Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Vocea României 2019: cum a decurs ultima rundă de knockout-uri

Ultimă rundă de knockout-uri de la Vocea României 2019 a avut loc pe 22 noiembrie. Citește rezumatul serii și află ce concurenți au mers mai departe.
Juriul emisiunii Vocea României, ediția 2019

Juriul emisiunii Vocea României, ediția 2019 (foto: Pro TV)

Antrenorii au impresionat prin melodiile pe care le-au ales și prin interpretările pe care le-au pregătit alături de concurenții lor. Noi echipe au demonstrat că merită șansa de a merge mai departe în competiție, iar unele dintre cele mai puternice voci ale României s-au luptat pentru un loc în etapa următoare.

Cele șase trio-uri de la Vocea României 2019 i-au adus pe scenă pe următorii concurenți:

  1. Echipa Horia: Alexandru Bugan, Teodor Danci și Adriana Simionescu / Luiza Constantin, Viana și Cristina Veliu și Iulia Glăvan
  2. Echipa Irina: Maria Crăciun, Cătălina Antal și Emanuela Gherasim / Eugeniu Cotruta, Victoria Gudima și Amanda Aprotosoaei
  3. Echipa Smiley: Vasile Bulgaru, Diandra Bancu și Zoe Grigoraș
  4. Echipa Tudor: Mădălin Antonesei, Ana Maria Ioana și Andreea Ciocoi.

Echipa lui Horia Brenciu a început seara. Primul trio a fost format din Alexandru Bugan, Teodor Danci și Adriana Simionescu.

Alexandru a spart gheața și a interpretat piesa celor de la Black Eyed Peas, "Where Is The Love". Teodor a adus emoția pe scenă cu celebra "I Believe I Can Fly". Adriana a cântat "Who's Loving You" de la Jackson 5.

"Ai înțeles ce cânți și s-a citit pe fața ta", i-a spus Chirilă lui Alexandru.

Antrenorul a apreciat sensibilitatea din vocea lui Teodor. Deși a admirat toate interpretările, recomandarea lui Tudor a fost Adriana. Tot Adriana a fost și alegerea Irinei.

"Acest trio e preferatul meu de la Brenciu. Bravo!" a spus Smiley, menționând că Teodor este cel mai bun acrobat de voce al acestei ediții de la Vocea României.

Horia Brenciu a mers mai departe cu Adriana, cei doi băieții părăsind competiția.

Următoarea echipă care a urcat pe scenă a fost cea a Irinei. Trio-ul a fost format din Maria Crăciun, Cătălina Antal și Emanuela Gherasim.

Maria și-a arătat latura ludică cu interpretarea piesei lui Björk, "It's Oh So Quiet". Cătălina a cântat "No Roots" a artistei Alice Merton. Emanuela a ajuns la inima publicului cu melodia "Shelter" (Birdy).

Nu m-a fermecat prea mult piesa ta", i-a spus Horia Cătălinei.

Tudor și Smiley au preferat momentul Emanuelei:

"Momentul tău a fost cel mai încărcat de emoție", a comentat Smiley.

După ce antrenorii și-au spus părerile, a venit momentul alegerii.

"O să merg mai departe cu cea de la care am de învățat", a spus Irina, alegerea sa fiind Emanuela.

A venit rândul lui Smiley și al elevilor săi. Pe scenă au urcat Vasile Bulgaru, Diandra Bancu și Zoe Grigoraș.

Zoe a prezentat o versiune interesantă a piesei "Hotline Bling". Vasile a cântat piesa "Don't Stop The Music" (Jamie Cullum). Diandra a interpretat "Que Sera Sera" (Marcus Miller ft. Selah Sue).

Irina s-a bucurat că a redescoperit-o pe Zoe în cadrul knockout-urilor și s-a bucurat de alegerea muzicală. Antrenorea a lăudat-o și pe Diandra, considerând că este o "plăcere de văzut și ascultat".

