Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Cine sunt finaliștii Vocea României după cea de-a doua semifinală - VIDEO & SONDAJ

Pe 13 decembrie a avut loc cea de-a doua semifinală, o seară în care vocile au creat un adevărat spectacol și în care am aflat cine sunt cei patru finaliști: Jasmina Răsădean, Andi Țolea, Elena Bozian și Dragoș Moldovan. Citește rezumatul emisiunii.
Semifinaliștii de la Vocea României 2019

Semifinaliștii de la Vocea României 2019 (foto: PRO TV)

Concurenții de la Vocea României au adus pe scenă câte două momente muzicale. Fiecare a cântat individual câte o piesă, iar antrenorul a urcat alături de cei doi semifinaliști ai săi într-un moment special. Toate echipele au creat momente unice pentru a bucura telespectatorii și pentru a-i convinge că ei sunt cei care merită voturile lor.

Andi Țolea și Elena Ilie - din echipa Smiley, Bogdan Dumitraș și Jasmina Răsădean - din echipa Irina, Dragoș Moldovan și Mădălina Lefter - din echipa Tudor, Elena Bozian și Adriana Simionescu - din echipa Horia au fost cei opt semifinaliști ce au cucerit publicul cu reprezentații de neuitat.

Finaliștii de la Vocea României 2019

  • Jasmina Răsădean
  • Andi Țolea
  • Elena Bozian
  • Dragoș Moldovan

Poți vota preferatul în cadrul unui sondaj InfoMusic disponibil la finalul articolului și poți citi în continuare rezumatul celei de-a doua semifinale.

Seara a început cu un moment muzical plin de energie adus pe scenă de echipa Smiley. Antrenorul alături de cei doi concurenți ai săi - Andi Țolea și Elena Ilie au interpretat piesa "Oficial îmi merge bine".

"Băi, Smiley, dansezi foarte bine. Cred că trebuie să vă apropiați de muzica lui Smiley mai mult. A fost un moment care mi-a adus aminte de tinerețe", a spus Horia Brenciu.

Irina Rimes s-a bucurat de moment, iar Tudor Chirilă le-a spus celor doi concurenți că le-ar sta bine să cânte împreună pe viitor, vocile lor potrivindu-se foarte frumos.

Adriana Simionescu a urcat pe scenă, interpretând piesa lui Jessie J, "Who You Are".

"Ești dovada clară că sângele apă nu se face", a spus Smiley, adăugând că stilul muzical abordat i se potrivește foarte bine.

Irina i-a apreciat încă o dată talentul și a fost de părere că Adriana și-a însușit interpretarea acestei piese. Tudor a felicitat-o pe concurentă, menționând că nu este ușor să cânte în fața atâtor oameni.

A urmat Bogdan Dumitraș din echipa Irinei Rimes. Tânărul a cântat piesa celor de la Queen, "Who Wants To Live Forever".

Lui Tudor Chirilă i s-a părut că Bogdan a dus această piesă într-o zonă pop ce i s-a potrivit foarte bine.

"Timbrul tău de cap e foarte deosebit și ți-aș recomanda să îl folosești mai des și mai mult pentru că te face deosebit", a comentat Smiley.

Horia Brenciu a fost de acord cu vorbele lui Smiley. L-a felicitat pe concurent pentru interpretarea sa, menționând că i-ar plăcea să îl vadă cântând o piesă ritmată.

Mădălina Lefter din echipa lui Tudor Chirilă a adus pe scena de la Vocea României emoția, interpretând piesa "When Doves Cry" (Prince).

"Eu cred că în această piesă Mădălina și Tudor au pus agonie și extaz", a spus Horia Brenciu.

Irina Rimes a fost de părere că această piesă a adus-o pe concurentă mai aproape de ea și de sufletul ei.

"Mădălina are o voce foarte puternică și un stil dramatic de a cânta piesele. Dacă tot începi să descoperi mai multe lucruri despre muzică, ar fi păcat să nu folosești vocea asta atât de puternică ca să nu transmiți ce simți tu. Sper să continui să îți folosești vocea să transmiți ce gândești și ce simți tu", a zis Smiley.

Elena Ilie a adus energia pe scenă cu melodia "Dance Monkey".

"Nu se putea o potriveală mai mare decât piesa asta și Elena Ilie. Și îmi place că ai luat o piesă de pe radio, o piesă de mainstream, o piesă de club și ai făcut-o de Vocea României, de semifinală. Bravo, Smiley", a vorbit Irina.

Horia Brenciu a vorbit despre timbrul special al Elenei în care a putut observa trei elemente: Björk, Kate Bush și Tori Amos.

