Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam James Hetfield, solistul MetallicaCea mai bună piesă Metallica a fost desemnată de fani

Află cum a decurs prima semifinală de la Vocea României 2019

Ediția live-urilor de la Vocea României a debutat pe 6 decembrie 2019. 12 concurenți au urcat pe scenă, opt dintre aceștia mergând mai departe în semifinala concursului. Află despre cine e vorba.
Juriul emisiunii Vocea României, ediția 2019

Juriul emisiunii Vocea României, ediția 2019 (foto: Pro TV)

Fiecare antrenor și-a prezentat cei trei concurenți pe care i-a ales până în această etapă a competiției, iar publicul și-a putut susține favoriții. Antrenorii nu au mai putut alege cine să meargă mai departe, iar destinul concurenților la Vocea României a stat doar în mâinile publicului, care a votat concurenții preferați fie prin sms, fie online.

Echipa Smiley

Elena Ilie a deschis seara primei semifinale de la Vocea României 2019. Concurenta a interpretat într-o manieră diferită piesa lui John Lennon, "Imagine".

Horia a apreciat predilecția lui Smiley pentru readaptări și a felicitat-o pe Elena pentru momentul muzical și pentru că și-a păstrat acel vibrato care a cucerit încă din audiții.

"Ai un control extraordinar asupra vocii. Mă bucur că Smiley ți-a găsit o piesă care să arate această abilitate", a spus Irina.

"Mi se pare riscant și interesant și ți-a ieșit bine. Ai făcut din o partitură simplă o partitură grea", a comentat Tudor.

Renee Santana a fost următorul concurent ce a urcat pe scenă. A cântat "when the party's over" de la Billie Eilish.

"Felicitări! Un control vocal foarte bun, un moment foarte atipic pentru Smiley, ceea ce e un lucru bun. Vocea ta își merită locul cu prisosință în momentul în care ne aflăm", a spus Chirilă.

Smiley a menționat că Renee nu a fost de acord cu alegerea muzicală, dar antrenorul a convins-o că va ieși un moment memorabil. Și-a dorit să o scoată din zona de confort, iar viziunea lui Smiley în ceea ce privește interpretarea lui Renee s-a adeverit, interpretarea sa primind doar cuvinte de laudă.

"Love you, thank you, you are amazing!", a adăugat Smiley.

Andi Țolea a încheiat momentele echipei Smiley. Tânărul a adus emoție pe scena de la Vocea României cu piesa "Without You" (Mariah Carey).

"Ai niște armonice foarte frumoase. Ca antrenor nu ți-aș fi dat piesa asta. A fost un moment drăguț", a spus Irina.

Vorbele sale au fost taxate de Tudor:

"Cel mai rău e să îi spui unui artist că momentul lui a fost <<drăguț>>".

Antrenorul a ținut să îl felicite pe Andi pentru atitudinea lui pe scenă și pentru felul în care și-a controlat emoțiile.

Publicul a decis ca Elena Ilie și Andi Țolea să meargă mai departe. Renee Santana a părăsit competiția.

Echipa Irina Rimes

Amanda Aprotosoaei a urcat pe scenă și a interpretat piesa "Creep" de la Radiohead.

"Îmi plac foarte mult personajele și cred că muzică fără teatru nu se poate. În seara asta ai fost un personaj și te felicit", a spus Tudor.

"Amanda e o fată cu personalitate. Cu siguranță are ceva de spus pe scenă. Ai tot ce îți trebuie ca să reușești", a comentat Smiley.

A urmat Bogdan Dumitraș. Concurentul a cântat piesa lui Sam Smith, "Writings On The Wall".

"Ai ridicat ștacheta foarte sus. Te felicit!, i-a transmis Horia Brenciu concurentului.

Smiley a apreciat abilitățile vocale ale lui Bogdan, mai ales că piesa aleasă a fost una foarte dificilă. Însă antrenorul a ținut să precizeze că Bogdan ar trebui să mai lucreze la capitolul emoție.

Jasmina Răsădean a avut ultimul moment al echipei Irinei Rimes. Tânăra a impresionat cu piesa "I Will Survive" (Gloria Gaynor).

Horia Brenciu a vorbit despre reinterpretările pieselor, menționând că acestea sunt bune, atâta vreme cât sunt și constructive. Antrenorul a fost încântat de calitățile vocale ale concurentei, puse perfect în valoare de alegerea melodiei, însă a taxat lipsa emoției transmise.

Și lui Smiley i-ar fi plăcut să simtă mai multă emoție din partea Jasminei, dar i-a adus cuvinte de laudă în ceea ce privește tehnica vocală:

"Ești una dintre vocile mele preferate din concurs, abilitățile tale sunt de necontestat. Foarte bine aleasă piesa, foarte bine orchestrată".

