Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

"Dacă Vocea României ar fi despre acute și despre grunge-ul ăsta, cu siguranță ai câștiga-o" - i-a transmis Smiley unui concurent

Prima ediție de live-uri de la Vocea României 2019 a debutat în forță, aducând în fața publicului și antrenorilor interpretări surprinzătoare. Calitățile vocale impresionante și/sau emoția transmisă de mesajul piesei au fost subiectele asupra cărora antrenorii au insistat.

Publicat

pe

Dragoș Moldovan în prima ediție live Vocea României 2019
Dragoș Moldovan în prima ediție live Vocea României 2019

Echipa lui Tudor Chirilă s-a ridicat la nivelul așteptărilor și în prima ediție live (semifinală) a competiție. Cele trei momente muzicale i-au avut în rolurile principale pe Gabriel Bîscoveanu, Mădălina Lefter și Dragoș Moldovan. Interpretarea lui Dragoș a condus la formarea unor păreri contradictorii între antrenori. Aceștia au încercat cât de mult s-a putut să își susțină punctele de vedere, apelând chiar și la publicul din platou.

Dragoș Moldovan a fost ultimul concurent din echipa lui Tudor. A adus pe scenă o reinterpretare a piesei "The Winner Takes It All" de la ABBA.

Optimismul lui Horia Brenciu a dat startul comentariilor antrenorilor:

"Pentru că eu văd foarte mult omul din tine, dincolo de voce, dincolo de acutele tale, sper să fiu primul care, la 1200 dau <<Dragoș>>. Felicitări!"

Irina Rimes a vorbit despre emoție. În opinia antrenoarei, aceasta a lipsit din interpretarea concurentului.

"Știți ce cred eu? Eu cred că noi, antrenorii, cu toții am omis ceva în acest live. Și cred că nu este doar părerea mea. Știu că Tudor o să-și laude momentul, o să te laude pe tine, Dragoș, pe bună dreptate. Ai o voce extraordinară, cânți extraordinar, acutele alea sunt niște acute pe care nu poate să le ia nimeni în concursul ăsta. Tu ești singurul, dar cred că nouă ne scapă un pic emoția și dacă vrem totuși s-aducem emoția, ori o aducem greșit, ori ne forțăm prea mult. Noi tot am vorbit despre emoție, dar cred că lucrul ăsta trebuie să vină cumva natural. I-am apreciat calitățile vocale, dar nu...Ai pătruns cumva, dar prin puterea vocii, nu neapărat prin mesaj. Eu sunt sinceră și eu chiar vreau să zic numai de bine și îți spun încă o dată: ai niște calități extraordinare, dar cred că asta (emoția) am omis-o cu toții. Și este și vina mea, probabil pentru că având voci foarte bune, fiecare dintre noi, cădem în ispita de a da piese pe care să se strige, să se urle, să scoatem emoția vocal. Dar cred că trebuie să lucrăm aici, la suflet".

"Aș vrea să fac o observație interesantă, în stânga mea se vorbește tot timpul la plural și nu îmi place când alți oameni vorbesc în numele meu. Aș vrea să vorbiți fiecare despre ce credeți. Și tu (Horia), și Irina trageți concluzii în numele tuturor, cumva, și e ciudat. Dragoș, am auzit la un moment dat că nu ai fost niciodată fan ABBA și că nu te prea pasionează genul ăsta muzical. Aș vrea să atrag atenția asupra compoziției pentru că ABBA, dincolo de ce au fost ei ca trupă și fenomen pop, ei au fost niște compozitori care au rezistat timp de 40 de ani și încă rezistă. Nu vreau să mă lungesc prea tare, vreau doar să punctez faptul că o piesă foarte bine scrisă va avea valoare în orice fel de variantă ai pune-o. E prima oară când aud piesa asta în varianta asta. Îți mulțumesc foarte tare, Tudor, îți mulțumesc foarte tare, Dragoș. Dacă Vocea României ar fi despre acute și despre grunge-ul ăsta, cu siguranță ai câștiga-o", a spus Smiley.

Ultimul care a a vorbit a fost Tudor Chirilă. Acesta a încercat să infirme comentariul Irinei, cel despre lipsa emoției din interpretarea concurentului său:

"Pe mine mama m-a învățat, când m-am apucat de teatru, că singurul factor care contează este publicul, într-un final. Și eu acum aș vrea să-i rog pe cei din producție să dea microfoanele platoului un pic mai tare până când am să pun eu o întrebare. <<A avut emoție băiatul ăsta?>>"

Răspunsul publicului nu a întârziat să apară, acesta ridicându-se în picioare și aplaudând puternic. Chirilă a continuat:

