Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Cine sunt finaliștii Vocea României după cea de-a doua semifinală - VIDEO & SONDAJ

Pe 13 decembrie a avut loc cea de-a doua semifinală, o seară în care vocile au creat un adevărat spectacol și în care am aflat cine sunt cei patru finaliști: Jasmina Răsădean, Andi Țolea, Elena Bozian și Dragoș Moldovan. Citește rezumatul emisiunii.

Publicat

pe

Semifinaliștii de la Vocea României 2019
Semifinaliștii de la Vocea României 2019 │ FOTO: PRO TV

Concurenții de la Vocea României au adus pe scenă câte două momente muzicale. Fiecare a cântat individual câte o piesă, iar antrenorul a urcat alături de cei doi semifinaliști ai săi într-un moment special. Toate echipele au creat momente unice pentru a bucura telespectatorii și pentru a-i convinge că ei sunt cei care merită voturile lor.

Andi Țolea și Elena Ilie - din echipa Smiley, Bogdan Dumitraș și Jasmina Răsădean - din echipa Irina, Dragoș Moldovan și Mădălina Lefter - din echipa Tudor, Elena Bozian și Adriana Simionescu - din echipa Horia au fost cei opt semifinaliști ce au cucerit publicul cu reprezentații de neuitat.

Finaliștii de la Vocea României 2019

  • Jasmina Răsădean
  • Andi Țolea
  • Elena Bozian
  • Dragoș Moldovan

Poți vota preferatul în cadrul unui sondaj InfoMusic disponibil la finalul articolului și poți citi în continuare rezumatul celei de-a doua semifinale.

Seara a început cu un moment muzical plin de energie adus pe scenă de echipa Smiley. Antrenorul alături de cei doi concurenți ai săi - Andi Țolea și Elena Ilie au interpretat piesa "Oficial îmi merge bine".

"Băi, Smiley, dansezi foarte bine. Cred că trebuie să vă apropiați de muzica lui Smiley mai mult. A fost un moment care mi-a adus aminte de tinerețe", a spus Horia Brenciu.

Irina Rimes s-a bucurat de moment, iar Tudor Chirilă le-a spus celor doi concurenți că le-ar sta bine să cânte împreună pe viitor, vocile lor potrivindu-se foarte frumos.

Adriana Simionescu a urcat pe scenă, interpretând piesa lui Jessie J, "Who You Are".

"Ești dovada clară că sângele apă nu se face", a spus Smiley, adăugând că stilul muzical abordat i se potrivește foarte bine.

Irina i-a apreciat încă o dată talentul și a fost de părere că Adriana și-a însușit interpretarea acestei piese. Tudor a felicitat-o pe concurentă, menționând că nu este ușor să cânte în fața atâtor oameni.

A urmat Bogdan Dumitraș din echipa Irinei Rimes. Tânărul a cântat piesa celor de la Queen, "Who Wants To Live Forever".

Lui Tudor Chirilă i s-a părut că Bogdan a dus această piesă într-o zonă pop ce i s-a potrivit foarte bine.

"Timbrul tău de cap e foarte deosebit și ți-aș recomanda să îl folosești mai des și mai mult pentru că te face deosebit", a comentat Smiley.

Horia Brenciu a fost de acord cu vorbele lui Smiley. L-a felicitat pe concurent pentru interpretarea sa, menționând că i-ar plăcea să îl vadă cântând o piesă ritmată.

Mădălina Lefter din echipa lui Tudor Chirilă a adus pe scena de la Vocea României emoția, interpretând piesa "When Doves Cry" (Prince).

"Eu cred că în această piesă Mădălina și Tudor au pus agonie și extaz", a spus Horia Brenciu.

Irina Rimes a fost de părere că această piesă a adus-o pe concurentă mai aproape de ea și de sufletul ei.

"Mădălina are o voce foarte puternică și un stil dramatic de a cânta piesele. Dacă tot începi să descoperi mai multe lucruri despre muzică, ar fi păcat să nu folosești vocea asta atât de puternică ca să nu transmiți ce simți tu. Sper să continui să îți folosești vocea să transmiți ce gândești și ce simți tu", a zis Smiley.

Elena Ilie a adus energia pe scenă cu melodia "Dance Monkey".

"Nu se putea o potriveală mai mare decât piesa asta și Elena Ilie. Și îmi place că ai luat o piesă de pe radio, o piesă de mainstream, o piesă de club și ai făcut-o de Vocea României, de semifinală. Bravo, Smiley", a vorbit Irina.