"Ești o făptură extraordinară și ai o voce formidabilă și cred că tu ești preferata lui Smiley pentru etapa următoare", i-a zis Horia Brenciu Zoei.

Înainte să ia o hotărâre, Smiley le-a transmis concurenților:

"Sunt foarte bucuros pentru cum v-au ieșit momentele. Vă aplaud și vă felicit!"

Antrenorul a mers mai departe cu Zoe. Momentul echipei lui Smiley nu s-a încheiat aici. Diandra a interpretat una dintre piesele lui Horia Brenciu, "Sunt Cine Vreau Să Fiu" și l-a convins să o salveze.

"Ea este Diandra care acum a cântat ceva în românește pentru prima dată, la knockout-uri, și drept pentru care am luat-o în echipa mea".

Echipa lui Horia Brenciu a revenit pe scenă. Luiza Constantin, Viana și Cristina Veliu și Iulia Glăvan au format ultimul trio al echipei.

Luiza a interpretat piesa Arethei Franklin, "(You Make Me Feel Like) A Natural Woman". Surorile Veliu au energizat audiența cu melodia "Trouble" a lui Elvis Presley. Iulia a cântat piesa "Alive" de la Sia.

Irina a apreciat timbrul Luizei, puterea din vocea Iuliei, dar și-a dorit să le mai vadă în emisiune pe Viana și Cristina. Smiley și Tudor și-au exprimat părerile în timp ce au creat o coregrafie, inspirați de momentul artistic al surorilor Veliu.

Alegerea lui Horia a fost Luiza Constantin.

Echipa lui Tudor Chirilă a fost următoarea. Mădălin Antonesei, Ana Maria Ioana și Andreea Ciocoi.

Mădălin a adus rock-ul pe scenă cu piesa "Here I Go Again" (Whitesnake). Ana Maria a interpretat "Whore" de la In This Moment. Andreea a încheiat K.O. echipei Chirilă cu piesa "Don't Wanna Fight" de la Alabama Shakes.

"A fost un trio un pic agresiv, după părerea mea, cu toate că mie-mi place agresivitatea asta a lui Tudor în alegerea pieselor. Nu știu, am păreri mixte", a comentat Irina.

Horia a fost de părere că alegerile muzicale făcute de Chirilă au fost făcute în așa fel încât lumea să vadă alte personalități ale concurenților.

Tudor a ales să meargă în următoarea etapă cu Ana Maria. Deși nu mai aveau voie să "fure" alt concurent, Irina și Horia au apăsat butonul pentru a-l salva pe Mădălin. Acesta a ales să meargă în echipa Irinei.

Ultimul trio al knockout-urilor de la Vocea României a fost al echipei Irina Rimes. Eugeniu Cotruta, Victoria Gudima și Amanda Aprotosoaei au prezentat ultimele momente ale acestei runde din competiție.

Victoria a interpretat piesa "Toxic", varianta Melanie Martinez. Eugeniu a cântat "Do I Wanna Know" de la Arctic Monkeys. Amanda a încheiat seara cu melodia "Ice Ice Baby" (Sculpture of Vanilla Ice).

Tudor a fost primul care a luat cuvântul. Antrenorul a fost deranjat de pronunția distorsionată a Victoriei, neînțelegând cuvintele pe care aceasta le cânta.

"Niciodată nu a fost mai clar cine trece mai departe ", a spus Horia Brenciu, referindu-se la Amanda și adăugând că nu i-ar fi dat asemenea piesă lui Eugeniu deoarece muzica nu l-a ajutat deloc.

Smiley a fost de părere că niciunul nu a fost destul de convingător în rolul pe care și l-a asumat.

Irina Rimes a mers mai departe cu Amanda.

Citește mai multe despre Horia BrenciuIrina RimesSmileyTudor Chirila
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Irina, în ultima rundă de knockout-uri la Vocea României: "Smiley e foarte imprevizibil. Putea să fie mai dulce"

În această seară, la Vocea României vor avea loc ultimele confruntări din etapa knockout-urilor. Antrenorii sunt deciși să impresioneze prin...

Închide