Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Revelion 2020 vine cu o petrecere în Parcul Titan din Bucureşti; Iată artiştii invitaţi

Întrebarea "ce faci de Revelion?" începe să fie pusă de cum îngălbenesc frunzele afară şi devine deja presantă la mijloc de decembrie. Dacă nu aveţi planuri pentru noaptea dintre ani, o opţiune nouă a fost anunţată în această săptămână: "Revelion 2020 în Parcul Titan ". Avem detalii despre eveniment mai jos.

Primăria Sectorului 3 continuă tradiţia evenimentelor de Revelion tematice, organizate în Parcul Titan. În acest an avem un eveniment sub motto-ul "O Noapte la Superlativ", iar pe 31 decembrie publicul este invitat în Parcul Titan de la ora 20:00. Intrarea la Revelion 2020 este liberă. Judecând după Revelioanele trecute organizate de Primăria Sector 3, mă aştept ca totul să se desfăşoare la scena de lângă lac, pe partea spre Park Lake. Publicul va putea veni dinspre podul de peste lac sau de pe Liviu Rebreanu, de la zona acelui glob rotativ. Au fost ani în care a mai fost montată o scenă şi în zona statuii "Calul Titanilor", cea mai mare statuie ecvestră din România.

Organizatorii au pregătit un eveniment complex, plin de culoare, artificii şi jocuri de lumini. Focurile de artificii pornesc la miezul nopţii, iar pe scenă vor urca următorii artişti:

  • Diana Matei şi Taraful Clenate
  • Mirela Vaida & Band
  • Ad Libitum Voices
  • Nightlosers
  • Bosquito
  • Puya
  • Holograf
  • Cargo

Lista acoperă genuri variate, de la pop şi muzica populară la jazz, rock şi hip-hop. În 2018 la Revelionul din Parcul Titan am avut iarăşi un lineup eclectic, compus din Paraziţii, Carla's Dreams, Mihai Mărgineanu, ROA şi Byron. Şi în 2019 intrarea este liberă şi sunt aşteptaţi locuitorii sectorului 3 şi nu numai. Puya nu este străin de concertele din Parcul Titan, acolo având loc şi marele concert de revenire a trupei "La Familia" de acum 2 ani.

Cargo va marca trecerea între ani cu riff-uri heavy şi se pregăteşte de o aniversare specială în 2020, 35 de ani de activitate sărbătoriţi la Arenele Romane. Holograf are la rândul său o aniversare specială în anul ce vine: 20 de ani de la lansarea albumului "Holografica". Evenimentul va fi marcat de un turneu în toată ţara.

Pe cei de la Bosquito i-am văzut la târgul de Crăciun din Bucureşti, iar anul 2018 l-au încheiat la Kruhnen Musik Halle în Braşov.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre BosquitoCargoHolografNightlosersPuya
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă piesa de Crăciun lansată de Sarmalele Reci și Jazzappella, "Fie ca" - AUDIO

Într-o epocă în care Crăciunul a devenit un pretext pentru excese consumeriste, Sarmalele Reci relansează moda urărilor prin sms, în...

Închide