Echipa lui Horia Brenciu a încântat publicul cu un moment plin de rafinament. Elena, Adriana și Horia au interpretat piesa lui Frank Sinatra, "That's Life".

"Este evidentă dragostea lui (Horia) pentru muzică și bucuria lui de a face muzică. Nu ai pierdut ce lumea pierde după 40 de ani - pasiunea.", a spus Tudor.

Smiley și Irina s-au bucurat la rândul lor de momentul muzical și au apreciat energia și voia bună transmisă de cei trei.

Dragoș Moldovan a fost următorul concurent ce a urcat pe scenă. A cântat balada rock "Always" de la Bon Jovi.

"Foarte bună alegerea muzicală, m-am transportat în anii '90 instantaneu. Nu l-am auzit niciodată pe Bon Jovi live. Nu am avut ocazia, dar mă bucur că am auzit piesa asta pentru prima oară live în viața mea. Ai pus-o în valoare excepțional. Bravo!", a spus Smiley.

Dragoș a transmis emoție, lucru observat de Irina Rimes. Antrenorea a menționat că, spre deosebire de prima semifinală, Dragoș nu doar că a cântat bine din punct de vedere vocal, dar a și transmis mesajul piesei.

"Mă gândesc că tu ești dintr-o altă eră muzicală și tu ar trebui să strălucești pe scene mari", a adăugat Irina.

Jasmina Răsădean a adus în fața publicului o interpretare în limba română. Concurenta a cântat "Lume, lume", varianta Damian Brother feat. Andra & Cabron.

"Ai reușit să îi dai o altă interpretare piesei. Te-am văzut într-o altă lumină. Bravo, felicitări!", i-a transmis Smiley concurentei.

Horia Brenciu a apreciat alegerea muzicală, în special alegerea unei piese în limba română.

"Vocea ta a sunat altfel și a fost melodioasă. Mi se pare un moment bun. Felicitări amândurora", a spus Chirilă.

A venit rândul echipei lui Smiley. Andi Țolea a fost protagonistul unui moment puternic interpretând piesa "Angels" a lui Robbie Williams.

"Smiley face niște momente frumoase cu tine. Felicitări pentru prestația ta. A meritat să încalc regulile pentru tine", a comentat Irina.

"Felicitări, mi se pare foarte bine că ești stăpân pe vocea ta, pe emoțiile tale. Felicitări pentru cum ai dus momentul ăsta la capăt", a spus Tudor.

Irina și elevii ei au creat un moment rock ce a impresionat audiența. Antrenoarea împreună cu Bogdan și Jasmina au cântat "Blow" (Ed Sheeran & Chris Stapleton & Bruno Mars).

"Îmi place că Irina alege rock-ul să se exprime alături de concurenții săi. Ați sunat foarte bine împreună", a fost opinia lui Tudor.

Folosindu-se de acest moment muzical, Smiley a ținut să aprecieze diversitatea muzicală a momentelor din echipa Irinei.

Următorul concurent cu un moment solo a fost Elena Bozian, inginera din echipa lui Brenciu. Tânăra a interpretat piesa "Forever Young" de la Alphaville.

"Elena, bucuria cu care urci pe scenă e mult mai importantă decât alte lucruri pe care le luăm noi la punctat. E un lucru pe care trebuie să îl învățam cu toții", au fost vorbele Irinei Rimes.

Smiley a observat evoluția Elenei, de la audiții până la semifinale. A comparat-o cu o floare care devine din ce în ce mai mare, mai frumoasă și mai sigură pe ea.

Ultimul moment al serii a fost trio-ul format din Tudor Chirilă, Mădălina Lefter și Dragoș Moldovan. Au interpretat piesa "Calul din Marlboro" de la Vama Veche.

"Tudor câteodată e un nesuferit, dar are una dintre cele mai autentice amprente muzicale din România", a spus Horia Brenciu.

Deși nu auzise piesa până la acest moment, Smiley a fost impresionat și de melodie, și de momentul celor trei:

"Foarte frumoasă piesa și foarte bine vă stă împreună".

Cine vrei să câștige trofeul Vocea României 2019?

  • Dragoș Moldovan (57%, 208 Voturi)
  • Andi Țolea (20%, 73 Voturi)
  • Jasmina Răsădean (14%, 50 Voturi)
  • Elena Bozian (10%, 36 Voturi)

Total Voturi: 367

Citește mai multe despre Andi ȚoleaDragoș MoldovanElena BozianHoria BrenciuIrina RimesJasmina RăsădeanSmileyTudor Chirila
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ce momente pregătesc semifinaliștii de la Vocea României 2019

Vineri, 13 decembrie, publicul va hotărî cine va merge în finala sezonului 9 Vocea României. Cei 8 semifinaliști au pregătit...

Închide