Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Cei 4 finaliști de la Vocea României sunt aici, decizia la public

Pe 13 decembrie va avea loc cea de-a doua semifinală a show-ului Vocea României 2019. Pe scenă vor urca opt concurenți, însă doar patru dintre aceștia vor ajunge în marea finală cu ajutorul voturilor publicului. Înaintea celui mai așteptat moment al competiției, vă prezentăm o recapitulare a celor mai bune opt voci din concurs.

Publicat

pe

Juriul emisiunii Vocea României, ediția 2019
Juriul emisiunii Vocea României, ediția 2019 │ FOTO: Pro TV

Prima ediție de live-uri de la Vocea României a adus pe micile ecrane momente muzicale ce au impresionat sau au dezamăgit, interpretări în care a dominat doar vocea sau, din contră, interpretări pline de emoție și mesaj. Antrenorii mai aveau în echipe câte trei concurenți și fiecare dintre aceștia a dat tot ce avea mai bun pentru a obține un loc în următoarea etapă. Antrenorii nu au mai putut alege cine să meargă mai departe, iar destinul concurenților la Vocea României a stat doar în mâinile publicului, care a votat concurenții preferați fie prin sms, fie online.

În acest moment al competiției - cea de-a doua semifinală, fiecare antrenor mai are doi concurenți ce se luptă pentru marele premiu: Adriana Simionescu și Elena Bozian (echipa Horia Brenciu), Bogdan Dumitraș și Jasmina Răsădean (echipa Irina Rimes), Andi Țolea și Elena Ilie (echipa Smiley), Dragoș Moldovan și Mădălina Lefter (echipa Tudor Chirilă).

[poll id="44"]

Cei opt semifinaliști și publicul

Concurenții au impresionat antrenorii, dat fiind faptul că se află în etapa semifinalelor emisiunii. Publicul joacă acum un rol important pentru că decide cine vor fi cei patru finaliști și, în cele din urmă, marele câștigător al show-ului Vocea României 2019. Cei opt concurenți au ajuns de-a lungul timpului la inima publicului, fie prin tehnica vocală ce nu are cum să scape neobservată chiar și pentru un necunoscător, fie prin emoția transmisă.

Jasmina Răsădean, Adriana Simionescu și Mădălina Lefter au cucerit de la etapa audițiilor pe nevăzute, numărul vizualizărilor acelor momente fiind de ordinul sutelor de mii. Tot în audițiile pe nevăzute s-au făcut remarcați Bogdan Dumitraș și Andi Țolea. Dragoș Moldovan a avut un moment important și lăudat de public în timpul knockout-urilor, când a interpretat "Painkiller", de la Judas Priest. Mădălina Lefter a fost o sabie cu două tăișuri în timpul Confruntărilor. Duetul său cu George Aghinea a fost deopotrivă apreciat, cât și criticat.

Elena Bozian a avut momente calde și a demonstrat că, deși nu are studii muzicale, visul său de a cânta merită orice sacrificii. Cealaltă Elena (Ilie) a creat momente atipice și a prezentat o "nebunie" frumoasă, texturi diverse ale vocii, unicitatea sa fiind observată de public.

Fiecare concurent a prezentat cât mai multe fațete ale vocii, a lăsat publicul să se apropie, să rezoneze cu el, să îl facă să simtă. Fie că vorbim de puterea vocii cu care a impresionat publicul, fie că vorbim de sensibilitatea ce a emoționat audiența, fie că au plăcut, fie că au displăcut, semifinaliștii de la Vocea României 2019 au acel "je ne sais quoi" ce ne face să îi ținem minte.

Cine sunt semifinaliștii Vocea României 2019?

