Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Află cum a decurs prima semifinală de la Vocea României 2019

Ediția live-urilor de la Vocea României a debutat pe 6 decembrie 2019. 12 concurenți au urcat pe scenă, opt dintre aceștia mergând mai departe în semifinala concursului. Află despre cine e vorba.

Publicat

pe

Juriul emisiunii Vocea României, ediția 2019
Juriul emisiunii Vocea României, ediția 2019 │ FOTO: Pro TV

Fiecare antrenor și-a prezentat cei trei concurenți pe care i-a ales până în această etapă a competiției, iar publicul și-a putut susține favoriții. Antrenorii nu au mai putut alege cine să meargă mai departe, iar destinul concurenților la Vocea României a stat doar în mâinile publicului, care a votat concurenții preferați fie prin sms, fie online.

Echipa Smiley

Elena Ilie a deschis seara primei semifinale de la Vocea României 2019. Concurenta a interpretat într-o manieră diferită piesa lui John Lennon, "Imagine".

Horia a apreciat predilecția lui Smiley pentru readaptări și a felicitat-o pe Elena pentru momentul muzical și pentru că și-a păstrat acel vibrato care a cucerit încă din audiții.

"Ai un control extraordinar asupra vocii. Mă bucur că Smiley ți-a găsit o piesă care să arate această abilitate", a spus Irina.

"Mi se pare riscant și interesant și ți-a ieșit bine. Ai făcut din o partitură simplă o partitură grea", a comentat Tudor.

Renee Santana a fost următorul concurent ce a urcat pe scenă. A cântat "when the party's over" de la Billie Eilish.

"Felicitări! Un control vocal foarte bun, un moment foarte atipic pentru Smiley, ceea ce e un lucru bun. Vocea ta își merită locul cu prisosință în momentul în care ne aflăm", a spus Chirilă.

Smiley a menționat că Renee nu a fost de acord cu alegerea muzicală, dar antrenorul a convins-o că va ieși un moment memorabil. Și-a dorit să o scoată din zona de confort, iar viziunea lui Smiley în ceea ce privește interpretarea lui Renee s-a adeverit, interpretarea sa primind doar cuvinte de laudă.

"Love you, thank you, you are amazing!", a adăugat Smiley.

Andi Țolea a încheiat momentele echipei Smiley. Tânărul a adus emoție pe scena de la Vocea României cu piesa "Without You" (Mariah Carey).

"Ai niște armonice foarte frumoase. Ca antrenor nu ți-aș fi dat piesa asta. A fost un moment drăguț", a spus Irina.

Vorbele sale au fost taxate de Tudor:

"Cel mai rău e să îi spui unui artist că momentul lui a fost <<drăguț>>".

Antrenorul a ținut să îl felicite pe Andi pentru atitudinea lui pe scenă și pentru felul în care și-a controlat emoțiile.

Publicul a decis ca Elena Ilie și Andi Țolea să meargă mai departe. Renee Santana a părăsit competiția.

Echipa Irina Rimes

Amanda Aprotosoaei a urcat pe scenă și a interpretat piesa "Creep" de la Radiohead.

"Îmi plac foarte mult personajele și cred că muzică fără teatru nu se poate. În seara asta ai fost un personaj și te felicit", a spus Tudor.

"Amanda e o fată cu personalitate. Cu siguranță are ceva de spus pe scenă. Ai tot ce îți trebuie ca să reușești", a comentat Smiley.

A urmat Bogdan Dumitraș. Concurentul a cântat piesa lui Sam Smith, "Writings On The Wall".

"Ai ridicat ștacheta foarte sus. Te felicit!, i-a transmis Horia Brenciu concurentului.

Smiley a apreciat abilitățile vocale ale lui Bogdan, mai ales că piesa aleasă a fost una foarte dificilă. Însă antrenorul a ținut să precizeze că Bogdan ar trebui să mai lucreze la capitolul emoție.

Jasmina Răsădean a avut ultimul moment al echipei Irinei Rimes. Tânăra a impresionat cu piesa "I Will Survive" (Gloria Gaynor).

Horia Brenciu a vorbit despre reinterpretările pieselor, menționând că acestea sunt bune, atâta vreme cât sunt și constructive. Antrenorul a fost încântat de calitățile vocale ale concurentei, puse perfect în valoare de alegerea melodiei, însă a taxat lipsa emoției transmise.