Horia Brenciu a vorbit despre timbrul special al Elenei în care a putut observa trei elemente: Björk, Kate Bush și Tori Amos.

Echipa lui Horia Brenciu a încântat publicul cu un moment plin de rafinament. Elena, Adriana și Horia au interpretat piesa lui Frank Sinatra, "That's Life".

"Este evidentă dragostea lui (Horia) pentru muzică și bucuria lui de a face muzică. Nu ai pierdut ce lumea pierde după 40 de ani - pasiunea.", a spus Tudor.

Smiley și Irina s-au bucurat la rândul lor de momentul muzical și au apreciat energia și voia bună transmisă de cei trei.

Dragoș Moldovan a fost următorul concurent ce a urcat pe scenă. A cântat balada rock "Always" de la Bon Jovi.

"Foarte bună alegerea muzicală, m-am transportat în anii '90 instantaneu. Nu l-am auzit niciodată pe Bon Jovi live. Nu am avut ocazia, dar mă bucur că am auzit piesa asta pentru prima oară live în viața mea. Ai pus-o în valoare excepțional. Bravo!", a spus Smiley.

Dragoș a transmis emoție, lucru observat de Irina Rimes. Antrenorea a menționat că, spre deosebire de prima semifinală, Dragoș nu doar că a cântat bine din punct de vedere vocal, dar a și transmis mesajul piesei.

"Mă gândesc că tu ești dintr-o altă eră muzicală și tu ar trebui să strălucești pe scene mari", a adăugat Irina.

Jasmina Răsădean a adus în fața publicului o interpretare în limba română. Concurenta a cântat "Lume, lume", varianta Damian Brother feat. Andra & Cabron.

"Ai reușit să îi dai o altă interpretare piesei. Te-am văzut într-o altă lumină. Bravo, felicitări!", i-a transmis Smiley concurentei.

Horia Brenciu a apreciat alegerea muzicală, în special alegerea unei piese în limba română.

"Vocea ta a sunat altfel și a fost melodioasă. Mi se pare un moment bun. Felicitări amândurora", a spus Chirilă.

A venit rândul echipei lui Smiley. Andi Țolea a fost protagonistul unui moment puternic interpretând piesa "Angels" a lui Robbie Williams.

"Smiley face niște momente frumoase cu tine. Felicitări pentru prestația ta. A meritat să încalc regulile pentru tine", a comentat Irina.

"Felicitări, mi se pare foarte bine că ești stăpân pe vocea ta, pe emoțiile tale. Felicitări pentru cum ai dus momentul ăsta la capăt", a spus Tudor.

Irina și elevii ei au creat un moment rock ce a impresionat audiența. Antrenoarea împreună cu Bogdan și Jasmina au cântat "Blow" (Ed Sheeran & Chris Stapleton & Bruno Mars).

"Îmi place că Irina alege rock-ul să se exprime alături de concurenții săi. Ați sunat foarte bine împreună", a fost opinia lui Tudor.

Folosindu-se de acest moment muzical, Smiley a ținut să aprecieze diversitatea muzicală a momentelor din echipa Irinei.

Următorul concurent cu un moment solo a fost Elena Bozian, inginera din echipa lui Brenciu. Tânăra a interpretat piesa "Forever Young" de la Alphaville.

"Elena, bucuria cu care urci pe scenă e mult mai importantă decât alte lucruri pe care le luăm noi la punctat. E un lucru pe care trebuie să îl învățam cu toții", au fost vorbele Irinei Rimes.

Smiley a observat evoluția Elenei, de la audiții până la semifinale. A comparat-o cu o floare care devine din ce în ce mai mare, mai frumoasă și mai sigură pe ea.

Ultimul moment al serii a fost trio-ul format din Tudor Chirilă, Mădălina Lefter și Dragoș Moldovan. Au interpretat piesa "Calul din Marlboro" de la Vama Veche.

"Tudor câteodată e un nesuferit, dar are una dintre cele mai autentice amprente muzicale din România", a spus Horia Brenciu.

Deși nu auzise piesa până la acest moment, Smiley a fost impresionat și de melodie, și de momentul celor trei:

"Foarte frumoasă piesa și foarte bine vă stă împreună".

[poll id="44"]

PUBLICITATE
Comentează

Concerte & turnee

Irina Rimes lansează primul concert în metaverse din România - VIDEO

Irina Rimes va susține online un concert virtual, în cadrul căruia va prezenta publicului piese de pe noul album "Acasă". Fanii vor putea accesa "11 lumi suprarealiste".

