Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER Echipa Loredana în bootcamp-ul X Factor 2020S-a dat startul eliminărilor de la X Factor 2020; citește rezumatul primului episod de bootcamp

BTS indică o viitoare colaborare cu Billie Eilish

Prezentă la brunch-ul publicației americane Variety, Billie Eilish s-a întâlnit cu membrii trupei BTS. Imediat s-a răspândit în online ideea că aceștia ar putea colabora, zvonul fiind întreținut chiar de BTS.
Billie Eilish / BTS (Screenshot)

Billie Eilish / BTS (Screenshot)

La brunch-ul de vineri, organizat de Variety în Los Angeles, Billie Eilish a fost premiată cu trofeul Hitmaker of the Year. Tânăra artistă a acceptat acest premiu împreună cu fratele ei, Finneas, cel alături de care a compus și produs întregul ei album de debut - "When We Fall Asleep Where Do We Go".

În cadrul evenimentului au fost premiați și membrii trupei BTS, popularul grup de K-Pop care a cucerit topurile din America. Formația a fost desemnată Group of the Year, astfel reconfirmându-se statutul ei de lider în industria muzicală internațională.

Fani declarați ai lui Billie Eilish, membrii trupei BTS au profitat de prezența la acest eveniment pentru a se poza cu idolul lor. La scurtă vreme, Variety a publicat pe Twitter această poză împreună cu mesajul:

"Asta e o colaborare pe care ne-am dori să o vedem"

La scurtă vreme, BTS a dat retweet la această fotografie, păstrând mesajul celor de la Variety.

BTS își dorește de ceva timp să colaboreze cu Billie, Jungkook (unul dintre membrii formației) declarând în luna aprilie că ea este fără îndoială una dintre artistele cu care și-ar dori să lucreze. Jungkook și-a exprimat aprecierea pentru albumul de debut al lui Billie declarând că "toată lumea ar trebui să-l asculte".

Anul acesta, BTS a lansat albumul "Map of the Soul: Persona", o mărturie a maturității trupei, aruncând o privire către experiențele din trecut și scoțând în evidență noile lor înțelegeri asupra fenomenului numit "iubire". Mesajul central al pieselor acestui album este "a găsi bucurie în iubire și a împrăștia asta în lume".

"Găsim putere și fericire în fiecare moment. Ne-ați oferit atâta iubire, iar acum vrem să ajungem să ne cunoaștem fanii mai bine. Ne-am umplut albumul cu emoțiile noastre sincere pe care dorim să le împărtășim cu voi."

Pe acest material este inclus hitul "Boy With Luv", lansat în colaborare cu Halsey.

Citește mai multe despre Billie EilishBTS
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Tudor Chirilă în prima semifinală de la Vocea Românei: "Rolul artei este să deranjeze"

Vocea României 2019 a ajuns în etapa live-urile, iar pe 6 decembrie am fost martorii primei semifinale a competiției. Momentele...

Închide