Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Alternosfera la Romexpo - Program și reguli de acces

După un turneu de promovare a albumului "Arhitectul din Babel" și Concertul Aniversar 20 de ani, Alternosfera revine la București pe 13 decembrie, cu un concert la Romexpo (Pavilionul A) - "Postscriptum din Babel". Pentru acest eveniment, organizatorii promit o productie specială, cu sunet de calitate, lumini și proiecții video, iar trupa vine cu un program extins. Consultă programul și regulile de acces.

Marcel Bostan - Trupa ALTERNOSFERA la Zilele Prieteniei in Piata Constitutiei pe 29 iunie 2013

Trupa Alex & The Fat Penguins deschide concertul Alternosfera

În deschidere va urca pe scenă Alex & The Fat Penguins, o trupă de rock alternativ cunoscută pentru mesajele sociale pe care le promovează prin muzică. Piesa "Just a Fool", lansată în urmă cu doi ani, viza problema corupției. De asemenea, formația are în palmares o piesă care face trimitere la dramele provocate de războiul civil din Siria – "Amiral", iar prin "Urlă Pământul" au tras un semnal de alarmă asupra pericolelor la care supunem mediul înconjurător și cum aceste pericole se vor îndrepta inevitabil împotriva noastră.

După o vară încărcată în care au traversat întreaga Românie, întâlnindu-se cu publicul din Arad (Festivalul Berii), Iași (Rocanotherworld, Afterhills), de pe litoral (Europa FM live pe plaja) sau de pe Transalpina (Slowriders festival), băieții se pregătesc de un 2020 electrizant, care va marca, printre altele, lansarea primului album din carieră.

PROGRAM

 • Open Doors: 19:00
 • Alex & THe Fat Penguins: 19:50 - 20:30
 • Alternosfera: 21:00

REGULI DE ACCES

Porțile Pavilionului A de la Romexpo se deschid la ora 19:00, iar concertul începe la ora 19:50, porțile fiind deschise până la finalul concertului.

După ce ați intrat în zona de concert nu puteți părăsi locația decât în caz de urgență. În caz contrar va trebui să cumpărați un alt bilet. Posesorii de bilete Golden Circle și VIP vor primi o brățară specială, care le va permite accesul în zona respectiva.

La locație va fi prezent un punct de prim ajutor. Guestlist-ul este valabil până la ora 21:00.

Accesul copiilor:

Copiii sub 7 ani au accesul gratuit dacă sunt însoțiți de un adult posesor de bilet valabil.

NU este permis accesul cu:

 • accesul cu arme sau obiecte periculoase
 • accesul cu alcool sau alte băuturi și alimente din exteriorul zonei de festival.
 • accesul cu materiale inflamabile, canistre pe gaz sau mașini de gătit de orice fel
 • umbrele (concertul are loc in cort incalzit)
 • artificii, petarde, torte, recipiente, materiale incendiare ori fumigene, substante toxice, substanțe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant
 • aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil)
 • aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale
 • animale de companie

Important: Fumatul este interzis! Se fumează în locurile special amenajate.

Mâncare și băutură

Vânzarea de produse se face pe bază de jetoane, care pot fi cumpărate din zonele special amenajate. Publicul este rugat să solicite bonul fiscal.

Prețuri bilete la concertul Alternosfera de la Romexpo:

Înainte de concert, biletele pot fi achiziționate la prețuri cuprinse între 89 lei și 159 lei. La intrare, acestea vor fi disponibile la prețuri cuprinse între 100 lei și 180 lei. Pentru mai multe detalii, accesați Agenda InfoMusic.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Alternosfera
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Electric Castle 2020 marchează primul concert Twenty One Pilots în România

La Electric Castle 2020 se va împlini un vis mai vechi al fanilor festivalului: prezența în România a trupei americane...

Închide