"Mulțumesc foarte mult pentru răspuns. Dragoș, tu în concursul ăsta alergi singur. Indiferent dac-o să-l câștigi sau nu. Îți garantez că în oricare echipă te-ai fi aflat te-ar fi ridicat pe niște piedestale și niște socluri pe care eu niciodată nici n-am visat să te ridic. Eu îți garantez chestia asta. Tu ești un băiat care cânți, ai vocea asta și în seara asta ai luat o piesă pop și ai făcut din ea o piesă rock. Dar ai început cântând pop și cumva ai terminat cântând pop. Ai avut căldură, tandrețe, catifelare, miere și, la un moment dat, aceste grunge-uri pe care nu le are nimeni. Despre emoție să vorbească publicul și voturile lor. Eu îți mulțumesc. Eu am simțit, a fost undeva, acolo, bine. Am întotdeauna credința că un om care lucrează cu câini n-are cum să nu știe să-i emoționeze pe oameni".

Voturile publicului l-au ajutat pe Dragoș să treacă în etapa următoare a competiției - cea de-a doua semifinală.

PUBLICITATE
Comentează

Concerte & turnee

Neversea 2023 a completat lineup-ul și a adăugat 3 scene

Organizatorii Neversea au anunțat ultimii artiști care completează lineup-ul ediției din acest an. Evenimentul va avea loc în perioada 6-9 iulie, pe plaja Neversea Beach din Constanța, unde sunt așteptați peste 150 de artiști autohtoni și internaționali și zeci de mii de spectatori.

Publicat

pe

Neversea 2022
Neversea 2022 │ FOTO: Neversea

Neversea 2023 își deschide porțile pentru 4 zile și 4 nopți pline de distracție. Pe lângă decoruri spectaculoase, acrobați, show-uri de lumini și pirotehnice, DJ și artiști de top la nivel național și internațional vor face ca plaja să se transforme într-un paradis muzical.

SMILEY, ALEXANDRA STAN ȘI MARIO FRESH URCĂ PE SCENA PRINCIPALĂ A FESTIVALULUI

Pe scena principală, artiștii internaționali Julian Jordan și Regard urcă în lineup, alături de J Balvin, Lil Uzi Vert, Lil Pump, CKay, Alok, Don Diablo, Lost Frequencies, Timmy Trumpet și mulți alții. Nume din industria românească și-au confirmat prezența: Adrian Șaguna, Alex Super Beats, Alexandra Stan, Arias, DJ Dark & Mentol, Mario Fresh, Partydul Kiss FM, Pascal Junior și Smiley.

La scena DayDreaming vor răsuna până la răsărit și beat-urile lui Akos, Ales Andru, Alex Twin, Arkadyan, Dizharmonia, Dubfire, Emanuel Satie, Glauco Di Mambro, Guy Mantzur, Julian M, Layla Benitez, Lee Burridge, Maya Mar, Rampue Live, Themba, Tooker Live, Vizan.

Fanii muzicii trap, rap sau hip-hop se vor bucura și de show-urile artiștilor: Bad and Boujee, FC DNB, Serotone, ZO, anunțați pentru scena The Ark.

BALKANIC, RETRO FANTESIA ȘI LATINO SUNT CELE 3 SCENE NOI ALE FESTIVALULUI NEVERSEA

Scena Balkanic va fi locul ritmurilor complexe din sud-estul Europei. Show-urile live și distracția fără margini vor fi asigurate de artiști precum: Funkorporation, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor, Viorica & Ioniță și Taraful Clejanilor, Karol Diac, Don Quero, Bogdan Simion, Clanker Jones, Amna & Balcanic, Oana Radu & Band, Marc Rayen, Mahala Rai Banda, Raluka & Proiectul Balcanik, Elena Gheorghe & Machedonii și mulți alții.

Scena Retro Fantesia va celebra nostalgia, iar piesele cele mai fredonate de-a lungul timpurilor vor fi mixate de DJi ca: DJ Antenna, Jiji Lazar, Even Steven, MC DYLMA & DJ Pappa M. De asemenea, nume ca Liviu Vârciu & Deny, Cucu (Noaptea Târziu) sau DJ Sava vor crea momente speciale, de care se vor bucura pe deplin toți cei care vor consuma experiența de festival de la această scenă.

Scena Latino va face ca nisipul să se încingă sub pași de dans. DJ Marius Ioniță, DJ Paul B, DJ Guaguanco, DJ Ducu, DJ MAG, DJ Romy aka The Preacher, dar și școli de dans de renume la nivel național vor face ca valurile să vibreze pe ritmuri de salsa, bachata, merenghe, kizomba, cha-cha-cha sau semba, învățându-i pe toți cei prezenți pașii de bază ai dansurilor latino și pregătind împreună la fiesta mas caliente a verii.

Bilete Neversea 2023:

Abonamentele și biletele de o zi se găsesc online, la prețuri ce pornesc de la 274,4 lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.

