Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor

Justin Bieber a anunţat primul său album din ultimii 5 ani; Primul single se numeşte "Yummy"

Justin Bieber a luat o pauză de la materialele discografice mai complexe în ultima jumătate de deceniu. A lansat single-uri, a apărut pe colaborări, dar în ultima vreme a preferat o viaţă liniştită alături de soţia sa Hailey Baldwin. Ei bine artistul a anunţat în perioada Crăciunului că va lansa un nou album în 2020. Avem detalii despre planurile tânărului în articol.
Teaser album nou Justin Bieber 2020

Teaser album nou Justin Bieber 2020 (foto: Justin Bieber)

Justin Bieber a anunţat primul său album nou din ultimii 5 ani şi a oferit şi un teaser legat de primul single, "Yummy". Acesta va debuta pe 3 ianuarie. Starul pop de 25 de ani a făcut aceste anunţuri pe contul său de Instagram, unde are 123 de milioane de urmăritori. A partajat şi hashtag-ul #Bieber2020, care ar putea fi chiar numele albumului, dar nimic nu e 100% sigur. Fanii au putut vedea şi un scurt extras din clipul "Yummy", în care Biebs apare mergând printr-un peisaj deşertic.

Apar şi câteva clădiri şi o benzinărie, iar un voice over spune următoarele:

Ca oameni, suntem imperfecţi. Trecutul meu, greşelile mele, toate lucrurile prin care am trecut. Cred că sunt exact unde trebuie să fiu şi Dumnezeu m-a pus unde mă vrea. Simt că acesta este diferit faţă de precedentele albume, doar pentru că sunt într-un alt moment al vieţii mele.

Sunt încântat să cânt piesele în turneu. Cu toţii avem poveşti diferite, eu sunt doar încântat să o împărtăşesc pe a mea. Este muzica pe care am iubit-o cel mai mult din tot ce am făcut până acum.

Justin Bieber va pleca într-un turneu de promovare a noului album, care se desfăşoară între iulie şi septembrie 2020. Teaserele au abundat în ultima vreme, incluzând o fotografie alb-negru cu artistul postată în social media, dar şi două fotografii cu cuvântul "Tomorrow" pe roz. Ultimul LP al tânărului de 25 de ani a fost "Purpose" din 2015. Un moment inedit a venit în octombrie 2019, când Bieber a promis că va lansa noul album până la Crăciun dacă noua sa postare Instagram primeşte 20 de milioane de like-uri. Ulterior postarea a fost ştearsă.

În 2017 muzicianul a luat o pauză de la cântat, anulând ultimele sale 14 concerte din turneul global. Ultimul track lansat de Justin a fost "10,000 Hours", colaborare cu Dan + Shay. În primăvară sosea şi mega colaborarea cu Ed Sheeran, "I Don't Care".

Citește mai multe despre Justin Bieber
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Programul concertelor de la "Revelion 2020. Disco Night Fever" din Piața Constituției

Nume ce au făcut înconjurul lumii, ca O-Zone, Haddaway, Milli Vanilli, Turbo B. (solistul trupei Snap!), dar și artiști români,...

Închide