Adriana Simionescu

Adriana Simionescu are 16 ani și este pasionată de muzică. Acest domeniu este predominant în familia sa. Tatăl concurentei este cântărețul de manele Adrian Minune, iar sora sa este, de asemenea, cântăreață. Cu numele de scenă Karmen, aceasta a devenit cunoscută publicului în 2015, cu hit-ul "Domino". De-a lungul emisiunii, concurenta a vorbit despre cum e să faci parte dintr-o familie cunoscută. Este atât un privilegiu, cât și o povară. Ca să dobândească o identitate și să fie recunoscută strict pentru talentul ei, Adriana trebuie să muncească mai mult decât un adolescent "normal". Pe lângă încercările dificile ale Adrianei de a se separa de imaginea tatălui său, aceasta s-a confruntat și cu fenomenul de bullying. Încă de când era mică, a fost marginalizată de copii, de oamenii din jur și chiar de profesori pentru că este romă. Cu toate acestea, pasiunea Adrianei pentru muzică este mai puternică decât orice altceva. A impulsionat-o de-a lungul timpului și a făcut-o să participe la Vocea României 2019.

La audițiile pe nevăzute, Adriana a interpretat piesa lui Emeli Sandé, "My Kind of Love" și a reușit să întoarcă un scaun. Horia Brenciu a fost antrenorul care a văzut potențial în vocea concurentei. În etapa knockout-urilor, Adriana s-a luptat cu colegii Alexandru Bugan și Teodor Danci. A cântat "Who's Loving You" de la Jackson 5 și a trecut mai departe. A urmat etapa Confruntărilor, moment în care Adriana s-a duelat cu Nunzio Mastrangelo. Cei doi au cântat piesa celor de la Destiny's Child, "Survivor". Horia Brenciu a decis să continue competiția cu Adriana.

În primul live al emisiunii, Adriana Simionescu a interpretat piesa Ettei James, "I Just Want To Make Love To You". Voturile publicului au trimis-o în cea de-a doua semifinală.

Elena Bozian

Elena are 23 de ani și este inginer la Uzina din Mioveni. Nu are studii muzicale, dar pasiunea pentru muzică a fost atât de puternică încât a învățat singură. La audiții, concurenta a cântat "Feel It Still" și l-a convins pe Horia. La knockout-uri, Elena a pregătit piesa "Crazy" și a trecut în etapa următoare, fiind aleasă de antrenor. 
În cadrul Confruntărilor, Elena a cântat în duet cu Luiza Constantin piesa "California Dreamin'" (The Mamas and the Papas). Concurenta a ajuns în prima semifinală, în detrimentul Luizei.

Elena Bozian a cântat în primul live de la Vocea României 2019 piesa "Hoy Tengo Ganas De Ti". Concurenta a primit voturile publicului.

Bogdan Dumitraș

Bogdan are 25 de ani şi este originar din Botoşani. Este de profesie percuționist şi lucrează la Filarmonica din Ploieşti. A întors toate scaunele la audițiile pe nevăzute cu piesa "Grace Kelly". Tânărul a ales să meargă în echipa "Cosmos" a Irinei Rimes. În cea de-a doua etapă a competiției, Bogdan a urcat pe scenă alături de Mihaela Romilă și Lavinia Băjinaru. Momentul său în cadrul căruia a interpretat "Finesse" (Bruno Mars) a fost câștigătorul knockout-ului.

În etapa Confruntărilor, Bogdan s-a duelat cu surorile Jovana & Jelena Milovanovic. Cei trei au cântat piesa "Higher Ground". Bogdan a ieșit câștigător și a ajuns în prima semifinală, interpretând piesa lui Sam Smith, "Writings On The Wall".

Jasmina Răsădean

În vârstă de 16 ani, Jasmina Răsădean este din Arad și studiază canto - muzică ușoară la Liceul de Arte "Sabin Drăgoi", în clasa a XI-a. La Vocea Românei a interpretat piesa "I Put a Spell On You", iar interpretarea sa a avut un efect puternic asupra celor 4 jurați. Cu toții au apăsat pe buton, complet răstălmăciți de maturitatea și forța vocii Alexandrei. Tânăra a ales să meargă în echipa lui Tudor. La knockout-uri, Jasmina a cântat "Sail" (Awolnation), dar Chirilă nu a ales să meargă mai departe în competiție cu ea. Însă, norocul a fost de partea Jasminei pentru a fost salvată de Irina.

