Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Cum a fost la concertul aniversar Voltaj "Ca La 20 de ani" - POZE

Voltaj a sărbătorit pe 27 noiembrie două decenii de carieră în cadrul unui concert la Sala Polivalentă din București. La eveniment au participat peste 4000 de fani, care au cântat alături de formație hituri ca "Albinuța" și "Pic, pic".
Voltaj în concertul ”Ca la 20 de ani”, Sala Polivalentă, 27 noiembrie 2019

Voltaj în concertul ”Ca la 20 de ani”, Sala Polivalentă, 27 noiembrie 2019 (foto: Alexandru Constantin / VoltzMedia)

Concertul de la finalul lunii noiembrie de la Sala Polivalentă a adunat aproximativ 4000 de oameni care au cântat alături de Voltaj cele mai iubite hituri ale trupei. Evenimentul, o impresionantă desfășurare de forțe, a prezentat publicului printr-un show multimedia care îmbină elemente grafice și video cu jocuri de lumini și o scenografie atent creată, cele mai iubite piese ale ultimilor ani printre care "Albinuța", "Și ce", "Pic, pic" si "Ca la 20 de ani". În plus, trupa a cântat pe scena Sălii Polivalente alături de Loredana Groza cel mai recent single al lor, "Dependenta mea", piesă ce se regăsește pe cel mai recent material discografic, "Ca la 20 de ani".

"Le mulțumim din suflet tururor celor care au fost acolo"

"O Sală Polivalentă arhiplină, un public care a avut o energie ca la 20 de ani și niște invitați superbi: Loredana, Cornel Ilie și Carla Stefani. Nici nu găsesc cuvinte destule și cuprinzătoare pentru cât de frumos a fost! E un cadou superb pe care l-am primit la aniversarea primilor noștri 20 de ani și o încheiere excelentă a turneului național "Ca la 20 de ani". Am lansat și un album nou, am filmat videoclipul următorului nostru single intitulat "Om”", o seară perfectă! Le mulțumim din suflet tururor celor care au fost acolo pentru atmosfera extraordinară pe care au făcut-o!", mărturiseste Călin Goia.

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Albumul "Ca la 20 de ani" este disponibil în magazinele de specialitate Muzica, reteaua Cărturești și online pe www.emag.ro . Pe cel mai recent material discografic se regăsesc 10 piese, dintre care putem aminti "Las tot", "Cred ca-s hip"(feat. Noaptea Târziu), "Dependența mea" (feat. Loredana), "Amprente", dar și "Nu-s ăla eu" si "Om".

În noiembrie 2018, Voltaj a lansat "Amprente", iar de 1 decembrie, "100 de ani", o melodie ale cărei versuri sunt compuse de fanii trupei special pentru aniversarea Centenarului. Vara aceasta, trupa a cântat pe o barcă în parcarea unui complex de birouri și a lansat "Las tot", un îndemn la relaxare, distracție și vacanță.

Citește mai multe despre Voltaj
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concert Deep Purple la Cluj-Napoca - Program și reguli de acces

Pe 10 decembrie, legendara trupă Deep Purple se întoarce în România pentru a concerta la Cluj-Napoca. Trupa canadiană Monster Truck...

Închide