Publicul a decis ca Bogdan Dumitraș și Jasmina Răsădean să meargă mai departe. Amanda Aprotosoaei a părăsit competiția.

Echipa Tudor Chirilă

Primul concurent din echipa lui Tudor care a urcat pe scenă a fost Gabriel Bîscoveanu. A interpretat piesa "Sweet Child O'Mine".

"Mi-a plăcut foarte tare adaptarea piesei. Ți se potrivește foarte bine", a spus Smiley.

Horia a menționat că îi place vocea lui Gabriel în melodii lente. Cu toate acestea, a apreciat varianta veselă interpretată de concurent în cadrul semifinalei.

Tudor a ținut să îi dea un sfat lui Gabriel, acela de a risca. De a risca nu doar la Vocea României, ci în cât mai multe aspecte ale vieții sale.

Mădălina Lefter a adus pe scena emisiunii o interpretare intensă a piesei lui Hozier " Nina Cried Power".

"Mădălina, mesajul tău a ajuns la mine. Vocea, mai puțin. Personalitatea ta, felul tău de a fi, mai puțin. Probabil a fost un experiment. Experimente pe care le facem cu toții în acest concurs. Tu ești o voce bună și sper ca oamenii de acasă să aprecieze puterea mesajului acestei piese", a comentat Irina.

Tot despre mesajul piesei a vorbit și Smiley. I-a plăcut faptul că Mădălina s-a transpus în mesajul piesei, dar nu i s-a părut că vocea concurentei a strălucit așa de tare ca în edițiile trecute.

Dragoș Moldovan a fost ultimul concurent din echipa lui Tudor. A adus pe scenă o reinterpretare a piesei "The Winner Takes It All" de la ABBA.

"Pentru că eu văd foarte mult omul din tine, dincolo de voce, dincolo de acutele tale, sper să fiu primul care, la 1200 dau <<Dragoș>>. Felicitări!", a spus Horia Brenciu.

Irina Rimes a vorbit despre emoție. În opinia antrenoarei, aceasta a lipsit din interpretarea concurentului. Vorbele sale au fost infirmate de Tudor Chirilă care, la întrebarea "a avut emoție băiatul ăsta" adresată publicului, acesta a primit ropote de aplauze. Antrenorul a continuat:

"Despre emoție să vorbească publicul și voturile lor. Eu îți mulțumesc. Eu am simțit, a fost undeva, acolo, bine. Am întotdeauna credința că un om care lucrează cu câini n-are cum să nu știe să-i emoționeze pe oameni".

Publicul a decis ca Dragoș Moldovan și Mădălina Lefter să meargă mai departe. Gabriel Bîscoveanu a părăsit competiția.

Echipa Horia Brenciu

Soții Răzvan și Oana Ailoae au fost primii din echipa lui Horia Brenciu. Cei doi au interpretat piesa "A Million Reasons".


Momentul i-a adus zâmbetul pe buze Irinei, aceasta spunând că a fost o interpretare dulce și a simțit că s-a lucrat și la mișcarea scenică.

"A fost un moment clasic Brenciu. Nu cred că v-ați fi potrivit la un alt antrenor", a spus Smiley.

A urmat Elena Bozian. Aceasta a cântat melodia "Hoy Tengo Ganas De Ti".

Lui Smiley i-a plăcut bucuria cu care Elena a cântat, lucru pe care antrenorul l-a apreciat și în trecut. Alegerea muzicală i s-a părut juratului una neobișnuită, însă momentul concurentei s-a dovedit a fi unul bun, în opinia acestuia.

"Ai dat dovadă de o voce caldă, dar și de un suflet cald. A fost un moment frumos, bravo!", a zis Irina.

Adriana Simionescu a încheiat prima seară a live-urilor de la Vocea României. Concurenta a interpretat piesa Ettei James, "I Just Want To Make Love To You".

"Ai o voce foarte bună, ești talentată și ai haz. Bravo, felicitări, foarte reușit momentul", a vorbit Smiley.

Lui Tudor Chirilă i s-a părut cel mai bun moment din echipa Brenciu.

"Prezență sclipitoare, voce sclipitoare", a spus Irina.

Publicul a decis ca Elena Bozian și Adriana Simionescu să meargă mai departe. Răzvan și Oana Ailoae au părăsit competiția.

Citește mai multe despre Horia BrenciuIrina RimesSmileyTudor Chirila
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cum a fost la concertul aniversar Voltaj "Ca La 20 de ani" - POZE

Voltaj a sărbătorit pe 27 noiembrie două decenii de carieră în cadrul unui concert la Sala Polivalentă din București. La...

Închide