În etapa Confruntărilor, Jasmina Răsădean și Mădălin Antonesei, ambii salvați de Irina în etapa knockout-urilor au interpretat "Another Way To Die" (Alicia Keys & Jack White). Irina Rimes a ales-o pe Jasmina. În live-uri concurenta a impresionat cu piesa "I Will Survive" (Gloria Gaynor). Voturile publicului au trimis-o în cea de-a doua semifinală.

Andi Țolea

Andi are 18 ani și este elev. La audiții, Andi a fost concurentul care a schimbat regulile jocului de la Vocea României. A interpretat piesa "Make It Rain" și emoția cu care a cântat, laolaltă cu talentul vocal, i-au impresionat pe antrenori. În acea clipă nu a mai contat faptul că echipele erau complete. Horia, Irina, Smiley și Tudor nu au putut lăsa o asemenea voce să le scape printre degete. Tânărul l-a ales pe Smiley ca antrenor. Pentru că acesta avea un concurent în plus, la knockout-uri, Andi nu a făcut parte dintr-un trio, ci dintr-un cvartet alături de Kevin Magalhaes, Alexandru Ciubotaru și Gabriel Bîscoveanu. Interpretarea sa a piesei "I Will Always Love You" l-a convins pe Smiley îl păstreze în echipă.

În Confruntări, Andi a format un duet cu Zoe Grigoraș. Cei doi au interpretat piesa "lovely" (Billie Eilish & Khalid). La ediția live, Andi a adus emoție pe scena de la Vocea României cu piesa "Without You" (Mariah Carey). Interpretarea sa a ajuns la sufletul publicului, fiind trimis în etapa următoare.

Elena Ilie

Elena are 18 ani și este din Pașcani. Moștenește pasiunea pentru muzică de la tatăl său. La audiții a interpretat într-o variantă surprinzătoare piesa "Black Hole Sun" și a întors doi antrenori: Horia și Smiley. Elena a mers în echipa lui Smiley, antrenor care s-a gândit ca la knockout Elena să facă parte dintr-un trio alături de Nica Vacari și Doru Ciutacu. Concurenta a cântat "Seven Nation Army", varianta Ben L'Oncle Soul.

În etapa Confruntărilor, Elena Ilie și Maria Farcaș au energizat audiența cu "Sympathy For The Devil" de la The Rolling Stones. Smiley a ales să meargă mai departe cu Elena, iar în primul live, aceasta a surprins cu piesa "Imagine" a lui John Lennon.

Dragoș Moldovan

Dragoș este din Timișoara și are 21 de ani. Se ocupă cu dresajul canin și cu muzica, cea din urmă aflându-se pe primul loc în viața lui. Face parte din două trupe de muzică rock și studiază chitara la Facultatea de Muzică. La audițiile pe nevăzute de la Vocea României 2019, concurentul a interpretat melodia "Feeling Good". A ridicat publicul în picioare și a întors toate scaunele. Dragoș l-a ales pe Tudor Chirilă. În rundă de knockout-uri, tânărul a interpretat dificila piesă a celor de la Judas Priest, "Painkiller". El s-a luptat cu ale sale colege de echipă - Natalia Sălăgean și Britta Seidner și a câștigat. Dragoș Moldovan a trecut în etapa Confruntărilor. 

În cadrul Confruntărilor, Dragoș s-a duelat cu Ana Maria Ioana pe melodia "Just A Fool" (Christina Aguilera & Blake Shelton). Dragoș a ieșit învingător, iar în prima semifinală a cucerit publicul cu o interpretare rock a piesei "The Winner Takes It All" de la ABBA.

