Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Justin Bieber a anunţat primul său album din ultimii 5 ani; Primul single se numeşte "Yummy"

Justin Bieber a luat o pauză de la materialele discografice mai complexe în ultima jumătate de deceniu. A lansat single-uri, a apărut pe colaborări, dar în ultima vreme a preferat o viaţă liniştită alături de soţia sa Hailey Baldwin. Ei bine artistul a anunţat în perioada Crăciunului că va lansa un nou album în 2020. Avem detalii despre planurile tânărului în articol.

Publicat

pe

Teaser album nou Justin Bieber 2020
Teaser album nou Justin Bieber 2020 │ FOTO: Justin Bieber

Justin Bieber a anunţat primul său album nou din ultimii 5 ani şi a oferit şi un teaser legat de primul single, "Yummy". Acesta va debuta pe 3 ianuarie. Starul pop de 25 de ani a făcut aceste anunţuri pe contul său de Instagram, unde are 123 de milioane de urmăritori. A partajat şi hashtag-ul #Bieber2020, care ar putea fi chiar numele albumului, dar nimic nu e 100% sigur. Fanii au putut vedea şi un scurt extras din clipul "Yummy", în care Biebs apare mergând printr-un peisaj deşertic.

Apar şi câteva clădiri şi o benzinărie, iar un voice over spune următoarele:

Ca oameni, suntem imperfecţi. Trecutul meu, greşelile mele, toate lucrurile prin care am trecut. Cred că sunt exact unde trebuie să fiu şi Dumnezeu m-a pus unde mă vrea. Simt că acesta este diferit faţă de precedentele albume, doar pentru că sunt într-un alt moment al vieţii mele.

Sunt încântat să cânt piesele în turneu. Cu toţii avem poveşti diferite, eu sunt doar încântat să o împărtăşesc pe a mea. Este muzica pe care am iubit-o cel mai mult din tot ce am făcut până acum.

Justin Bieber va pleca într-un turneu de promovare a noului album, care se desfăşoară între iulie şi septembrie 2020. Teaserele au abundat în ultima vreme, incluzând o fotografie alb-negru cu artistul postată în social media, dar şi două fotografii cu cuvântul "Tomorrow" pe roz. Ultimul LP al tânărului de 25 de ani a fost "Purpose" din 2015. Un moment inedit a venit în octombrie 2019, când Bieber a promis că va lansa noul album până la Crăciun dacă noua sa postare Instagram primeşte 20 de milioane de like-uri. Ulterior postarea a fost ştearsă.

În 2017 muzicianul a luat o pauză de la cântat, anulând ultimele sale 14 concerte din turneul global. Ultimul track lansat de Justin a fost "10,000 Hours", colaborare cu Dan + Shay. În primăvară sosea şi mega colaborarea cu Ed Sheeran, "I Don't Care".

Comentează

Lifestyle

Ce costume de Halloween au purtat vedetele - FOTO

Celebritățile iubesc Halloween-ul, iar acest lucru se vede mai ales prin costumele pe care aleg să le poarte. De la omagiile aduse filmelor clasice și momentelor de referință din cultura pop la personaje din desene animate, vedetele au profitat la maximum de sărbătoarea de Halloween de anul acesta.

Publicat

pe

Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera
Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera │ FOTO: YouTube

Ieri, 31 octombrie, a avut loc sărbătoarea de Halloween. Însă, iubitorii acestei tradiții au dat startul petrecerii încă din weekend. Decoruri înfricoșătoare, dovleci sculptați, dulciuri cu aromă de toamnă și costume memorabile au fost doar câteva dintre elementele ce au invadat internetul.

Vedetele nu s-au lăsat mai prejos. Muzicieni, actori și celebrități din showbiz s-au îmbrăcat în personaje care mai de care mai interesante. Au realizat ședințe foto și și-au delectat fanii cu cele mai inedite ipostaze.

Costumele de Halloween ale vedetelor din România:

Loredana - Vampir

MIRA - Corpse Bride

Nicole Cherry - Wonder Woman

https://www.instagram.com/p/Cy-u7OlI1Qu

Dorian Popa - Thing din Familia Addams

Andreea Bănică - Călugăriță

Mario Fresh și Alexia Eram - Super Mario și Prințesa Peach

Costumele de Halloween ale vedetelor din străinătate:

Christina Aguilera - Cher

Adele - Morticia Addams

Ed Sheeran - Chucky

Demi Lovato - Albă ca Zăpada

Foo Fighter - personajele din Vrăjitorul din Oz

Ozzy și Sharon Osbourne - Kanye West și Bianca Censori

Mariah Carey - Jessica Rabbit

Machine Gun Kelly - The Bride din "Kill Bill"

Justin și Hailey Bieber - Bamm Bamm Rubble și Pebbles Flintstone

Zayn - Voldemort

Paris Hilton - Britney Spears

Lizzo - Tina Turner

Halsey - Sirenă

Citește în continuare

Trending