Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

James Arthur va cânta la Arenele Romane în 2020

James Arthur, unul dintre cei mai de succes artiști britanici, cu peste 2,5 milioane de albume vândute în întreaga lume, va concerta la Arenele Romane din București pe 9 iulie 2020. Cântărețul a ajuns în topurile a zeci de țări, iar până în momentul de față, albumele sale i-au adus 4 Discuri de Platină și 4 Discuri de Aur, dar și un clip cu peste 1 miliard de vizualizări pe Youtube.

Publicat

pe

James Arthur
James Arthur

James Arthur este, poate, cel mai cunoscut laureat X Factor. Interpretarea coverului "Impossible" a ajuns la fel de populară ca și piesa originală cântată de Shontelle în 2010. Videoclipul realizat cu imagini de la X Factor a fost urmărit de aproximativ 116 milioane de ori pe Youtube. Lansat ca single după finala X Factor 2012 din Marea Britanie, "Impossible" a ajuns Number One în regat. În prima săptămână de la lansare, coverul lui James Arthur s-a vândut în peste 2,5 milioane de exemplare în întreaga lume. Artistul a debutat discografic în noiembrie 2013 cu un album omonim, care a urcat până pe cea de-a doua poziție în topul oficial al albumelor din Marea Britanie.

Până în prezent este cel mai de succes artist care a luat parte la celebrul concurs de talente. În doar 4 ani de la lansarea sa pe scena muzicala, James Arthur a susținut concerte atât în Europa, cât și în America de Nord și în Asia. A împărțit scena sau a colaborat cu artiști precum Kelly Clarkson, One Republic, Machine Gun Kelly sau Westlife.

James Arthur a mai vizitat țara noastră anul trecut, la celebrul festival UNTOLD:

RECOMANDARE: UNTOLD 2019 - Vezi POZE și VIDEO din prima zi, când 90.000 de festivalieri s-au bucurat de show-urile lui Tujamo, Steve Aoki, James Arthur și alți peste 50 de artiști

Artistul a lansat în octombrie 2019 cel mai recent album, "You", iar de pe acest material au fost lansate piesele "You" și "Falling Like the Stars", cu un videoclip care prezintă dificultăţile unei relaţii la distanţă.

În momentul de față este și amabsador SANE, o organizație caritabilă din Regatul Unite care ajută persoane ce se lupta cu depresia și anxietatea.

BILETE CONCERT JAMES ARTHUR LA BUCUREȘTI:

Pentru acest eveniment biletele se vor pune în vânzare începând cu 18 decembrie, prețurile variind între 129 lei și 320 lei, în funcție de categorie și de etapa de achiziționare a biletelor. Consultă agenda InfoMusic și cumpără bilete.

Trending