Mădălina Lefter

Mădălina are 21 de ani și a fost prima concurentă ce a deschis noul sezon de la Vocea României. Concurenta a interpretat la audițiile pe nevăzute piesa "It's A Man's World" și a întors toate scaunele. Decizia tinerei a fost să meargă mai departe cu Tudor. În cea de-a doua etapă a competiției (knockout-uri), antrenorul a fost de părere că Mădălinei i s-ar potrivi piesa lui Jennifer Hudson, "Golden Slumbers". A avut dreptate. Interpretarea Mădălinei le-a scos din competiție pe cele două concurente rivale, Carmelina Burdeniuc și Cătălina Pop.

La Confruntări Mădălina alături de George Aghinea au impresionat cu un moment remarcabil. Cei doi au interpretat piesa "How Deep Is Your Love" (Bee Gees). Chirilă a mers mai departe cu Mădălina. Dacă la Confruntări, Mădălina și-a etalat calitățile vocale, în etapa live-uri a insistat pe transmiterea mesajului piesei interpretate (Hozier " Nina Cried Power").

PUBLICITATE
Comentează

Emisiuni radio-tv

5 antrenori caută Vocea României în 2022; Ce spun Tudor Chirilă, Irina Rimes, Denis Roabeș, Theo Rose și Smiley despre sezonul 10

Vocea României revine în 2022 cu un sezon ieșit din tipare. Emisiunea de talente de pe PRO TV introduce în sezonul 10 un nou concept: scaunul dublu de antrenor. Astfel, show-ul va avea pentru prima oară 5 antrenori, Smiley urmând să împartă scaunul cu Theo Rose. Lor li se vor alătura de pe scaune individuale Tudor Chirilă, Irina Rimes și Denis Roabeș, artistul cunoscut publicului sub pseudonimul The Motans.

Publicat

pe

Antrenorii sezpnului 10 Vocea României
Antrenorii sezpnului 10 Vocea României │ FOTO: Colaj imagini YouTube și Facebook

Toamna aceasta, emisiunea-concurs Vocea României revine cu cel de-al 10-lea sezon și, pentru prima dată, doi antrenori, Smiley și Theo Rose, vor ocupa același scaun. Echipa este completată de Tudor Chirilă, Irina Rimes și Denis Roabeș (The Motans).

Tudor Chirilă, Irina Rimes și Smiley sunt extrem de nerăbdători să revină pe scaunele de antrenori, în vreme ce Theo Rose și Denis Roabeș vor gusta, pentru prima oară, din adrenalina show-ului.

Ce declară Tudor Chirilă, Irina Rimes, Denis Roabeș, Theo Rose și Smiley despre sezonul 10 Vocea României, ce debutează în 2022

Tudor Chirilă: "Cred că avem de două ori mai multe voci bune, ceea ce este un câștig pentru noi și pentru public"

"Mie mi-a fost foarte dor de Vocea României, pentru că mi se pare că este un show de televiziune unde am reușit să îmi găsesc locul. Am privilegiul să mă bucur de atâta emoție care vine de la concurenți, iar eu doar trebuie să stau pe scaun și să fiu expus la această emoție, ceea ce este foarte tare. După care, am posibilitatea să îmi exersez "competențele pedagogice" și să lucrez cu ceea ce eu numesc o echipă, chiar dacă show-ul presupune, de multe ori, adversitate.

Cred că este unul dintre cele mai importante show-uri de televiziune din România și este făcut la un nivel înalt. Îmi este dor de sezoanele trecute, îmi este dor de fiecare atmosferă din fiecare sezon în care am fost în concursul acesta și mă bucur că PRO TV și publicul consideră că sunt o parte mișto din echipa acesta. Iată, sunt și în sezonul acesta de revenire. Dacă este să ne uităm la partea pozitivă din această pauză forțată de pandemie, vedem că s-au adunat mai multe voci bune în toți anii aceștia, poate mulți copii care aveau 14 ani au făcut 16 ani, mulți adolescenți care nu au apucat să intre în momentul acela în show, intră acum. Cred că avem de două ori mai multe voci bune, ceea ce este un câștig pentru noi și pentru public", a spus Tudor Chirilă.