Citește în continuare

Concerte & turnee

Irina Rimes, Golan, Mădălina Pavăl Orchestra cântă la prima ediție a festivalului DWMT la Conac

DWMT la Conac va avea loc pe 8 și 9 iulie la Conacul Udriște Năsturel și va fi un festival de două zile, o îmbinare a artei recente, new media și muzică eclectică, pe o moșie plină de castani și flori, care găzduiește cel mai vechi monument de arhitectură civilă românească din piatră.

Publicat

pe

Irina Rimes / Golan / Mădălina Pavăl
Irina Rimes / Golan / Mădălina Pavăl │ FOTO: capturi YouTube

DWMT la Conac aduce împreună cu POINT o experiență nouă și inedită pentru publicul din România, care caută să experimenteze ceva diferit. Acest eveniment este o combinație de artă, new media și muzică eclectică, menite să ofere o nouă perspectivă asupra entertainmentului. Printre elementele-cheie se numără instalații sonore, vizuale, sculpturi, cât și o expoziție temporară gândită și curatoriată de MARe, numită "Castelul destinelor încrucișate".

Festivalul de la Conacul Udriște Năsturel nu va fi doar un showcase muzical sincretic, ci și o oportunitate pentru publicul să descopere arta contemporană românească. Expoziția propusă și curatoriată de MARe/Muzeul de Artă Recentă conține și lucrări de artă din propria colecție.

Program muzical DWMT la Conac

La prima ediție a festivalului DWMT la Conac vor urca pe scenă Irina Rimes, Golan, Mădălina Pavăl Orchestra, Dora Gaitanovici, Cristina Lupu, Valeria Stoica, Astro Générale, Kadjavsi & Tajnic și Noidzsh.

Bilete DWMT la Conac:

Biletele pentru evenimentul DWMT (Diud, Where’s My Tune?) la Conac pot fi achiziționate online, la prețuri pornind de la 150 lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.

Despre DWMT

DWMT este o platformă de nișă cu o abordare curatorială pentru artiștii muzicali în devenire (și nu numai). Platforma promovează și documentează muzica live prin intermediul unor producții cinematice de calitate, axate pe estetică. De asemenea, transmite conținutul prin evenimente experimentale și cu acces limitat. "Diud, Where's my tune?" este un sub-brand dezvoltat de Diud, cu o identitate și o poveste proprie, atât online, cât și offline.

Citește în continuare

Lifestyle

Smiley și Gina Pistol se căsătoresc

Smiley și Gina Pistol trec la următorul nivel din relație. Cei doi au anunțat că vor deveni soț și soție, povestind toate detaliile într-un clip video. Te invităm să îl urmărești.

Publicat

pe

Smiley la Sala Polivalenta pe 31 mai 2022 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Smiley și Gina Pistol sunt din nou pe "banca mărturisirilor" pe care în urmă cu 2 ani și jumătate dezvăluiau că vor deveni părinți, de data aceasta, pentru a-și anunța urmăritorii că vor deveni soț și soție.

"Este firesc să primiți vestea aceasta de la noi, înainte să citiți în presă sau să o auziți de la alții. Dacă tot există această bancă în curtea casei noastre pe care ne-am așezat acum 2 ani și jumătate și am anunțat că vom fi părinți, ne-am gândit să o folosim din nou și când vă spunem că vom deveni soț și soție, pentru că este un moment la fel de important pentru noi pe care ne dorim să-l împărțim cu voi", a spus Smiley.

Cum s-a petrecut cererea în căsătorie, care este povestea inelului, care au fost reacțiile apropiaților la auzul veștii, care a fost rolul micuței Josephine în scenariul momentului și ce fel de nuntă își doresc Smiley și Gina, toate și multe alte detalii se regăsesc în mărturia video făcută de cele două celebrități. Cu reacții sincere și pline de emoții, cu zâmbete, îmbrățișări și chiar lacrimi, Smiley și Gina povestesc și cum își propun să-și trăiască viața de familie sau cum își doresc să fie peste 10, 20 sau 30 de ani.

Smiley și Gina Pistol sunt împreună de 6 ani, iar cu 2 ani în urmă au devenit părinții unei fetițe pe care au decis să o țină departe de ochii publicului larg, așa cum explică în dialogul cald și sincer pe care au ales să-l poarte la filmările pentru realizarea acestui video.

Cu aproape un an în urmă, pe 31 mai 2022, Smiley și Gina Pistol au avut pentru prima dată o manifestare publică a afecțiunii și legăturii lor, când au cântat împreună pe scena Sălii Polivalente "Ne vedem noi" și s-au sărutat cu emoție în fața a 5000 de oameni, veniți la concertul lui Smiley.

VIDEO: Mărturie Smiley și Gina Pistol

Citește în continuare

Trending