Și lui Smiley i-ar fi plăcut să simtă mai multă emoție din partea Jasminei, dar i-a adus cuvinte de laudă în ceea ce privește tehnica vocală:

"Ești una dintre vocile mele preferate din concurs, abilitățile tale sunt de necontestat. Foarte bine aleasă piesa, foarte bine orchestrată".

Publicul a decis ca Bogdan Dumitraș și Jasmina Răsădean să meargă mai departe. Amanda Aprotosoaei a părăsit competiția.

Echipa Tudor Chirilă

Primul concurent din echipa lui Tudor care a urcat pe scenă a fost Gabriel Bîscoveanu. A interpretat piesa "Sweet Child O'Mine".

"Mi-a plăcut foarte tare adaptarea piesei. Ți se potrivește foarte bine", a spus Smiley.

Horia a menționat că îi place vocea lui Gabriel în melodii lente. Cu toate acestea, a apreciat varianta veselă interpretată de concurent în cadrul semifinalei.

Tudor a ținut să îi dea un sfat lui Gabriel, acela de a risca. De a risca nu doar la Vocea României, ci în cât mai multe aspecte ale vieții sale.

Mădălina Lefter a adus pe scena emisiunii o interpretare intensă a piesei lui Hozier " Nina Cried Power".

"Mădălina, mesajul tău a ajuns la mine. Vocea, mai puțin. Personalitatea ta, felul tău de a fi, mai puțin. Probabil a fost un experiment. Experimente pe care le facem cu toții în acest concurs. Tu ești o voce bună și sper ca oamenii de acasă să aprecieze puterea mesajului acestei piese", a comentat Irina.

Tot despre mesajul piesei a vorbit și Smiley. I-a plăcut faptul că Mădălina s-a transpus în mesajul piesei, dar nu i s-a părut că vocea concurentei a strălucit așa de tare ca în edițiile trecute.

Dragoș Moldovan a fost ultimul concurent din echipa lui Tudor. A adus pe scenă o reinterpretare a piesei "The Winner Takes It All" de la ABBA.

"Pentru că eu văd foarte mult omul din tine, dincolo de voce, dincolo de acutele tale, sper să fiu primul care, la 1200 dau <<Dragoș>>. Felicitări!", a spus Horia Brenciu.

Irina Rimes a vorbit despre emoție. În opinia antrenoarei, aceasta a lipsit din interpretarea concurentului. Vorbele sale au fost infirmate de Tudor Chirilă care, la întrebarea "a avut emoție băiatul ăsta" adresată publicului, acesta a primit ropote de aplauze. Antrenorul a continuat:

"Despre emoție să vorbească publicul și voturile lor. Eu îți mulțumesc. Eu am simțit, a fost undeva, acolo, bine. Am întotdeauna credința că un om care lucrează cu câini n-are cum să nu știe să-i emoționeze pe oameni".

Publicul a decis ca Dragoș Moldovan și Mădălina Lefter să meargă mai departe. Gabriel Bîscoveanu a părăsit competiția.

Echipa Horia Brenciu

Soții Răzvan și Oana Ailoae au fost primii din echipa lui Horia Brenciu. Cei doi au interpretat piesa "A Million Reasons".


Momentul i-a adus zâmbetul pe buze Irinei, aceasta spunând că a fost o interpretare dulce și a simțit că s-a lucrat și la mișcarea scenică.

"A fost un moment clasic Brenciu. Nu cred că v-ați fi potrivit la un alt antrenor", a spus Smiley.

A urmat Elena Bozian. Aceasta a cântat melodia "Hoy Tengo Ganas De Ti".

Lui Smiley i-a plăcut bucuria cu care Elena a cântat, lucru pe care antrenorul l-a apreciat și în trecut. Alegerea muzicală i s-a părut juratului una neobișnuită, însă momentul concurentei s-a dovedit a fi unul bun, în opinia acestuia.

"Ai dat dovadă de o voce caldă, dar și de un suflet cald. A fost un moment frumos, bravo!", a zis Irina.

Adriana Simionescu a încheiat prima seară a live-urilor de la Vocea României. Concurenta a interpretat piesa Ettei James, "I Just Want To Make Love To You".

