Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Adi Bărar, chitaristul și fondatorul trupei Cargo, în videoclipul ”Nu mă lăsa să-mi fie dor”A murit Adi Bărar, chitaristul și fondatorul trupei Cargo. Muzicianul a avut COVID-19 Raluka & Ana Baniciu - Connect-R și Alex Velea la "Te cunosc de undeva!"Raluka și Ana Baniciu au marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva!" Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021)

BTS indică o viitoare colaborare cu Billie Eilish

Prezentă la brunch-ul publicației americane Variety, Billie Eilish s-a întâlnit cu membrii trupei BTS. Imediat s-a răspândit în online ideea că aceștia ar putea colabora, zvonul fiind întreținut chiar de BTS.
Billie Eilish / BTS (Screenshot)

Billie Eilish / BTS (Screenshot)

La brunch-ul de vineri, organizat de Variety în Los Angeles, Billie Eilish a fost premiată cu trofeul Hitmaker of the Year. Tânăra artistă a acceptat acest premiu împreună cu fratele ei, Finneas, cel alături de care a compus și produs întregul ei album de debut - "When We Fall Asleep Where Do We Go".

În cadrul evenimentului au fost premiați și membrii trupei BTS, popularul grup de K-Pop care a cucerit topurile din America. Formația a fost desemnată Group of the Year, astfel reconfirmându-se statutul ei de lider în industria muzicală internațională.

Fani declarați ai lui Billie Eilish, membrii trupei BTS au profitat de prezența la acest eveniment pentru a se poza cu idolul lor. La scurtă vreme, Variety a publicat pe Twitter această poză împreună cu mesajul:

"Asta e o colaborare pe care ne-am dori să o vedem"

La scurtă vreme, BTS a dat retweet la această fotografie, păstrând mesajul celor de la Variety.

BTS își dorește de ceva timp să colaboreze cu Billie, Jungkook (unul dintre membrii formației) declarând în luna aprilie că ea este fără îndoială una dintre artistele cu care și-ar dori să lucreze. Jungkook și-a exprimat aprecierea pentru albumul de debut al lui Billie declarând că "toată lumea ar trebui să-l asculte".

Anul acesta, BTS a lansat albumul "Map of the Soul: Persona", o mărturie a maturității trupei, aruncând o privire către experiențele din trecut și scoțând în evidență noile lor înțelegeri asupra fenomenului numit "iubire". Mesajul central al pieselor acestui album este "a găsi bucurie în iubire și a împrăștia asta în lume".

"Găsim putere și fericire în fiecare moment. Ne-ați oferit atâta iubire, iar acum vrem să ajungem să ne cunoaștem fanii mai bine. Ne-am umplut albumul cu emoțiile noastre sincere pe care dorim să le împărtășim cu voi."

Pe acest material este inclus hitul "Boy With Luv", lansat în colaborare cu Halsey.

Citește mai multe despre Billie EilishBTS
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Tudor Chirilă în prima semifinală de la Vocea Românei: "Rolul artei este să deranjeze"

Vocea României 2019 a ajuns în etapa live-urile, iar pe 6 decembrie am fost martorii primei semifinale a competiției. Momentele...

Închide