Publicat

pe

Irina Rimes: Experiența virtuală | Album ACASĂ
Irina Rimes: Experiența virtuală | Album ACASĂ │ FOTO: Captură YouTube

După miniseria documentară "Pe drumul meu", difuzată de HBO Max, Irina Rimes revine cu un nou proiect ambițios. Artista anunță lansarea primului concert virtual din România. Preview-ul concertului va putea fi urmărit pe YouTube începând de astăzi, 28 iunie, de la ora 19.

Irina Rimes: "Lansez pe YouTube preview-ul primului concert în metaverse din România"

"Sunt entuziasmată să vă împărtășesc o super veste: astăzi la ora 19, lansez pe YouTube preview-ul primului concert în metaverse din România, 11 piese live de pe albumul "Acasa", 11 lumi suprarealiste în care vă invit să intrați! Haideți cu mine!", ne invită Irina.

Pentru realizarea acestui proiect, Irina Rimes a colaborat cu NGM Creative (Art Direction și Set Design and Lighting) și Bogdan Păun (Regie). Avatarul Irinei a fost realizat de:

  • Vlad Stoenescu - product manager / team lead
  • Adrian Neacsu - rig and animation
  • Alexandra Niţă - 3D artist and modeler
  • Alexandru Balta - vfx supervisor

"Cred că este unul dintre cele mai ambițioase proiecte ever și vreau să mulțumesc NGM și în special lui Bogdan Păun pentru nopțile nedormite, pentru pasiunea depusă și pentru sănătatea pierdută pentru a crea ceea ce o să vedeți mai târziu", a detaliat Irina într-un story publicat pe Instagram.

UPDATE: Urmărește preview-ul Irina Rimes - ACASĂ Album | Visual Experience from The Metaverse Concert

Irina Rimes este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Primul ei single, "Visele", a lansat-o în industria muzicală, i-a adus titlul pentru debutul anului şi a ajuns rapid în topul celor mai difuzate piese de pe radiourile locale. Anul 2020 a gasit-o pe Irina cu o schimbare consistentă de stil, dar nu și de conținut. Albumul "Pastila" a adoptat stilul pop-trap, dar mesajele sale puternice au fost în continuare regăsite printre rânduri. În 2021 single-ul "N-avem timp" a ajuns pe locul întâi în topul radiourilor locale, iar piesa "Навсегда" în colaborare cu Jah Khalib a însemnat debutul ei în Rusia.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

5 antrenori caută Vocea României în 2022; Ce spun Tudor Chirilă, Irina Rimes, Denis Roabeș, Theo Rose și Smiley despre sezonul 10

Vocea României revine în 2022 cu un sezon ieșit din tipare. Emisiunea de talente de pe PRO TV introduce în sezonul 10 un nou concept: scaunul dublu de antrenor. Astfel, show-ul va avea pentru prima oară 5 antrenori, Smiley urmând să împartă scaunul cu Theo Rose. Lor li se vor alătura de pe scaune individuale Tudor Chirilă, Irina Rimes și Denis Roabeș, artistul cunoscut publicului sub pseudonimul The Motans.

Publicat

pe

Antrenorii sezpnului 10 Vocea României
Antrenorii sezpnului 10 Vocea României │ FOTO: Colaj imagini YouTube și Facebook

Toamna aceasta, emisiunea-concurs Vocea României revine cu cel de-al 10-lea sezon și, pentru prima dată, doi antrenori, Smiley și Theo Rose, vor ocupa același scaun. Echipa este completată de Tudor Chirilă, Irina Rimes și Denis Roabeș (The Motans).

Tudor Chirilă, Irina Rimes și Smiley sunt extrem de nerăbdători să revină pe scaunele de antrenori, în vreme ce Theo Rose și Denis Roabeș vor gusta, pentru prima oară, din adrenalina show-ului.

Ce declară Tudor Chirilă, Irina Rimes, Denis Roabeș, Theo Rose și Smiley despre sezonul 10 Vocea României, ce debutează în 2022

Tudor Chirilă: "Cred că avem de două ori mai multe voci bune, ceea ce este un câștig pentru noi și pentru public"

"Mie mi-a fost foarte dor de Vocea României, pentru că mi se pare că este un show de televiziune unde am reușit să îmi găsesc locul. Am privilegiul să mă bucur de atâta emoție care vine de la concurenți, iar eu doar trebuie să stau pe scaun și să fiu expus la această emoție, ceea ce este foarte tare. După care, am posibilitatea să îmi exersez "competențele pedagogice" și să lucrez cu ceea ce eu numesc o echipă, chiar dacă show-ul presupune, de multe ori, adversitate.

