Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

David Garrett aduce concertul "Unlimited Live" la București și Cluj-Napoca

David Garrett revine în România în 2020 pentru două concerte memorabile la București și Cluj-Napoca. Concertele fac parte din turneul mondial ”Unlimited Live” și vor avea loc pe 21 octombrie la Sala Palatului din București și pe 23 octombrie la BT Arena din Cluj-Napoca.

Publicat

pe

Concert David Garrett la Sala Palatului pe 13 septembrie 2018 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

În octombrie 2020, David Garrett îi va cuceri pe admiratorii din România cu melodii noi, cu aranjamente muzicale unplugged, precum și cu cele mai emoționante interpretări ale celor mai apreciate hituri internaționale. Fie că vorbim de melodii pop sau muzică clasică, celebrul violonist David Garrett fascinează publicul cu virtuozitatea sa unică.

"Unlimited Live" a fost vizionat în 2019 de peste 200.000 de fani

Pentru a celebra aniversarea celor 10 ani de concerte crossover susținute în întreaga lume, David Garrett și echipa sa au pregătit cu meticulozitate programul show-ului "Unlimited Live", un concept care a fost gândit și planificat mai mult de un an de zile. Electrizant și intim în același timp, noul său show "Unlimited Live" a făcut furori la nivel internațional, fiind vizionat în 2019 de peste 200.000 de fani.

Prin concertul "Unlimited Live", violonistul David Garrett creează o experiență cu adevărat uluitoare care taie răsuflarea spectatorilor, purtându-i pe aceștia în lumi îndepărtate, de la adânca mare albastră până la lună sau chiar într-o urmărire futuristică între mașini în mare viteză.

"Vreau să îmi duc fanii într-o călătorie muzicală captivantă"

Nu se închide niciodată în anumite limite muzicale, de aceea, "Unlimited" nu este doar numele turneului mondial, ci și filozofia muzicală a artistului David Garrett, o pasiune pentru creativitate nelimitată.

David Garrett a reușit nu numai să creeze o audiență complet nouă pentru stilul crossover, ci și pentru muzica clasică, și a poziționat vioara ca instrument principal în muzica rock.

RECOMANDARE VIDEO INTERVIU: David Garrett: "Îmi doresc să integrez în spectacol bucăți din viața mea"

"Aștept cu nerăbdare să continui turneul "Unlimited Live" în anul 2020 și, mai mult decât oricând, vreau să îmi duc fanii într-o călătorie muzicală captivantă", spune DAVID GARETT. "Împreună cu trupa mea, prietenii și fanii mei, vreau să sărbătorim muzica și ultimii zece ani."

Admirat de milioane de fani din întreaga lume, David Garrett a vândut milioane de bilete până acum și a câștigat numeroase premii importante: 24 discuri de aur și 16 discuri de platină, obținute în țări precum Hong Kong, Germania, Mexic, Taiwan, Brazilia, Singapore și multe altele. David Garrett combină carisma unui star rock cu virtuozitatea înnăscută pe care o au doar cei mai mari instrumentiști ai zilelor noastre.

Bilete la concertele David Garrett din 2020:

Biletele pentru concertul David Garrett de la Sala Palatului din București au prețuri cuprinse între 150 lei și 710 lei. Pentru mai multe detalii privind prețurile, consultați Agenda InfoMusic.

Biletele pentru concertul David Garrett de la BT Arena din Cluj-Napoca au prețuri cuprinse între 120 lei și 650 lei. Pentru mai multe detalii privind prețurile, consultați Agenda InfoMusic.

PUBLICITATE
Comentează

Concerte & turnee

Concert David Garrett la Arenele Romane: program și reguli de acces

Celebrul violonist David Garrett revine la București cu o nouă producție concertistică. Evenimentul are loc pe 18 august la Arenele Romane și din dorința de a le oferi spectatorilor o experiență cât mai plăcută, organizatorii prezintă programul și regulile de acces.

