Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Află cum a decurs prima semifinală de la Vocea României 2019

Ediția live-urilor de la Vocea României a debutat pe 6 decembrie 2019. 12 concurenți au urcat pe scenă, opt dintre aceștia mergând mai departe în semifinala concursului. Află despre cine e vorba.

Publicat

pe

Juriul emisiunii Vocea României, ediția 2019
Juriul emisiunii Vocea României, ediția 2019 │ FOTO: Pro TV

Fiecare antrenor și-a prezentat cei trei concurenți pe care i-a ales până în această etapă a competiției, iar publicul și-a putut susține favoriții. Antrenorii nu au mai putut alege cine să meargă mai departe, iar destinul concurenților la Vocea României a stat doar în mâinile publicului, care a votat concurenții preferați fie prin sms, fie online.

Echipa Smiley

Elena Ilie a deschis seara primei semifinale de la Vocea României 2019. Concurenta a interpretat într-o manieră diferită piesa lui John Lennon, "Imagine".

Horia a apreciat predilecția lui Smiley pentru readaptări și a felicitat-o pe Elena pentru momentul muzical și pentru că și-a păstrat acel vibrato care a cucerit încă din audiții.

"Ai un control extraordinar asupra vocii. Mă bucur că Smiley ți-a găsit o piesă care să arate această abilitate", a spus Irina.

"Mi se pare riscant și interesant și ți-a ieșit bine. Ai făcut din o partitură simplă o partitură grea", a comentat Tudor.

Renee Santana a fost următorul concurent ce a urcat pe scenă. A cântat "when the party's over" de la Billie Eilish.

"Felicitări! Un control vocal foarte bun, un moment foarte atipic pentru Smiley, ceea ce e un lucru bun. Vocea ta își merită locul cu prisosință în momentul în care ne aflăm", a spus Chirilă.

Smiley a menționat că Renee nu a fost de acord cu alegerea muzicală, dar antrenorul a convins-o că va ieși un moment memorabil. Și-a dorit să o scoată din zona de confort, iar viziunea lui Smiley în ceea ce privește interpretarea lui Renee s-a adeverit, interpretarea sa primind doar cuvinte de laudă.

"Love you, thank you, you are amazing!", a adăugat Smiley.

Andi Țolea a încheiat momentele echipei Smiley. Tânărul a adus emoție pe scena de la Vocea României cu piesa "Without You" (Mariah Carey).

"Ai niște armonice foarte frumoase. Ca antrenor nu ți-aș fi dat piesa asta. A fost un moment drăguț", a spus Irina.

Vorbele sale au fost taxate de Tudor:

"Cel mai rău e să îi spui unui artist că momentul lui a fost <<drăguț>>".

Antrenorul a ținut să îl felicite pe Andi pentru atitudinea lui pe scenă și pentru felul în care și-a controlat emoțiile.

Publicul a decis ca Elena Ilie și Andi Țolea să meargă mai departe. Renee Santana a părăsit competiția.

Echipa Irina Rimes

Amanda Aprotosoaei a urcat pe scenă și a interpretat piesa "Creep" de la Radiohead.

"Îmi plac foarte mult personajele și cred că muzică fără teatru nu se poate. În seara asta ai fost un personaj și te felicit", a spus Tudor.

"Amanda e o fată cu personalitate. Cu siguranță are ceva de spus pe scenă. Ai tot ce îți trebuie ca să reușești", a comentat Smiley.

A urmat Bogdan Dumitraș. Concurentul a cântat piesa lui Sam Smith, "Writings On The Wall".

"Ai ridicat ștacheta foarte sus. Te felicit!, i-a transmis Horia Brenciu concurentului.

Smiley a apreciat abilitățile vocale ale lui Bogdan, mai ales că piesa aleasă a fost una foarte dificilă. Însă antrenorul a ținut să precizeze că Bogdan ar trebui să mai lucreze la capitolul emoție.