Cred că este unul dintre cele mai importante show-uri de televiziune din România și este făcut la un nivel înalt. Îmi este dor de sezoanele trecute, îmi este dor de fiecare atmosferă din fiecare sezon în care am fost în concursul acesta și mă bucur că PRO TV și publicul consideră că sunt o parte mișto din echipa acesta. Iată, sunt și în sezonul acesta de revenire. Dacă este să ne uităm la partea pozitivă din această pauză forțată de pandemie, vedem că s-au adunat mai multe voci bune în toți anii aceștia, poate mulți copii care aveau 14 ani au făcut 16 ani, mulți adolescenți care nu au apucat să intre în momentul acela în show, intră acum. Cred că avem de două ori mai multe voci bune, ceea ce este un câștig pentru noi și pentru public", a spus Tudor Chirilă.

Irina Rimes: "Trebuie să recunosc că Vocea este cel mai mare, cel mai greu, dar și cel mai frumos proiect, care scoate din noi toți talente și aptitudini unice"

"Mă bucur că suntem din nou împreună după doi ani de pandemie, de data aceasta, pentru o ediție aniversară. Sper că v-a fost dor de noi și revederea va fi una dulce. Avem și colegi noi, de aceea mă aștept la un sezon foarte interesant și plin de surprize. Am văzut-o pe Theo în alte proiecte și mi-a plăcut de ea, atitudinea și frumusețea ei m-au convins din start, iar pe Denis îl știu încă de la începuturi și știu ce „zace” acolo: un strateg înnăscut, un artist pe cât de puternic, pe atât de sensibil și un om bun care nu se sperie de greu și nici de muncă: toate calitățile necesare pentru un coach bun.

Trebuie să recunosc că Vocea este cel mai mare, cel mai greu, dar și cel mai frumos proiect, care scoate din noi toți talente și aptitudini unice. Mi-a lipsit mult acest antrenament și recunosc că mi-a fost dor și de colegii mei, Tudor și Smiley, pe care abia aștept să-i revăd în acțiune", a spus Irina Rimes.

Smiley: "Theo Rose va fi și va zâmbi lângă mine la fiecare ediție și împreună ne pregătim să ne bucurăm de acest drum fabulos, spectaculos și aventuros"

"Sezonul ăsta, voi vorbi "pe doua voci"! Una de băiat și una de fată :) Și ce fată! Scaunul dublu îmi dă această putere de a mă ajuta în evaluări, opinii, reacții de o reprezentantă foarte cool a noii generații de artisti din România. Theo Rose va fi și va zâmbi lângă mine la fiecare ediție și împreună ne pregătim să ne bucurăm de acest drum fabulos, spectaculos și aventuros pe care-l deschide noul sezon Vocea României", a declarat Smiley.

Theo Rose: "Sunt deschisă, alături de Smiley, să îi ajutăm (pe concurenți), să îi îndrumăm și să le pun și eu pe tavă tot ce am învățat până acum"

"Mi-am petrecut ani buni ai copilăriei concurând la diferite festivaluri de muzică. Vocea României ar fi fost un ideal pentru mine, doar că am copilărit la țară și atunci nu am reușit să visez chiar atât de departe la vârsta aceea. După care, am venit la liceu în București și mi-a fost teamă să mai particip la un concurs de o asemenea anvergură, nu știam ce îmi rezervă viitorul, dar uite-mă astăzi, aici, în fața multor oameni talentați, concurenți la Vocea României. Sunt deschisă alături de Smiley să îi ajutăm, să îi îndrumăm și să le pun și eu pe tavă tot ce am învățat până acum în anii de succes ai carierei mele. Sper să le fie de folos și sper să primesc de sus, de la Dumnezeu, inspirație, generozitate și bună dispoziție ca să pot să îi destresez", a spus Theo Rose.

Denis Roabeș: "E o provocare pe care am așteptat-o cu nerăbdare și mă bucur că am oportunitatea de a da mai departe ce am învățat eu în ultimii ani"

"Sunt fericit că fac parte din echipa Vocea României. E o provocare pe care am așteptat-o cu nerăbdare și mă bucur că am oportunitatea de a da mai departe ce am învățat eu în ultimii ani. Pentru mine, ideea de mentorat este ceva foarte special. De-a lungul vieții, am avut noroc să întâlnesc persoane care m-au ajutat să mă formez atât ca om, cât și ca artist. Iar acum mă aflu în ipostaza în care să sper că și eu, la rândul meu, îi voi influența pozitiv pe cei pe care-i voi întâlni."