"Ai o voce foarte bună, ești talentată și ai haz. Bravo, felicitări, foarte reușit momentul", a vorbit Smiley.

Lui Tudor Chirilă i s-a părut cel mai bun moment din echipa Brenciu.

"Prezență sclipitoare, voce sclipitoare", a spus Irina.

Publicul a decis ca Elena Bozian și Adriana Simionescu să meargă mai departe. Răzvan și Oana Ailoae au părăsit competiția.

PUBLICITATE
Comentează

Lifestyle

Irina Rimes a devenit ambasador AVON

AVON anunță parteneriatul cu Irina Rimes, una dintre cele mai populare artiste din România. Irina s-a remarcat pe piața din România odată cu lansarea piesei "Visele", care s-a aflat timp de 3 luni pe locul 1 în topurile muzicale. Află ce produs de machiaj promovează cântăreața.

Publicat

pe

Irina Rimes pentru AVON
Irina Rimes pentru AVON │ FOTO: AVON

Irina Rimes este un artist plin de sensibilitate, iar farmecul său aparte i-a adus succesul de-al lungul carierei sale. În calitate de ambasador AVON, Irina va fi o sursă de inspirație și încurajare pentru femeile din România, care vor avea ocazia să descopere noi produse de make-up și să învețe cum să le folosească în mod creativ pentru a-și atinge potențialul maxim.

"Sunt prietenă cu AVON de mulți ani, încă de când a intrat mama mea în echipă. Tot de când mama mea a devenit parte din echipa AVON, am vrut să-i fac o surpriză, să mă descopere pe coperta catalogului, iar într-un final, surpriza asta se întâmplă", a declarat Irina Rimes.

Parteneriatul Irinei cu AVON debutează odată cu lansarea celei mai recente inovații: Hydramatic, primul ruj mat din lume cu nucleu hidratant de acid hialuronic.

În cadrul unui studiu , AVON a întrebat 9000 de femei din întreaga lume ce își doresc de la rujul perfect. Răspunsul: "Un ruj mat, cu o culoare îndrăzneață, care oferă, în același timp, și hidratare". În urma cercetărilor, echipa de oameni de știință și experți AVON a creat un nucleu special, care conține un amestec exclusiv de ingrediente de îngrijire a pielii - acid hialuronic și glicerină - înconjurat de o culoare mată intensă. Rezultatul este primul ruj mat din lume care oferă buzelor hidratarea de care au nevoie.

Rujul Hydramatic este disponibil în 15 nuanțe îndrăznețe care se potrivesc fiecărui ton de piele: Coco, Siren Red, Flame, Fawn, Garnet, Ruby, Rosy, Purple, Rosy, Pink, Peony, Blush, Mauve, Violia Grey și Nude. Acesta este disponibil prin intermediul reprezentanților AVON și poate fi comandat online, la prețul de 35,99 lei.

Despre AVON

AVON este prezent de peste 25 de ani pe piața din România, timp în care și-a menținut o poziție de top în preferințele consumatorilor, reușind în același timp să pună bazele uneia dintre cele mai mari comunități de femei. Compania este preocupată nu numai să aducă frumusețe și independenţă femeilor, dar și să le îmbunătățească viața, promovând respectul pe care societatea îl datorează rolului lor în dezvoltarea socială și militând continuu pentru sănătatea și standardul lor de viață.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Iulian Nunucă a câștigat Vocea României 2022

Vocea României și-a desemnat un nou reprezentant. Iulian Nunucă din echipa lui Tudor Chirilă a câștigat marele trofeu și premiul de 100.000 de euro. Află cum a decurs finala emisiunii.

Publicat

pe

Iulian Nunucă la Vocea României 2022
Iulian Nunucă la Vocea României 2022 │ FOTO: PRO TV

Patru finaliști, un singur câștigător. Iulian Nunucă a primit titulatura de Vocea României 2022 și a bifat a cincea victorie a antrenorului Tudor Chirilă. În cadrul finalei, am avut parte de momente individuale ale fiecărui concurent din cele patru echipe, de momente muzicale ale concurenților alături de antrenorii lor, dar și duete ale finalistelor împreună cu artiști cunoscuți. Astfel, fiecare echipă a încântat publicul cu câte trei interpretări.

