Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump

Vocea României 2019: ce concurenți au trecut de etapa Confruntărilor

Seara de 29 noiembrie a fost marcată de Confruntările de la Vocea României. Toți cei 25 de concurenți au luptat pentru un loc în live-uri, dar doar 12 concurenți au intrat în semifinală. Găsești detalii în articol.
Juriul emisiunii Vocea României, ediția 2019

Juriul emisiunii Vocea României, ediția 2019 (foto: Pro TV)

Antrenorii au format cupluri și au ales melodiile care au răsunat în ediție Confruntărilor din cel de-al nouălea sezon Vocea României. Dintre concurenții care au intrat în ring, Tudor, Smiley, Irina și Horia i-au ales doar pe cei în care au văzut și au simțit potențialul de a ajunge cât mai aproape de marele trofeu. Show-ul le-a adus românilor emoție, efervescență, bucurie și le-a asigurat o seară de vineri în care muzica s-a îmbinat perfect cu dansul și cu discuțiile savuroase ale antrenorilor.

Primul duel al echipei Tudor Chirilă a fost format din Bogdan Ghirău și Gabriel Bîscoveanu. Cei doi au interpretat "Under Pressure" (Queen). Ceilalți antrenori nu au fost impresionați de momentul muzical.

"Bogdan, piesa te-a depășit. Tu erai Freddie din combinația asta", a spus Horia Brenciu.

Tudor l-a ales pe Gabriel:

"A fost un duel mai slab decât în repetiții. În seara asta a cântat mai bine Gabriel".

A urmat echipa lui Smiley cu Andi Țolea și Zoe Grigoraș la microfon. Cei doi au interpretat piesa "lovely" (Billie Eilish & Khalid).

"Pe piesa asta a strălucit mai tare Andi", a spus Irina Rimes.

Smiley a mers mai departe cu Andi.

Bogdan Dumitraș și surorile Milovanovic, Jovana și Jelena au fost următorii pe scena de la Vocea României. Cei trei concurenți din echipa Irinei au cântat piesa "Higher Ground".

"Băi, nene, e greu cu ele și ambele au voci foarte bune", a comentat Smiley.

Cu toate că jurații au înclinat mai mult spre cele două surori, Irina a decis să meargă mai departe cu Bogdan.

Confruntările au continuat cu echipa lui Horia Brenciu. Duelul a fost format din Elena Bozian și Luiza Constantin. Concurentele au cântat "California Dreamin'" (The Mamas and the Papas).

Lui Tudor i s-a părut un duel echilibrat, însă i-ar fi plăcut mai puțină forță și mai multă tandrețe. Antrenorii au fost de părere că Luiza ar fi o alegere sigură deoarece se ocupă cu muzica, în timp ce Elena ar fi o provocare pentru Horia. Antrenorul a ales-o pe Elena.

George Aghinea și Mădălina Lefter au fost concurenții din echipa Chirilă ce au impresionat cu un moment remarcabil. Cei doi au interpretat piesa "How Deep Is Your Love" (Bee Gees).

Mi-ați spart mintea. Eu sunt foarte supărată pe Tudor în momentul ăsta pentru că a pus în duel două voci atât de bune, două voci care ar putea să fie lejer de finală, dacă nu câștigătoare", a spus Irina.

Smiley a apreciat momentul, mulțumindu-le concurenților că i-au dat ocazia să asculte muzică adevărată la Vocea României.

Irina a adus în Confruntările de la Vocea României un trio format din Emanuela Gherasim, Cristina Dima și Amanda Aprotosoaei. Fetele au cântat piesa "This World" (Selah Sue).

Smiley nu a putut să departajeze vocile, fiind de părere că cele trei au cântat asemănător.

"Momentul în sine nu m-a rupt", a comentat Tudor, menționând că Amanda a luptat un pic mai mult pentru victorie.

Irina Rimes a mers mai departe cu Amanda.

Yaser Ramadan și Renee Santana, din echipa lui Smiley, s-au duelat pe melodia "Sign of the Times" a lui Harry Styles.

"Felicitări! Un moment foarte bun, cred că sunteți cele mai bune voci din echipa lui Smiley", a spus Tudor.

Smiley a ales-o pe Renee.


Echipa lui Horia a revenit pe scenă, de data aceasta fiind reprezentată de Răzvan și Oana Ailoae și Diandra Bancu. Cei trei au cântat piesa lui Shawn Mendes, "Mercy".

"O căsătorie care se armonizează bine nu mai are loc pentru terță", a spus Smiley, considerând totuși că Diandra s-a făcut auzită în acest trio.

Horia a decis să meargă mai departe cu soții Ailoae.


Tudor Chirilă a adus pe scenă încă un moment memorabil. Dragoș Moldovan și Ana Maria Ioana au interpretat piesa "Just A Fool" (Christina Aguilera & Blake Shelton).

"Foarte bună interpretarea voastră din toate punctele de vedere. Mult foc ardea aici, pe scenă", a spus Smiley.

"Ana Maria, se întâmplă câteodată noi să fim foarte talentați, dar suntem în competiție cu un fenomen vocal. Ăsta este Dragoș. Felicitări încă o dată!

Tudor a mers mai departe cu vocea rock - Dragoș.


Elena Ilie și Maria Farcaș, elevele lui Smiley, au energizat audiența cu "Sympathy For The Devil" de la The Rolling Stones.

"Pentru mine a fost cam mult țipat pe piesa asta", a fost de părere Irina, menționând că recomandarea sa este Maria.

Smiley a ales să meargă mai departe cu o voce specială, aceea fiind Elena.


Nunzio Mastrangelo și Adriana Simionescu au fost următorii membri din echipa Brenciu ce s-au duelat pe scena de la Vocea României. Au cântat piesa celor de la Destiny's Child, "Survivor".

Tudor a fost de părere că Nunzio a condus acest cântec, în timp ce Smiley a considerat că vocea Adrianei a alunecat mai bine pe piesă.

Horia Brenciu a ales-o pe Adriana Simionescu.


Echipa Irinei a încheiat seara duelurilor de la Vocea României. Jasmina Răsădean și Mădălin Antonesei, ambii salvați de Irina în etapa knockout-urilor au interpretat "Another Way To Die" (Alicia Keys & Jack White).

"Sunteți victimele unui experiment", a spus Chirilă, adăugând că alegerea piesei a fost nepotrivită pentru amândoi.

Jasmina a fost alegerea antrenoarei.

Citește mai multe despre Horia BrenciuIrina RimesSmileyTudor Chirila
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Judas Priest revine la București în iulie 2020 pentru a sărbători 50 de ani de activitate

Trupa britanică Judas Priest revine la București pe 21 iulie 2020, cu prilejul turneului aniversar 50 Heavy Metal Years. Concertul...

Închide