Prima ediție a emisiunii Vocea României a fost difuzată în 2011. De-a lungul celor nouă sezoane, au câștigat marele trofeu: Ștefan Stan, Julie Mayaya, Mihai Chițu, Tiberiu Albu, Cristina Bălan, Teodora Buciu, Ana Munteanu, Bogdan Ioan și Dragoș Moldovan. Din juriul emisiunii au făcut parte: Smiley (sezoanele 1 - 9), Marius Moga (sezonale 1 - 6), Loredana Groza (sezoanele 1 - 7), Horia Brenciu (sezoanele 1 - 3 și 9), Tudor Chirilă (sezoanele 4 - 9), Adrian Despot (sezonul 7), Andra (sezonul 8) și Irina Rimes (sezoanele 8 - 9).

Citește în continuare

Lifestyle

FOTO: Adelina Pestrițu apare în videoclipul „Scumpă foc” lansat de Smiley feat JUNO

Adelina Pestrițu apare în rolul principal feminin în videoclipul lansat de Smiley feat. JUNO. Eroina este „Scumpă foc” după cum spune și titlul piesei, punându-l pe eroul „Smiley” să-i satisfacă toate capriciile. Urmărește mai jos poze de la filmări.

Publicat

pe

Adelina Pestrițu alături de Smiley în videoclipul Scumpă foc
Adelina Pestrițu alături de Smiley în videoclipul Scumpă foc │ FOTO: HaHaHa Production

Adelina Pestrițu interpretează rolul principal în videoclipul „Scumpă foc” lansat de Smiley în timpul concertului de pe 31 mai 2022. Vedeta TV a fost prezentă în public la evenimentul de la Sala Polivalentă. Piesa este o colaboare a lui Smiley cu JUNO, iar clipul este regizat de SAN.

“Sunt foarte fericită că am putut participa ca rol principal în noul videoclip al lui Smiley. Este un artist pe care îl admir demult și îl apreciez pentru tot efortul pe care îl depune în proiectele lui ca totul să iasă perfect. Este și lucrează numai cu profesioniști și asta se poate vedea cu ochiul liber în rezultatele pe care le are. Sunt absolut convinsă că piesa „Scumpă foc” va fi hitul verii. Eu deja o ascult pe repeat și o fredonez non-stop, de când am auzit-o prima dată. Este în mod cert unul dintre proiectele mele favorite.”, a declarat Adelina Pestrițu.

Adelina Pestrițu în rolul principal în videoclipul Scumpă foc │ FOTO: HaHaHa Production

Adelina a filmat 20 de ore pentru rolul din videoclipul „Scumpă foc”, pozând cu paharul de șampanie pe scara elicopterului, dând declarații de presă sau conducând un bolid scump.

Eroina din videoclip i-a sucit mințile personajului lui Smiley, care este gata să facă orice pentru satisfacția ei, până la conștientizarea unei cauze pierdute, cum spun și versurile:

Ești scumpă foc că stai pe anii mei / Mă ții pe loc, pierdut în ochii tăi / Dacă știam nu-ți dădeam zilele / Și rămâneam la pierdut nopțile.”

RECOMANDARE: Vezi videoclipul „Scumpă foc” (Smiley feat JUNO)

Poze cu Adelina Pestrițu la filmările videoclipului „Scumpă foc” (Smiley feat JUNO)

Adelina Pestrițu în rolul principal în videoclipul Scumpă foc │ FOTO: HaHaHa Production

Adelina Pestrițu în rolul principal în videoclipul Scumpă foc │ FOTO: HaHaHa Production

Adelina Pestrițu în rolul principal în videoclipul Scumpă foc │ FOTO: HaHaHa Production

Adelina Pestrițu în rolul principal în videoclipul Scumpă foc │ FOTO: HaHaHa Production

Adelina Pestrițu în rolul principal în videoclipul Scumpă foc │ FOTO: HaHaHa Production

Adelina Pestrițu în rolul principal în videoclipul Scumpă foc │ FOTO: HaHaHa Production

Vedeta TV Adelina Pestrițu (35 de ani) are o audiență considerabilă în mediul digital, fiind implicată frecvent în campanii naționale și premiată pentru activitatea sa din TV sau online.

Citește în continuare

Trending