Irina Rimes: "Trebuie să recunosc că Vocea este cel mai mare, cel mai greu, dar și cel mai frumos proiect, care scoate din noi toți talente și aptitudini unice"

"Mă bucur că suntem din nou împreună după doi ani de pandemie, de data aceasta, pentru o ediție aniversară. Sper că v-a fost dor de noi și revederea va fi una dulce. Avem și colegi noi, de aceea mă aștept la un sezon foarte interesant și plin de surprize. Am văzut-o pe Theo în alte proiecte și mi-a plăcut de ea, atitudinea și frumusețea ei m-au convins din start, iar pe Denis îl știu încă de la începuturi și știu ce „zace” acolo: un strateg înnăscut, un artist pe cât de puternic, pe atât de sensibil și un om bun care nu se sperie de greu și nici de muncă: toate calitățile necesare pentru un coach bun.

Trebuie să recunosc că Vocea este cel mai mare, cel mai greu, dar și cel mai frumos proiect, care scoate din noi toți talente și aptitudini unice. Mi-a lipsit mult acest antrenament și recunosc că mi-a fost dor și de colegii mei, Tudor și Smiley, pe care abia aștept să-i revăd în acțiune", a spus Irina Rimes.

Smiley: "Theo Rose va fi și va zâmbi lângă mine la fiecare ediție și împreună ne pregătim să ne bucurăm de acest drum fabulos, spectaculos și aventuros"

"Sezonul ăsta, voi vorbi "pe doua voci"! Una de băiat și una de fată :) Și ce fată! Scaunul dublu îmi dă această putere de a mă ajuta în evaluări, opinii, reacții de o reprezentantă foarte cool a noii generații de artisti din România. Theo Rose va fi și va zâmbi lângă mine la fiecare ediție și împreună ne pregătim să ne bucurăm de acest drum fabulos, spectaculos și aventuros pe care-l deschide noul sezon Vocea României", a declarat Smiley.

Theo Rose: "Sunt deschisă, alături de Smiley, să îi ajutăm (pe concurenți), să îi îndrumăm și să le pun și eu pe tavă tot ce am învățat până acum"

"Mi-am petrecut ani buni ai copilăriei concurând la diferite festivaluri de muzică. Vocea României ar fi fost un ideal pentru mine, doar că am copilărit la țară și atunci nu am reușit să visez chiar atât de departe la vârsta aceea. După care, am venit la liceu în București și mi-a fost teamă să mai particip la un concurs de o asemenea anvergură, nu știam ce îmi rezervă viitorul, dar uite-mă astăzi, aici, în fața multor oameni talentați, concurenți la Vocea României. Sunt deschisă alături de Smiley să îi ajutăm, să îi îndrumăm și să le pun și eu pe tavă tot ce am învățat până acum în anii de succes ai carierei mele. Sper să le fie de folos și sper să primesc de sus, de la Dumnezeu, inspirație, generozitate și bună dispoziție ca să pot să îi destresez", a spus Theo Rose.

Denis Roabeș: "E o provocare pe care am așteptat-o cu nerăbdare și mă bucur că am oportunitatea de a da mai departe ce am învățat eu în ultimii ani"

"Sunt fericit că fac parte din echipa Vocea României. E o provocare pe care am așteptat-o cu nerăbdare și mă bucur că am oportunitatea de a da mai departe ce am învățat eu în ultimii ani. Pentru mine, ideea de mentorat este ceva foarte special. De-a lungul vieții, am avut noroc să întâlnesc persoane care m-au ajutat să mă formez atât ca om, cât și ca artist. Iar acum mă aflu în ipostaza în care să sper că și eu, la rândul meu, îi voi influența pozitiv pe cei pe care-i voi întâlni."