Jasmina Răsădean a avut ultimul moment al echipei Irinei Rimes. Tânăra a impresionat cu piesa "I Will Survive" (Gloria Gaynor).

Horia Brenciu a vorbit despre reinterpretările pieselor, menționând că acestea sunt bune, atâta vreme cât sunt și constructive. Antrenorul a fost încântat de calitățile vocale ale concurentei, puse perfect în valoare de alegerea melodiei, însă a taxat lipsa emoției transmise.

Și lui Smiley i-ar fi plăcut să simtă mai multă emoție din partea Jasminei, dar i-a adus cuvinte de laudă în ceea ce privește tehnica vocală:

"Ești una dintre vocile mele preferate din concurs, abilitățile tale sunt de necontestat. Foarte bine aleasă piesa, foarte bine orchestrată".

Publicul a decis ca Bogdan Dumitraș și Jasmina Răsădean să meargă mai departe. Amanda Aprotosoaei a părăsit competiția.

Echipa Tudor Chirilă

Primul concurent din echipa lui Tudor care a urcat pe scenă a fost Gabriel Bîscoveanu. A interpretat piesa "Sweet Child O'Mine".

"Mi-a plăcut foarte tare adaptarea piesei. Ți se potrivește foarte bine", a spus Smiley.

Horia a menționat că îi place vocea lui Gabriel în melodii lente. Cu toate acestea, a apreciat varianta veselă interpretată de concurent în cadrul semifinalei.

Tudor a ținut să îi dea un sfat lui Gabriel, acela de a risca. De a risca nu doar la Vocea României, ci în cât mai multe aspecte ale vieții sale.

Mădălina Lefter a adus pe scena emisiunii o interpretare intensă a piesei lui Hozier " Nina Cried Power".

"Mădălina, mesajul tău a ajuns la mine. Vocea, mai puțin. Personalitatea ta, felul tău de a fi, mai puțin. Probabil a fost un experiment. Experimente pe care le facem cu toții în acest concurs. Tu ești o voce bună și sper ca oamenii de acasă să aprecieze puterea mesajului acestei piese", a comentat Irina.

Tot despre mesajul piesei a vorbit și Smiley. I-a plăcut faptul că Mădălina s-a transpus în mesajul piesei, dar nu i s-a părut că vocea concurentei a strălucit așa de tare ca în edițiile trecute.

Dragoș Moldovan a fost ultimul concurent din echipa lui Tudor. A adus pe scenă o reinterpretare a piesei "The Winner Takes It All" de la ABBA.

"Pentru că eu văd foarte mult omul din tine, dincolo de voce, dincolo de acutele tale, sper să fiu primul care, la 1200 dau <<Dragoș>>. Felicitări!", a spus Horia Brenciu.

Irina Rimes a vorbit despre emoție. În opinia antrenoarei, aceasta a lipsit din interpretarea concurentului. Vorbele sale au fost infirmate de Tudor Chirilă care, la întrebarea "a avut emoție băiatul ăsta" adresată publicului, acesta a primit ropote de aplauze. Antrenorul a continuat:

"Despre emoție să vorbească publicul și voturile lor. Eu îți mulțumesc. Eu am simțit, a fost undeva, acolo, bine. Am întotdeauna credința că un om care lucrează cu câini n-are cum să nu știe să-i emoționeze pe oameni".

Publicul a decis ca Dragoș Moldovan și Mădălina Lefter să meargă mai departe. Gabriel Bîscoveanu a părăsit competiția.

Echipa Horia Brenciu

Soții Răzvan și Oana Ailoae au fost primii din echipa lui Horia Brenciu. Cei doi au interpretat piesa "A Million Reasons".


Momentul i-a adus zâmbetul pe buze Irinei, aceasta spunând că a fost o interpretare dulce și a simțit că s-a lucrat și la mișcarea scenică.