Clasamentul final Vocea României 2022

  • Locul 1: Iulian Nunucă (echipa Tudor)
  • Locul 2: Andra Botez (echipa Irina)
  • Locul 3: Teodor Debu (echipa Denis)
  • Locul 4: Winael Baldus (echipa Smiley & Theo Rose)

Rezumatul finalei Vocea României 2022

Andra Botez a dat startul finalei de la Vocea României. Concurenta din echipa Irina Rimes a urcat pe scena alături de Damian Drăghici și Surorile Osoianu. Artiștii au interpretat piesa "Ielele".

A urmat Teodor Debu, din echipa lui Denis Roabeș. Concurentul a avut un moment solo și a cântat piesa "Say Something".

"Ai rămas lângă noi până la final. Mă bucur că ai rămas cu noi până la final. Ești o surpriză și îți doresc să fii o surpriză mereu. Te felicit!", a spus Irina Rimes.

Theo Rose a continuat:

"Vocea României o să aibă in istoric exemplul asta de tineri. Aici ai venit să înțelegi că ești perfect așa cum ești și să descoperi ce ai tu special".

Tudor Chirilă a spus că îl vede pe Teodor abordând genul hip-hop, menționând și:

"Eu sper ca muzica să te ajute să-ți îmblânzești demonii".

Theo Rose, Smiley și Winael Baldus au adus la Vocea României un moment plin de emoție și însemnătate. Cei trei au interpretat piesa "Aprinde scânteia".

Sunteți foarte gangsta toți! Felicitări că ați foarte mișto!, a spus Tudor Chirilă sugerând ca Winael s-ar potrivi pe coloana sonoră a serialului "Clanul".

Smiley a mărturisit:

"M-am bucurat foarte tare că am pus în scenă piesa asta. E o piesă care are o importanță foarte mare pentru mine ca și mesaj".

Denis l-a felicitat pe Winael pentru tot parcursul său de la Vocea României.

Iulian Nunucă a urmat cu o prestație solo. Tânărul a cântat piesa "All by myself".

"Superb, felicitări! Iulian, ai o voce excepțională și mă bucur pentru tot parcursul pe care l-ai avut", a spus Denis, adăugând că filosofia concurentului este să se bucure de ceea ce cântă. 

Smiley a declarat:

Iulian, ești foarte bun! Ai ajuns până în finală. Ești una dintre vocile spectaculoase ale acestei ediții. Bucură-te, tată! Bucură-te de fiecare lucru care ți se întâmplă din plin. Bravo ție!"

Teodor Debu a revenit pe scenă, de data aceasta acompaniat de Carla's Dreams. Cei doi au încântat audiența cu "Sub pielea mea".

Winael a cântat o piesă solicitantă pentru momentul său solo. Concurentul a interpretat "SOS".

"Eu vreau doar să-ți mulțumesc pentru o lecție de gratuitate și altruism. Îți mulțumesc că mi-ai dat voie să stau în jurul tău", a spus Theo Rose, adăugând că românii l-au "adoptat" pe Winael și l-au adus în finala de la Vocea României.

Smiley a fost de părere că piesa a meritat orice risc. Antrenorul a adăugat că vocea lui Winael este de nivel internațional și că poate face față oricărui cântec.

"Mi-e greu să vorbesc. Am avut emoții foarte mari pentru el. E o piesa greu de cântat, de interpretat, de livrat".

Andra Botez a creat un moment de poveste cu piesa "Time to say goodbye".

"Andra Botez, arăți foarte bine, cânti foarte bine! Ai o voce curată, o tehnică desăvârșită. Nu greșești nicio notă", a spus Smiley, menționând că dorește să o audă pe Andra cântând și după Vocea României.

Tudor a comentat:

"Irina a făcut o alegere bună. Strategic, cred că a jucat bine. Ți-a ieșit foarte bine, felicitări!"

Pe scenă a urmat duetul Denis și Teodor Debu. Cei doi au cântat "Valuri Mari".

"E o piesa atât de frumoasă! Fiecare cuvânt din piesa asta e o capodoperă! Mă bucur foarte mult de chimia dintre voi doi. Felicitări!", a spus Irina Rimes.

Tudor Chirilă a observat o conexiune frumoasă între Debu și Denis.

