Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Încep edițiile live la Vocea României 2019 - Cum îți poți vota favoritul

Vineri, 6 decembrie, încep edițiile live la Vocea României 2019. Fiecare antrenor își va prezenta cei trei concurenți pe care i-a ales până în această etapă a competiției, iar publicul își va putea susține favoriții.
Juriul emisiunii Vocea României, ediția 2019

Juriul emisiunii Vocea României, ediția 2019 (foto: Pro TV)

Publicul alege cine merge mai departe

Vineri antrenorii nu mai pot alege cine să meargă mai departe, iar destinul concurenților la Vocea României stă numai în mâinile publicului, care își poate vota favoriții prin sms la numărul 1200 (tarif 1.19 euro/ TVA inclus) sau online, pe vocearomaniei.protv.ro.

Cine sunt semifinaliștii?

Elena Ilie, Renee Santana, Andi Țolea, Amanda Aprotosoaei, Jasmina Răsădean, Bogdan Dumitraș, Gabriel Bîscoveanu, Mădălina Lefter, Dragoș Moldovan, Oana și Răzvan Ailoae, Elena Bozian și Adriana Simionescu sunt cei 12 concurenți care vor lupta pentru a-i convinge pe telespectatori că merită voturile lor, fiecare dorind să impresioneze prin interpretările unice pe care le-au pregătit.

Smiley, Tudor, Irina și Horia au lucrat alături de elevii lor și au pregătit cu aceștia momente speciale care să-i suprindă pe cei de acasă.

Înainte de prima ediție live, Tudor Chirilă promite spectacol: ”Va veni un pic mai mult decât voce prin voce. Va veni un pic mai mult decât show prin show.”

Puteți urmări cele mai tari momente din episodul anterior pe InfoMusic. În ediția trecută, concurenții s-au luptat în confruntări pentru un loc în live-uri. La final, fiecare antrenor a rămas cu câte trei concurenți.

Citește mai multe despre Horia BrenciuIrina RimesSmileyTudor Chirila
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
UNTOLD 2020: Au intrat în vânzare noi abonamente, disponibile fără înregistrare

Cel de-al treilea val de abonamente la UNTOLD 2020 a fost epuizat în doar câteva ore. Un nou val intră...

Închide