Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Finaliștii Vocea României 2019 - Votează preferatul

Cel de-al nouălea sezon Vocea României se apropie cu rapiditate de final. Ediția de vineri ne-a prezentat cei patru finaliști ce vor lupta pentru marele premiu: Jasmina Răsădean, Andi Țolea, Elena Bozian și Dragoș Moldovan. Arată-ne preferința ta în sondajul de mai jos.
Finaliști Vocea României 2019

Finaliști Vocea României 2019 (foto: PRO TV - Vocea României)

În cadrul celei de-a doua semifinale Vocea României 2019, concurenții au adus pe scenă câte două momente muzicale: fiecare a cântat o piesă, iar antrenorul a urcat pe scenă alături de cei doi semifinaliști într-un moment special. Fiecare echipă a creat momente unice pentru a bucura telespectatorii și pentru a-i convinge că ei sunt cei care merită voturile lor. Doar câte un singur concurent din fiecare echipă a trecut mai departe. Jasmina Răsădean, Andi Țolea, Elena Bozian și Dragoș Moldovan au fost votați de public, ajungând în marea finală a competiției, ce va fi difuzată de PRO TV vineri, 20 decembrie, de la 20:30.

UPDATE: Dragoș Moldovan a câștigat trofeul Vocea României 2019. Clasamentul final a coincis cu rezultatul sondajului InfoMusic.

Cine vrei să câștige trofeul Vocea României 2019?

  • Dragoș Moldovan (57%, 208 Voturi)
  • Andi Țolea (20%, 73 Voturi)
  • Jasmina Răsădean (14%, 50 Voturi)
  • Elena Bozian (10%, 36 Voturi)

Total Voturi: 367

Jasmina Răsădean

În vârstă de 16 ani, Jasmina Răsădean este din Arad și studiază canto - muzică ușoară la Liceul de Arte "Sabin Drăgoi", în clasa a XI-a. La Vocea Românei a interpretat piesa "I Put a Spell On You", iar interpretarea sa a avut un efect puternic asupra celor 4 jurați. Cu toții au apăsat pe buton, complet răstălmăciți de maturitatea și forța vocii Alexandrei. Tânăra a ales să meargă în echipa lui Tudor. La knockout-uriJasmina a cântat "Sail" (Awolnation), dar Chirilă nu a ales  să meargă mai departe în competiție cu eaÎnsănorocul a fost de partea Jasminei pentru  a fost salvată de Irina.

În etapa Confruntărilor, Jasmina Răsădean și Mădălin Antonesei, ambii salvați de Irina în etapa knockout-urilor au interpretat "Another Way To Die" (Alicia Keys & Jack White). Irina Rimes a ales-o pe Jasmina. În live-uri concurenta a impresionat cu piesa "I Will Survive" (Gloria Gaynor). Voturile publicului au trimis-o în cea de-a doua semifinală. Aici, concurenta a interpretat o piesă în limba română, "Lume, lume", varianta Damian Brother feat. Andra & Cabron". Horia Brenciu a apreciat alegerea muzicală, iar Smiley și Chirilă i-au complimentat vocea și felul în care a dus la capăt melodia.

"Ai reușit să îi dai o altă interpretare piesei. Te-am văzut într-o altă lumină. Bravo, felicitări!", i-a transmis Smiley concurentei.

Tot în cadrul acestei ediții, Jasmina a mai urcat pe scenă împreună cu mentorul său, Irina Rimes și cu al său coleg, Bogdan Dumitraș. Cei trei au interpretat "Blow" (Ed Sheeran & Chris Stapleton & Bruno Mars).