Denis a vorbit despre modul în care Teodor Debu a reușit de fiecare dată să transmită emoție prin interpretările sale. Antrenorul nu a uitat să îi mulțumească încă o dată că face parte din echipa lui.

Iulian Nunucă a avut-o ca invitată pe soprana Irina Baianț. Cei doi au interpretat partitura "Hallelujah".

Irina Rimes și Andra Botez au adus pe scena de la Vocea României atmosfera de Crăciun. Cele două au cântat "Have Yourself a Merry Little Christmas".

"V-ați auzit extraordinar de frumos! Vă susțineți frumos una pe cealaltă. Bravo, fetelor! Ați făcut o echipă minunată!", a spus Theo Rose.

Denis a mărturisit:

"A fost un moment magic! Felicitări, Andra! Felicitări, Irina! Ascultând piesa, m-am umplut de melancolie".

Raluka a fost invitata specială a echipei Smiley & Theo Rose. Artista a interpretat împreună cu Winael piesa "How Am I Supposed to Live Without You".

Tudor Chirilă și Iulian Nunucă au încheiat finala de la Vocea României 2022 cu o interpretare ce l-a scos pe Tudor din zona de confort. Cei doi au cântat "Inel, inel de aur".

"Sunt șocat, foarte plăcut surprins! Un moment foarte bun. Prima oară când se cântă treaba asta la Vocea României și mă bucur că Tudor Chirilă a deschis Cutia Pandorei", a spus Smiley.

Theo Rose este de părere că vocea lui Iulian vine de undeva de sus și i-a transmis:

"Ai datorita să întorci mult bine pentru ce ți-a dat Dumnezeu!"

Tudor i-a mulțumit lui Iulian pentru ocazia de a interpreta o asemenea partitură într-un mediu "organizat".

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Iulian Nunucă, Andra Botez, Winael Baldus și Teodor Debu luptă pentru trofeul Vocea României 2022

În această seară este finala Vocea României 2022. Iulian Nunucă, Andra Botez, Winael Baldus și Teodor Debu vor face spectacol și vor încerca să-i convingă pe cei de acasă că merită să fie votați și să ridice trofeul Vocea României, dar și marele premiu de 100.000 de euro. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Cei patru finaliști de la Vocea României 2022
Cei patru finaliști de la Vocea României 2022 │ FOTO: PRO TV

Au fost sute de concurenți, zeci dintre ei au ajuns în echipe și doar patru au convins, deopotrivă antrenorii și publicul, că au toate motivele să fie finaliști! Iulian Nunucă, Andra Botez, Winael Baldus și Teodor Debu vor lupta încă o dată pentru titulatura de "Vocea României 2022".

Concurenții vor face un show senzațional, pregătit cu multă muncă și seriozitate. Tudor Chirilă îl are alături pe Iulian Nunucă, care a cucerit publicul și oamenii l-au adus până în finală, în timp ce Irina Rimes o are pe Andra Botez care a câștigat și inimile telespectatorilor în primele două live-uri. Smiley și Theo Rose îl au pe Winael Baldus care i-a convins cu vocea lui și pe cei de acasă, în timp ce Denis este reprezentat de Teodor Debu pe care publicul l-a apreciat și adus în finală.

Cea mai intensă competiție a vocilor va aduce diseară, pe scenă, artiști consacrați care vor întregi performanțele concurenților și vor face momente incredibile alături de ei. Carla's Dreams, Raluka, Irina Baianț, Surorile Oșoianu și Damian Drăghici vor urca pe scenă și vor cânta, fiecare, alături de unul dintre finaliști.

Emoții mari au și antrenorii care au muncit cu fiecare concurent pentru a fi cea mai bună versiune a lui. Tudor Chirilă, Irina Rimes, Smiley & Theo Rose și Denis The Motans vor urca și ei pe scenă unde vor avea momente încărcate de energie alături de concurenții lor. Ce melodii vor interpreta și cât de tare vor ieși concurenții din zona de confort, aflăm în doar câteva ore.

Doar unul dintre cei patru finaliști va fi marele câștigător, iar decizia este doar a celor care votează! Emisiunea Vocea României poate fi vizionată LIVE și pe VOYO.

Citește în continuare
Show Lord of the Dance 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< mart. 2023 >>
lmmjvsd
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Trending