Prima ediție a emisiunii Vocea României a fost difuzată în 2011. De-a lungul celor nouă sezoane, au câștigat marele trofeu: Ștefan Stan, Julie Mayaya, Mihai Chițu, Tiberiu Albu, Cristina Bălan, Teodora Buciu, Ana Munteanu, Bogdan Ioan și Dragoș Moldovan. Din juriul emisiunii au făcut parte: Smiley (sezoanele 1 - 9), Marius Moga (sezonale 1 - 6), Loredana Groza (sezoanele 1 - 7), Horia Brenciu (sezoanele 1 - 3 și 9), Tudor Chirilă (sezoanele 4 - 9), Adrian Despot (sezonul 7), Andra (sezonul 8) și Irina Rimes (sezoanele 8 - 9).

Citește în continuare

Lifestyle

FOTO: Adelina Pestrițu apare în videoclipul „Scumpă foc” lansat de Smiley feat JUNO

Adelina Pestrițu apare în rolul principal feminin în videoclipul lansat de Smiley feat. JUNO. Eroina este „Scumpă foc” după cum spune și titlul piesei, punându-l pe eroul „Smiley” să-i satisfacă toate capriciile. Urmărește mai jos poze de la filmări.

Publicat

pe

Adelina Pestrițu alături de Smiley în videoclipul Scumpă foc
Adelina Pestrițu alături de Smiley în videoclipul Scumpă foc │ FOTO: HaHaHa Production

Adelina Pestrițu interpretează rolul principal în videoclipul „Scumpă foc” lansat de Smiley în timpul concertului de pe 31 mai 2022. Vedeta TV a fost prezentă în public la evenimentul de la Sala Polivalentă. Piesa este o colaboare a lui Smiley cu JUNO, iar clipul este regizat de SAN.

“Sunt foarte fericită că am putut participa ca rol principal în noul videoclip al lui Smiley. Este un artist pe care îl admir demult și îl apreciez pentru tot efortul pe care îl depune în proiectele lui ca totul să iasă perfect. Este și lucrează numai cu profesioniști și asta se poate vedea cu ochiul liber în rezultatele pe care le are. Sunt absolut convinsă că piesa „Scumpă foc” va fi hitul verii. Eu deja o ascult pe repeat și o fredonez non-stop, de când am auzit-o prima dată. Este în mod cert unul dintre proiectele mele favorite.”, a declarat Adelina Pestrițu.

Adelina Pestrițu în rolul principal în videoclipul Scumpă foc │ FOTO: HaHaHa Production

Adelina a filmat 20 de ore pentru rolul din videoclipul „Scumpă foc”, pozând cu paharul de șampanie pe scara elicopterului, dând declarații de presă sau conducând un bolid scump.

Eroina din videoclip i-a sucit mințile personajului lui Smiley, care este gata să facă orice pentru satisfacția ei, până la conștientizarea unei cauze pierdute, cum spun și versurile:

Ești scumpă foc că stai pe anii mei / Mă ții pe loc, pierdut în ochii tăi / Dacă știam nu-ți dădeam zilele / Și rămâneam la pierdut nopțile.”

RECOMANDARE: Vezi videoclipul „Scumpă foc” (Smiley feat JUNO)

Poze cu Adelina Pestrițu la filmările videoclipului „Scumpă foc” (Smiley feat JUNO)

Adelina Pestrițu în rolul principal în videoclipul Scumpă foc │ FOTO: HaHaHa Production

Adelina Pestrițu în rolul principal în videoclipul Scumpă foc │ FOTO: HaHaHa Production

Adelina Pestrițu în rolul principal în videoclipul Scumpă foc │ FOTO: HaHaHa Production

Adelina Pestrițu în rolul principal în videoclipul Scumpă foc │ FOTO: HaHaHa Production

