Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Il Volo, "băieţii cu voci îngereşti", concertează pentru prima oară în România

Il Volo, cel mai apreciat trio italian de pop opera, va cânta în premieră pentru publicul român. Concertul celor trei tenori va avea loc pe 15 iulie 2020, la Sala Palatului din Bucureşti, făcând parte din turneul mondial ”The best of 10 years”.

Publicat

pe

Il Volo
Il Volo │ FOTO: BG Sound Stage

Il Volo aduce un omagiu a trei artişti unici, Josè Carreras, Placido Domingo și Luciano Pavarotti, care au vândut milioane de albume şi au cucerit toate topurile mondiale, iar prin talentul lor au depășit toate graniţele.

Turneul "The best of 10 years" a început în septembrie 2019 cu un concert grandios la Arena di Verona şi va continua în America Latină – din Mexic până în Brazilia, în alte 12 țări, în anul 2020, unde mii de fani se bucură de celebrii tenori IL VOLO.

Il Volo, singurii interpreţi italieni care au fost invitaţi să participe la "We Are The World" For Haiti

Gianluca Ginoble, Ignazio Boschetto şi Piero Barone şi-au început cariera la vârsta de 14 ani, când au apărut într-o emisiune TV. Producătorul i-a reunit într-un trio şi le-a ales numele de scenă - Il Volo.

Sunt singurii interpreţi italieni care au fost invitaţi să participe la "We Are The World" For Haiti, în 2010, alături de alte 80 de vedete mondiale. În palmares au cinci albume de studio cu statut de platină şi două nominalizări la Premiile Grammy.

Din anul 2009 și până în prezent, cei trei muzicieni au susţinut peste 300 de concerte în 210 oraşe de pe trei continente, în fața a peste 2 milioane de spectatori. Au cântat în cele mai prestigioase săli, precum Royal Albert Hall, Radio City Music Hall din New York, Arena di Verona în Italia. Au împărțit, de asemenea, scena cu unii dintre cei mai mari artiști internaționali, precum Barbra Streisand, Bono, Carlos Santana sau Eros Ramazzoti.

Sunt aplaudaţi în întreaga lume pentru farmecul lor tineresc pe scenă. Vocile lor unice şi abilităţile de interpretare au fost comparate cu cele ale celor mai mari interpreţi clasici. Nu este întâmplător faptul că sunt numiţi "băieţii cu voci îngereşti" şi că sunt desemnaţi moştenitori ai celor trei tenori - Josè Carreras, Placido Domingo și Luciano Pavarotti.

Cel mai recent album al trupei Il VOLO – "Musica", cu melodia" Musica Che Resta", care a cucerit în acest an de publicul Sanremo, este încă o dovadă a talentului lor. Acest album se află în Top 10 al celor mai bine vândute albume de pe iTunes, în 14 ţări – Malta, Brazilia, Israel și multe altele, fiind al doilea cel mai bine vândut album în Japonia, după Bohemian Rhapsody.

Favorit al Papei Francis, trio-ul a fost invitat la începutul anului 2019 să participle la cea de-a XXVI-a Ziua Mondială a Tineretului din Panama; aici au cântat "Ave Maria" pentru un public de peste un million de spectatori.

Prețuri bilete la concertul Il Volo de la Sala Palatului:

Biletele pentru concert au fost puse în vânzare la prețuri cuprinse între  145 lei și 440 lei. Pentru mai multe detalii consultați Agenda InfoMusic.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte joi, 8 iulie 2021

Il Volo

Loc
Arenele Romane

Trending