Publicat

pe

Concert David Garrett la Sala Palatului pe 13 septembrie 2018 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

După numeroase concerte crossover, David Garrett revine la stilul muzical care l-a consacrat și traversează mapamondul cu un nou concert de muzică clasică, prezentat cu succes pe marile scene internaționale în cadrul turneului "ICONIC Trio TOUR 2023".  Vineri, 18 august, iubitorii de muzică clasică din țara noastră se vor putea bucura de actuala producție concertistică, în spațiul outdoor al Arenelor Romane din Capitală, începând cu ora 20:00.

Pentru prima dată, David Garrett va concerta în formula de trio, alături de Franck van der Heijden la chitară și Rogier van Wegberg la bas, creând o atmosferă intimă, relaxată și, în același timp, plină de emoție. Concertul "ICONIC" reprezintă un omagiu adus marilor violoniști ai epocii de aur și cuprinde interpretări inegalabile ale unor capodopere muzicale care l-au inspirat pe David Garrett încă din copilărie.

Repertoriul concertului cuprinde o amplă selecție de compoziții ce aparțin unor nume legendare, precum Franz Schubert, Antonio Vivaldi, Fritz Kreisler, Wolfgang Amadeus Mozart sau chiar Grigoraș Dinicu. Timp de două ore, artistul îi va încânta pe cei prezenți cu sunetele magice ale unei viori speciale - Guarneri del Gesù , o bijuterie creată în anul 1734 la Cremona, de lutierul Bartolomeo Giuseppe Guarnerius, a cărei valoare a fost estimată la 3,5 milioane de euro.

Program concert David Garrett la Arenele Romane

 • Concertul va începe la ora 20:00, va avea o pauză de aproximativ 20 de minute și se va încheia în jurul orei 22:30.
 • Pentru a evita aglomerarea zonelor de acces, porțile se vor deschide la ora 18:30, prin urmare, organizatorii le recomandă participanților să ajungă la Arenele Romane în timp util, astfel încât accesul să se poată desfășura în condiții optime.
 • Persoanele care vor opta pentru serviciile de transport BlackCab, în zilele de 18 și 19 august 2023, pot beneficia de 15% reducere prin utilizarea codului "Laishoo".

Reguli de acces concert David Garrett

 • Accesul la concert este permis doar pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Sunt acceptate biletele emise de agenția de bilete Eventim și vor fi validate prin scanarea acestora la intrare. Prin prezentarea biletelor achiziționate prin intermediul altor agenții de bilete, alta decât agenția autorizată, organizatorul nu garantează cu validarea acestora și asigurarea accesului în locație.
 • Este obligatorie păstrarea biletului pe toată durata concertului. În cazul în care anumiți spectatori decid să părăsească incinta sălii de spectacol înainte de încheierea concertului, aceștia vor putea reveni în locație doar dacă își achiziționează un nou bilet.
 • În cazul în care spectatorii vor intra în sala de spectacol după începerea concertului, aceștia își vor putea ocupa locurile numai în pauza dintre melodii sau în timpul aplauzelor.
 • În incinta locației, va fi amenajată o zonă de baruri cu băuturi/snacks-uri etc.
 • Fotografierea/filmarea cu telefonul mobil este permisă în timpul concertului fără a fi utilizat flash-ul.
 • Buchetele de flori/cadourile din partea publicului vor fi colectate de agentul de securitate și îi vor fi înmânate artistului în timpul pauzei sau la finalul concertului.
 • Pentru siguranţa publicului şi pentru buna desfăşurare a evenimentului, la momentul accesului în locație participanţii sunt, de asemenea, rugaţi să se supună controlului corporal amănunţit la cererea agenţilor de securitate.
 • Minorilor cu vârsta de peste 3 ani li se va permite accesul în incinta sălii doar pe baza unui bilet valid.

Este INTERZIS accesul cu: băuturi şi produse alimentare cumpărate din afara perimetrului locaţiei, sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, lasere, scaune, arme, obiecte contondente, lanţuri, umbrele, animale de companie, rucsacuri, căşti de motociclist, bagaje voluminoase mai mari decât o coală A4, selfie stick-uri, aparate foto profesionale.

Prețuri bilete concert David Garrett la Arenele Romane

 • Bilete pentru concertul David Garrett se găsesc online la prețuri ce variază între 220 și 590 lei în funcție de categorie. Pentru mai multe detalii despre bilete, accesează agenda InfoMusic.
Citește în continuare

Trending