Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Evanescence va înregistra un nou album mai heavy la început de 2020

Evanescence a găsit magia şi chimia necesară pentru a începe să creeze noi piese. Amy Lee a confirmat că trupa va începe să înregistreze un nou material discografic în prima parte a anului 2020. Ce ştim despre acest disc aflaţi în articol.

Publicat

pe

Concert Evanescence la Arenele Romane din București pe 29 iunie 2017

Ultimul LP al formaţiei americane a fost "Synthesis" în 2017, pe care grupul a experimentat cu influenţe orchestrale şi electronice. Înainte de acest disc a venit albumul "Evanescence" în 2011. Amy Lee and co ar dori să înceapă un nou capitol, cu un LP mai întunecat şi mai heavy. Acesta ar urma să fie înregistrat la început de an 2020. Informaţiile au apărut într-un interviu acordat de solistă către cei de la Summa Inferno.

În aceeaşi seară cu interviul trupa trebuia să cânte la Knotfest, festivalul Slipknot din Mexico City, dar probleme de securitate au dus la anularea concertului. Fanii iritaţi au dat foc la echipamentul Evanescence de pe scenă. Înainte de incident Amy şi colegii de trupă începuseră să compună împreună şi să plece în "tabere de compoziţie" ce durau câteva zile. Muziciana a ţinut şi o sesiune AMA pe Reddit în noiembrie 2019, oferind indicii despre viitorul material discografic.

I-a comparat sunetul cu cel al lui "The Open Door", al doilea album din istoria trupei, lansat în 2006. Nici în 2019 nu au lipsit piesele noi, iar Evanescence a lansat cu câteva săptămâni în urma piesa "The Chain", un cover după Fleetwood Mac. Evanescence şi-a petrecut ultimii 2 ani în turneul de promovare pentru "Synthesis", care i-a dus pe tot globul. La început de toamnă au ajuns din nou în România, la Arenele Romane.

Grupul s-a aflat pentru a cincea oară în România, iar cu această ocazie am aflat şi o poveste de la Amy: cum şi-a făcut primul paşaport special pentru a veni în România şi a filma clipul "Bring Me to Life". Evanescence a mai cântat la Bucureşti şi în 2017, tot la Arenele Romane, cu trupele Sede Vacante şi Fall Has Come în deschidere.

Comentează

Trending