Andi Țolea

Andi are 18 ani și este elev. La audiții, Andi a fost concurentul care a schimbat regulile jocului de la Vocea României. A interpretat piesa "Make It Rain" și emoția cu care a cântat, laolaltă cu talentul vocal, i-au impresionat pe antrenori. În acea clipă nu a mai contat faptul că echipele erau complete. Horia, Irina, Smiley și Tudor nu au putut lăsa o asemenea voce să le scape printre degete. Tânărul l-a ales pe Smiley ca antrenor. Pentru că acesta avea un concurent în plus, la knockout-uriAndi nu a făcut parte dintr-un trioci dintr-un cvartet alături de Kevin Magalhaes, Alexandru Ciubotaru și Gabriel Bîscoveanu. Interpretarea sa a piesei "I Will Always Love Youl-a convins pe Smiley  îl păstreze în echipă.

În Confruntări, Andi a format un duet cu Zoe Grigoraș. Cei doi au interpretat piesa "lovely" (Billie Eilish & Khalid). La ediția live, Andi a adus emoție pe scena de la Vocea României cu piesa "Without You" (Mariah Carey). Interpretarea sa a ajuns la sufletul publicului, fiind trimis în etapa următoare.

În cadrul celei de-a doua semifinale, Andi a fost protagonistul unui moment puternic interpretând piesa "Angels" a lui Robbie Williams. El a mai urcat pe scenă alături de Smiley și Elena Ilie, interpretând piesa "Oficial îmi merge bine".

Elena Bozian

Elena are 23 de ani și este inginer la Uzina din Mioveni. Nu are studii muzicale, dar pasiunea pentru muzică a fost atât de puternică încât a învățat singură. La audiții, concurenta a cântat "Feel It Still" și l-a convins pe Horia. La knockout-uri, Elena a pregătit piesa "Crazy" și a trecut în etapa următoare, fiind aleasă de antrenor. 
În cadrul Confruntărilor, Elena a cântat în duet cu Luiza Constantin piesa "California Dreamin'" (The Mamas and the Papas). Concurenta a ajuns în prima semifinală, în detrimentul Luizei.

Elena Bozian a cântat în primul live de la Vocea României 2019 piesa "Hoy Tengo Ganas De Ti". Concurenta a primit voturile publicului.

La cea de-a doua semifinală, Elena s-a făcut remarcată în cadrul a două momente muzicale. A cântat piesa lui Frank Sinatra, "That's Life" alături de Horia și Adriana Simionescu. A urmat apoi momentul solo în care tânăra a interpretat piesa "Forever Young" de la Alphaville.

Dragoș Moldovan

Dragoș este din Timișoara și are 21 de ani. Se ocupă cu dresajul canin și cu muzica, cea din urmă aflându-se pe primul loc în viața lui. Face parte din două trupe de muzică rock și studiază chitara la Facultatea de Muzică. La audițiile pe nevăzute de la Vocea României 2019, concurentul a interpretat melodia "Feeling Good". A ridicat publicul în picioare și a întors toate scaunele. Dragoș l-a ales pe Tudor Chirilă. În rundă de knockout-uri, tânărul a interpretat dificila piesă a celor de la Judas Priest, "Painkiller". El s-a luptat cu ale sale colege de echipă - Natalia Sălăgean și Britta Seidner și a câștigat. Dragoș Moldovan a trecut în etapa Confruntărilor. 

În cadrul Confruntărilor, Dragoș s-a duelat cu Ana Maria Ioana pe melodia "Just A Fool" (Christina Aguilera & Blake Shelton). Dragoș a ieșit învingător, iar în prima semifinală a cucerit publicul cu o interpretare rock a piesei "The Winner Takes It All" de la ABBA.

Dragoș a cucerit publicul și în cea de-a doua semifinală. A format un trio împreună cu Tudor Chirilă și Mădălina Lefter interpretând piesa "Calul din Marlboro" de la Vama Veche. În timpul momentului solo, Dragoș a cântat "Always" de la Bon Jovi.

 

Citește mai multe despre Horia BrenciuIrina RimesSmileyTudor Chirila
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Red Hot Chili Peppers anunţă revenirea chitaristului John Frusciante în trupă

După multiple reuniuni şi reveniri de formaţii în 2019, acum avem şi reîntoarcerea la un lineup clasic pentru una dintre...

Închide