"A fost un moment clasic Brenciu. Nu cred că v-ați fi potrivit la un alt antrenor", a spus Smiley.

A urmat Elena Bozian. Aceasta a cântat melodia "Hoy Tengo Ganas De Ti".

Lui Smiley i-a plăcut bucuria cu care Elena a cântat, lucru pe care antrenorul l-a apreciat și în trecut. Alegerea muzicală i s-a părut juratului una neobișnuită, însă momentul concurentei s-a dovedit a fi unul bun, în opinia acestuia.

"Ai dat dovadă de o voce caldă, dar și de un suflet cald. A fost un moment frumos, bravo!", a zis Irina.

Adriana Simionescu a încheiat prima seară a live-urilor de la Vocea României. Concurenta a interpretat piesa Ettei James, "I Just Want To Make Love To You".

"Ai o voce foarte bună, ești talentată și ai haz. Bravo, felicitări, foarte reușit momentul", a vorbit Smiley.

Lui Tudor Chirilă i s-a părut cel mai bun moment din echipa Brenciu.

"Prezență sclipitoare, voce sclipitoare", a spus Irina.

Publicul a decis ca Elena Bozian și Adriana Simionescu să meargă mai departe. Răzvan și Oana Ailoae au părăsit competiția.

Emisiuni radio-tv

Află cum a decurs prima semifinală "Românii au talent" 2022: cine sunt cei cinci concurenți care au mers mai departe

"Românii au talent", unul dintre cele mai urmărite show-uri de divertisment din România, a ajuns în etapa galelor live. Pe 13 mai 2022, a avut loc prima semifinală, iar cinci concurenți au trecut mai departe pe baza voturilor publicului. Află despre cine e vorba.

Publicat

pe

Juriul și prezentatorii Românii au talent 2022
Juriul și prezentatorii Românii au talent 2022 │ FOTO: PRO TV

Superstiția zilei de vineri, 13, a fost pusă în umbră de numerele de talent aduse de concurenți pe scena de la PRO TV. Prima semifinală a celui de-al 12-lea sezon "Românii au talent" a înglobat 12 momente spectaculoase. Gala live a fost o adevărată bucurie pentru jurați, prezentatori, dar și telespectatori. Au fost martorii unor noi demonstrații de genialitate, muncă și aptitudini.

Recapitulând, în acest sezon, 24 de concurenți luptă în cele două semifinale pentru un loc în marea finală. Din fiecare semifinală, cinci concurenți merg mai departe în baza voturilor primite de la public. În plus, Andi, Andra, Dragoș și Mihai vor avea la dispoziție și un wild card, pe care îl vor da la finalul celei de-a doua semifinale unuia dintre concurenții care îi va impresiona.

12 concurenți au urcat pe scenă în prima semifinală și au pregătit momente impresionante. Cei care au confirmat că își merită locul în această etapă a show-ului au fost: 

Înainte de aflarea rezultatelor, jurații au făcut două propuneri pentru Premiul de Originalitate. Este vorba despre DJ Hugo Arthur și Alex Dowis. Tot publicul de acasă va vota câștigătorul acestei categorii.

Dans, acrobație, echilibristică, voci superbe, numere de magie și performanțe muzicale remarcabile au fost elementele care au făcut din prima semifinală "Românii au talent" un show complex. Publicul și-a putut vota preferatul, iar în urma alegerilor, cei cinci concurenți care merg în marea finală sunt:

Primii cinci finaliști "Românii au talent" 2022:

 • Martina Meola
 • Zametheea
 • Raisa Radu
 • Alex Dowis
 • Gabriela Dincă
Citește în continuare

Concerte & turnee

Programul pe zile al Electric Castle 2022 a fost dezvăluit

Prima ediție Electric Castle post-pandemie se anunță a fi una incendiară. În 2022, lineup-ul festivalului include nume precum Gorillaz, Disclosure, Twenty One Pilots, Mogwai și mulți alți artiști indie, pop, rock, electro și trap. Consultă programul pe zile al Electric Castle 2022.

