, care ajunge aici ca o pedeapsă. Mini seria cu 6 episoade le include în distribuţie pe Kristen Scott Thomas, Jonathan Pryce, Olivia Cook (pe care o ştim şi apreciem din "Bates Motel"), dar şi Jack Lowden.

The Rolling Stones a oferit recent detalii despre turneul său aniversar de 60 de ani din Marea Britanie şi Europa, care se va desfăşura în vara lui 2022. Chitaristul Keith Richards a confirmat recent că toboşarul de turneu Steve Jordan va ajuta la finalizarea noului album. Richards a dezvăluit şi că va cânta mult la bas pe noul LP. În 2021 Mick Jagger şi Dave Grohl ne-au oferit ceea ce s-a dorit a fi un imn de ieşire din pandemie, piesa de petrecere şi dezmăţ "Eazy Sleazy".

Solistul are 78 de ani şi a fost introdus în Rock and Roll Hall of Fame încă din 1989. Ca artist solo şi ca parte din Rolling Stones a ajuns pe locul întâi în topurile din UK şi SUA cu 13 single-uri.

Mick Jagger a trecut printr-o operaţie pe inimă cu 3 ani în urmă, dar s-a recuperat rapid, la 5 săptămâni după procedură fiind deja pe scenă. Anul 2021 a fost unul tragic pentru The Rolling Stones, care şi-a pierdut un membru de bază, toboşarul Charlie Watts. Acesta a murit la vârsta de 80 de ani.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2022 >>
lmmjvsd
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Trending