Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

David Garrett aduce concertul "Unlimited Live" la București și Cluj-Napoca

David Garrett revine în România în 2020 pentru două concerte memorabile la București și Cluj-Napoca. Concertele fac parte din turneul mondial ”Unlimited Live” și vor avea loc pe 21 octombrie la Sala Palatului din București și pe 23 octombrie la BT Arena din Cluj-Napoca.

Publicat

pe

Concert David Garrett la Sala Palatului pe 13 septembrie 2018 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

În octombrie 2020, David Garrett îi va cuceri pe admiratorii din România cu melodii noi, cu aranjamente muzicale unplugged, precum și cu cele mai emoționante interpretări ale celor mai apreciate hituri internaționale. Fie că vorbim de melodii pop sau muzică clasică, celebrul violonist David Garrett fascinează publicul cu virtuozitatea sa unică.

"Unlimited Live" a fost vizionat în 2019 de peste 200.000 de fani

Pentru a celebra aniversarea celor 10 ani de concerte crossover susținute în întreaga lume, David Garrett și echipa sa au pregătit cu meticulozitate programul show-ului "Unlimited Live", un concept care a fost gândit și planificat mai mult de un an de zile. Electrizant și intim în același timp, noul său show "Unlimited Live" a făcut furori la nivel internațional, fiind vizionat în 2019 de peste 200.000 de fani.

Prin concertul "Unlimited Live", violonistul David Garrett creează o experiență cu adevărat uluitoare care taie răsuflarea spectatorilor, purtându-i pe aceștia în lumi îndepărtate, de la adânca mare albastră până la lună sau chiar într-o urmărire futuristică între mașini în mare viteză.

"Vreau să îmi duc fanii într-o călătorie muzicală captivantă"

Nu se închide niciodată în anumite limite muzicale, de aceea, "Unlimited" nu este doar numele turneului mondial, ci și filozofia muzicală a artistului David Garrett, o pasiune pentru creativitate nelimitată.

David Garrett a reușit nu numai să creeze o audiență complet nouă pentru stilul crossover, ci și pentru muzica clasică, și a poziționat vioara ca instrument principal în muzica rock.

RECOMANDARE VIDEO INTERVIU: David Garrett: "Îmi doresc să integrez în spectacol bucăți din viața mea"

"Aștept cu nerăbdare să continui turneul "Unlimited Live" în anul 2020 și, mai mult decât oricând, vreau să îmi duc fanii într-o călătorie muzicală captivantă", spune DAVID GARETT. "Împreună cu trupa mea, prietenii și fanii mei, vreau să sărbătorim muzica și ultimii zece ani."

Admirat de milioane de fani din întreaga lume, David Garrett a vândut milioane de bilete până acum și a câștigat numeroase premii importante: 24 discuri de aur și 16 discuri de platină, obținute în țări precum Hong Kong, Germania, Mexic, Taiwan, Brazilia, Singapore și multe altele. David Garrett combină carisma unui star rock cu virtuozitatea înnăscută pe care o au doar cei mai mari instrumentiști ai zilelor noastre.

Bilete la concertele David Garrett din 2020:

Biletele pentru concertul David Garrett de la Sala Palatului din București au prețuri cuprinse între 150 lei și 710 lei. Pentru mai multe detalii privind prețurile, consultați Agenda InfoMusic.

Biletele pentru concertul David Garrett de la BT Arena din Cluj-Napoca au prețuri cuprinse între 120 lei și 650 lei. Pentru mai multe detalii privind prețurile, consultați Agenda InfoMusic.

Comentează

Trending