Publicat

pe

Electric Castle Festival 2015 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Electric Castle revine în forță în 2022. Cea de-a 8-a ediție a festivalului va avea un lineup eclectic, fiecare zi aducând pe cele 10 scene ale evenimentului un cocktail de stiluri muzicale.

Programul pe zile - Electric Castle 2022

Miercuri, 13 iulie

 • DJ Yoda
 • Layla Benitez
 • Eli Brown
 • Șuie Paparude
 • Ciupe
 • Raoul
 • Tomi Rzv
 • Volt
 • Bross
 • IV-IN
 • S-T-PHAN
 • Wax On Fridays
 • Puiu
 • Nipple's Delight
 • Low Freq
 • Ezirk

Joi, 14 iulie

 • Moderat
 • Editors
 • Sofi Tukker DJ Set
 • Vitalic (Live)
 • Yves Tumor
 • Gusgus
 • Ben Bohmer (Live)
 • DJ Seinfeld
 • Acid Arab (Live)
 • Zdob Și Zdub
 • Kennyhoopla
 • Killa Fonic
 • Ivan And The Parazol
 • Byron
 • Joplyn
 • Bcuc
 • Shubostar
 • Simion Bogdan-mihai & Lăutarii De Mătase
 • Antonia Vai
 • Hét Hat Club
 • Bruja
 • DJ Sauce
 • Julian M
 • Vekt
 • Chlorys
 • Vlademir
 • Cocco Mio
 • Jaheyo
 • Maică-ta
 • Dubase
 • Karak

Vineri, 15 iulie

 • Twenty One Pilots
 • Deftones
 • Peggy Gou
 • Sven Väth
 • Purple Disco Machine
 • Delia
 • Molchat Doma
 • Whomadewho (Live)
 • Nastia
 • Coma
 • Altin Gün
 • Nightmares On Wax
 • Sam Divine
 • David Penn
 • Azteca
 • Amuly
 • Alina Pash
 • Mihail
 • Ana Coman
 • A.A. Williams
 • Matt Black (Coldcut Dj-set)
 • Musspell
 • Jurjak
 • Christine Renée
 • Tussin
 • Xeno
 • Plus
 • Zo
 • Beatjunkz
 • Dodo
 • Digitalove
 • Missile
 • Blanilla
 • Carol
 • Burner Greene
 • Rapala
 • K-Lu
 • Nopame

Sâmbătă, 16 iulie

 • Gorillaz
 • Disclosure
 • Caribou
 • Dub Pistols
 • Goldie
 • Camo And Krooked
 • London Elektricity
 • Sasha
 • Tinlicker
 • Vița de Vie
 • Gheist
 • Kruder & Dorfmeister
 • Whiney
 • Urbandawn
 • Nane
 • Dordeduh
 • Om la Lună
 • Macanache
 • Robin And The Backstabbers
 • Alexandrina
 • Nicola Conte & Spiritual Galaxy
 • Lola Marsh
 • Balming Tiger
 • Cătălina Cara
 • Balkan Taksim
 • Dimitri's Bats
 • Oigăn
 • Albert Nbn
 • Mobtrap
 • Mofo
 • Madliquid
 • Dwls
 • Andreea Veder
 • Mihai Popoviciu
 • Akos
 • Sugar
 • Musai
 • Slim Rocka
 • Wicked
 • Mezzin Live
 • Ufe
 • Bully

Duminică, 17 iulie

 • Aurora
 • Mogwai
 • Subcarpați
 • Squid
 • Agents Of Time
 • Kid Francescoli
 • Gioli & Assia
 • Apashe
 • Bob Vylan
 • Irina Rimes
 • CTC
 • Luna Amară
 • Marú
 • Valeria Stoica
 • The Mono Jacks
 • Shiver
 • Mdou Moctar
 • DJ Andy Smith
 • A Place To Bury Strangers
 • Session Victim
 • Vels Trio
 • Söndörgő
 • Yvel & Tristan
 • Rava
 • Young G
 • LU-K Beats
 • PRNY
 • Cosmos Tone
 • Ugly Astronaut
 • Sonophone
 • Miu
 • Oktopus
 • Marwan
 • Aldaris
 • D'jhu
 • Văzduh
 • Nemo

