Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Ce momente pregătesc semifinaliștii de la Vocea României 2019

Vineri, 13 decembrie, publicul va hotărî cine va merge în finala sezonului 9 Vocea României. Cei 8 semifinaliști au pregătit fiecare câte două momente speciale, prin care speră să câștige voturile telespectatorilor.
Semifinaliștii de la Vocea României 2019

Semifinaliștii de la Vocea României 2019 (foto: PRO TV)

Andi Țolea și Elena Ilie, din echipa Smiley; Bogdan Dumitraș și Jasmina Răsădean, din echipa Irina; Dragoș Moldovan și Mădălina Lefter, din echipa Tudor; Elena Bozian și Adriana Simionescu, din echipa Horia sunt pregătiți să cucerească din nou românii cu reprezentații de neuitat.

Semifinaliștii de la Vocea României 2019 pregătesc momente speciale cu antrenorii lor

Vineri, 13 decembrie, concurenții vor aduce pe scenă câte două momente formidabile: fiecare va cânta o piesă, iar antrenorul va urca pe scenă alături de cei doi semifinaliști într-un moment special. Fiecare echipă creează momente unice pentru a bucura telespectatorii și pentru a-i convinge că ei sunt cei care merită voturile lor.

Adriana și Elena Bozian consideră că e o onoare să cânte cu Horia Brenciu

"Horia e un om minunat. Cu Horia, scena prinde viață. Într-adevăr așa este pentru mine. E o experiență foarte frumoasă, e un lucru unic în viață să cânți cu un asemenea artist, pentru că el este un artist mare, care are multă experiență", a declarat Adriana Simionescu pentru Pro TV.

"Eu cred că oricine ar cânta cu Horia pe scenă ar avea o onoare", a adăugat Elena Bozian.

Semifinaliștii lui Tudor Chirilă vor cânta o piesă de la VAMA

"Vom face niște momente, sperăm, și mai bune. Eu una sunt foarte emoționată. (...) E prima oară când cântăm alături de Tudor, care este și mentorul nostru, de data asta poate presiunea, dar și bucuria, e un pic mai mare, pentru că dacă stăm să ne gândim, cumva, ți-ai dori să ajungi în etapa asta, ca să ai ocazia să cânți și cu antrenorul tău, că până la urmă cântăm cu Tudor Chirilă. Cântăm o piesă de VAMA, ceea ce ne face să tragem și mai mult de noi, ca să iasă un moment extraordinar", a declarat Mădălina Țolea.

"Faptul că vom cânta cu antrenorul nostru, care pe lângă faptul că e antrenorul nostru, e Tudor Chirilă de la Vama, este un lucru foarte wow, pentru mine, cel puțin, și mă bucur foarte mult că am ajuns să am această ocazie", a declarat Dragoș Moldovan.

Entuziasmul e la cote mari în echipa Smiley

Andi și Elena au dezvăluit la Pro TV că așteaptă cu nerăbdare să cânte alături de antrenorul lor o piesă foarte cunoscută publicului.

"Momentul o să fie foarte tare. O să cântăm alături de Smiley și amândoi ne bucurăm foarte tare de piesă, pentru că știu că o să ne distrăm și sper să se distreze și oamenii de acasă și din sală", a declarat Elena Ilie.

"O să fie o atmosferă faină. Este una dintre cele mai cunoscute piese ale lui Smiley și una dintre cele mai vechi, cred", a declarat Andi Țolea.

Jasmina și Bogdan Dumitraș se bucură că vor urca pe scenă cu Irina

Semifinaliștii Irinei consideră că prezența antrenoarei lor pe scenă le va fi un stâlp de siguranță.

"Faptul că o să cânt pentru prima oară pe scena de la Vocea României cu Irina...mă relaxează gândul și parcă mă bucur într-un sens mult mai chill. Adică e o armonie mult mai relaxantă când cântăm toți", a declarat Jasmina Răsădean.

"Să cânți cu Irina pe scenă e ceva magic. Adică pe lângă faptul că-ți oferă o siguranță, ești mult mai stăpân pe text, ești mult mai stăpân pe emoții", a declarat Bogdan Dumitraș.

Cum vă puteți vota favoriții

Telespectatorii își pot vota favoriții prin sms la numărul 1200 (tarif 1.19 euro/ TVA inclus), de maximum 10 ori fiecare concurent, sau online, gratuit, un singur vot/echipă, doar după START VOT.

Concurenții care vor trece de semifinală vor fi cu un pas mai aproape de marele trofeu și de premiul în valoare de 100.000 de euro.

Cine vrei să câștige trofeul Vocea României 2019?

  • Dragoș Moldovan (57%, 208 Voturi)
  • Andi Țolea (20%, 73 Voturi)
  • Jasmina Răsădean (14%, 50 Voturi)
  • Elena Bozian (10%, 36 Voturi)

Total Voturi: 367

Citește mai multe despre Andi ȚoleaDragoș MoldovanElena BozianHoria BrenciuIrina RimesJasmina RăsădeanSmileyTudor Chirila
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cei 4 finaliști de la Vocea României sunt aici, decizia la public

Pe 13 decembrie va avea loc cea de-a doua semifinală a show-ului Vocea României 2019. Pe scenă vor urca opt...

Închide