Adelina Pestrițu în rolul principal în videoclipul Scumpă foc │ FOTO: HaHaHa Production

Adelina Pestrițu în rolul principal în videoclipul Scumpă foc │ FOTO: HaHaHa Production

Vedeta TV Adelina Pestrițu (35 de ani) are o audiență considerabilă în mediul digital, fiind implicată frecvent în campanii naționale și premiată pentru activitatea sa din TV sau online.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Smiley confirmat ca primul antrenor la Vocea României sezonul 10

În cadrul finalei Românii au Talent 2022, Smiley a oferit câteva teasere cu privire la noul sezon Vocea României. Emisiunea a ajuns la sezonul 10, se va întoarce în curând la PRO TV, iar Smiley a confirmat că va reveni ca antrenor.

Publicat

pe

Vocea Romaniei sezonul 10 teaser
Vocea Romaniei sezonul 10 teaser │ FOTO: PRO TV

Smiley are o experienţă de 9 sezoane în show-ul Vocea României şi a debutat cu o victorie în primul sezon. Începând din toamna lui 2022 îl vom vedea din nou în celebrul scaun roşu. Recent în cadrul podcastului Aproximativ Discuţii, cu DJ Gojira, Irina Rimes a oferit indicii că ar fi deschisă să mai apară ca jurat şi mentor la Vocea României. În sezonul 9 au fost vn scaunele juraţilor Smiley, Irina Rimes, Tudor Chirilă şi Horia Brenciu.

Sezonul 9 a fost câştigat de Dragoş Moldovan în 2019, el fiind din echipa lui Tudor Chirilă. S-a dovedit un solist rock cu o voce puternică şi o prezenţă unică pe scenă. În 2020 Vocea ieşea din Grila PRO TV, înlocuită de Masked Singer. Am mai avut reuniuni Vocea României pe 1 decembrie 2020 şi 2021, dar sezonul 10 nu părea a se vedea în zare, probabil din cauza pandemiei.

Iată ce a declarat Smiley în cadrul finalei Românii au Talent:

De o perioadă tot primesc o întrebare la care abia așteptam să pot da răspunsul. Ei bine, răspunsul este DA! Din toamnă, la PRO TV, va reveni cu un nou sezon, super spectaculos, mult așteptata emisiune Vocea României. Sper să nu vă supărați pe mine că nu vă dezvălui chiar acum cine va ocupa alături de mine celebrele scaune roșii, dar o să fie… pfff, foooarte interesant. Cu răbdare, vom afla din ce în ce mai multe despre distribuția noului sezon pe care eu sunt nerăbdător să-l trăiesc din plin. Așadar, să fie Voceeeee!

Şi Pavel Bartos a vorbit despre noul sezon Vocea României:

Să fie - VOCE!”, în curând, numai la PRO TV! În 2011, am spus pentru prima oară: să fie VOCE! În toți acești ani, Vocea României a devenit unul dintre cele mai îndrăgite show-uri și a scris istorie. Am cunoscut și am fost alături de concurenți care ne-au uimit cu vocile lor și au reușit să impresioneze milioane de oameni. După doi ani, va fi din nou VOCE! Îmi era dor de toate emoțiile, de întâlnirile care ne-au schimbat și ne schimbă de fiecare dată în mai bine. Scaunele sunt pregătite să-și primească antrenorii, iar eu abia aștept să aflați cine sunt ei. Atât vă pot spune acum: Smiley nu are cum să lipsească. În rest, atât mai spun: să fie VOCE!

Preselecţiile au început pentru noul sezon încă din martie, având loc la Timişoara, Iaşi, Cluj-Napoca şi Bucureşti. Au trecut 11 ani de la prima ediţie Vocea României, care i-a avut în juriu pe Smiley, Marius Moga, Loredana Groza, Horia Brenciu, Tudor Chirilă, Adrian Despot, Andra şi Irina Rimes.

Citește în continuare

Trending