Electric Castle 2022 va avea loc în perioada 13 - 17 iulie, la Castelul Banffy din Cluj-Napoca. Organizatorii promit un festival extins ca suprafață și experiențe noi pentru cei peste 30.000 de fani care au achiziționat deja abonamente.

Bilete Electric Castle Festival 2022

 • Premium Pass - 1598,45 lei
 • Premium Pass + Camping - 1758,83 lei
 • General Access Pass - 743,09 lei
 • General Access Pass + Camping - 903,48 lei

Despre Electric Castle

Electric Castle este primul festival din România care a mutat muzica electronică și sunetele live ale concertelor pe scenele indoor sau în aer liber ale unui castel. Încă de la prima ediție, din 2013, festivalul a fost nominalizat în fiecare an în finala European Festival Awards la categoria “Cel mai bun festival de mărime medie”, alături de nume cu tradiție în Europa.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Irina Rimes are "sânge de rocker"; Urmărește live-ul de la Rock FM - VIDEO

Irina Rimes și trupa sa au dat curs invitației Rock FM de a se alătura campaniei "România are sânge de rocker". Cu acest prilej, artista a putut arăta publicului cât de mult iubește muzica rock, mărturisindu-i lui Răzvan Exarhu că așa "se joacă ea" cu colegii de trupă la studio.

Publicat

pe

Irina Rimes la Rock FM
Irina Rimes la Rock FM │ FOTO: Captură YouTube

Conform tradiției, artistul invitat să cânte în cadrul campaniei "România are sânge de rocker" trebuie să reinterpreteze o piesă cunoscută într-o manieră rock. Irina Rimes și colegii au ales piesa "Ne place", cântată de ROA (Rise Of Artificial), versiunea reorchestrată îndepărtându-se considerabil de original.

În studioul Rock FM, Irina a primit aplauze, la fel de entuziast reacționând și publicul postului de radio care a urmărit live-ul pe Facebook. "E de-a noastră", a scris cineva în comentarii, apreciind coverul Irinei.

VIDEO: Irina Rimes & Band - "Ne place" (Cover ROA)

Vizita la Rock FM a inclus și un medley de piese din repertoriul Irinei Rimes, reinterpretate și ele în manieră blues / rock. Publicul a putut asculta "Cel mai bun prieten" și "Bandana" într-o altă versiune decât cea difuzată la posturile de radio mainstream.

"Eu tare îmi doream să vin", i-a spus Irina lui Răzvan Exarhu, mulțumind pentru invitație și pentru oportunitatea de a-și expune o altă latură artistică.

VIDEO: Irina Rimes & Band - "Cel mai bun prieten" + "Bandana", live @ Morning Glory

Nu este pentru prima oară când Irina dezvăluie că este atrasă de muzica rock. În podcastul lui Gojira, artista a povestit că în adolescență asculta Nickelback, Blessthefall, Nirvana și Limp Bizkit. Tot la "Aproximativ Discuţii", Irina Rimes a anunțat și că va lansa o mini serie documentară pe HBO Max, despre revenirea sa acasă și crearea noului său LP. Artista a dorit o revenire la origini, la emoţiile care i-au inspirat primele creaţii muzicale, aceasta fiind atât tematica documentarelor, cât și a albumului "Acasă".

Pe 13 mai, Irina Rimes va participa la Red Bull SoundClash. Adversarul ei va fi Spike, iar evenimentul va avea loc la Romexpo.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2022 >>
lmmjvsd
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Trending