Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Avishai Cohen
Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot

Vocea României 2019: a treia rundă de knockout-uri și concurenții care au mers mai departe

Cea de-a treia rundă a knockout-urilor de la Vocea României 2019 a avut loc pe 15 noiembrie. Citește rezumatul serii și află ce concurenți au mers mai departe în competiție.
Juriul emisiunii Vocea României, ediția 2019

Juriul emisiunii Vocea României, ediția 2019 (foto: Pro TV)

În seara de 15 noiembrie 2019, la Vocea României, a continua etapa knockout-urilor. Noi echipe le-au demonstrat antrenorilor că merită șansa de a merge mai departe în competiție, iar unele dintre cele mai puternice voci ale României s-au luptat pentru un loc în etapa următoare.

Cele trei trio-uri de la Vocea României 2019 i-au adus pe scenă pe următorii concurenți:

  1. Smiley: Iuliana Preda, Daniela Răduică și Yaser Ramadan
  2. Echipa Tudor: Jasmina Răsădean, Bogdan Ghirău și Aneta Gașpar
  3. Echipa Horia: Otilia Gogu, Lisa Calotă și Oana și Răzvan Ailoae

Seara a debutat cu echipa lui Smiley. Cei trei concurenți care au urcat pe scenă în cea de-a treia rundă de knockout-uri au fost Iuliana Preda, Daniela Răduică și Yaser Ramadan.

Daniela a interpretat piesa "I Who Have Nothing" de la Tom Jones. Yaser a impresionat audiența cu piesa lui Prince, "Kiss". Iuliana a adus pe scena de la Vocea României melodia "Bird Set Free" (Sia).

"Domnișoara puștoaică, mi se pare că ai avut o interpretare relaxată", i-a spus Irina Rimes Danielei.

Tot antrenorea i-a spus Iulianei că i-ar fi plăcut să aibă mai multă forță. Irina a fost cucerită de momentul lui Yaser, concurent pe care l-ar fi ales dacă ar fi fost în locul lui Smiley.

Horia Brenciu a complimentat apariția Danielei, menționând că s-ar putea îndrăgosti de ea. Totuși, antrenorul a fost de părere că vârsta înaintată a concurentei i-ar putea pune bețe în roate în parcursul la Vocea României.

Decizia lui Smiley a fost să meargă mai departe cu Yaser Ramadan. Iuliana și Daniela au părăsit competiția, nefiind alese de niciun alt antrenor.

Concurenții din echipa lui Tudor au fost următorii ce au urcat pe scenă. Jasmina Răsădean, Bogdan Ghirău și Aneta Gașpar au avut momente ce le-au pus vocea în valoare și au dus la "lupte" între antrenori.

Aneta a dat startul cu piesa "Wings" a lui Birdy. Jasmina a interpretat "Sail" (Awolnation).Bogdan a cântat piesa lui David Bowie, "Life on Mars?".

"Îmi place echipa The Tudors. Aș merge cu Bogdan", a spus Irina scurt și la obiect.

Smiley a fost impresionat de momentul Jasminei și a preferat-o pe ea în detrimentul celorlalți concurenți.

"Vă mulțumesc foarte mult pentru ce ați făcut în seara asta. Pentru mine e foarte, foarte complicat", a spus Tudor.

Antrenorul a vorbit despre un principiu de-al său legat de emisiune și anume alegerea celui mai bun concurent. Din punctul său de vedere, Jasmina a avut cea mai bună interpretare dintre cele trei. Totuși, Chirilă a ales să meargă mai departe cu Bogdan, având speranța că celelalte concurente (sau măcar una) vor fi salvate de colegii săi. Instinctul lui Tudor a fost corect deoarece Irina și Horia au apăsat butonul cu intenția de a salva concurenții rămași. Cei doi au optat pentru aceeași concurentă - Jasmina. Aceasta a ales să meargă în echipa Irinei Rimes.

Echipa lui Horia Brenciu a fost cea care a încheiat seara. Concurenții care au urcat pe scenă au fost Otilia Gogu, Lisa Calotă și cuplul Oana și Răzvan Ailoae.

Lisa a interpretat piesa "I'll Never Love Again" (Lady Gaga & Bradley Cooper). Otilia a adus pe scenă emoția cu piesa Barbarei Streisand, "Woman In Love". Soții Ailoae au cântat "Sugar" a celor de la Maroon 5.

"Familia s-a armonizat cel mai bine. Se vede că faceți asta împreună", a spus Smiley, adăugând că, în opinia sa, a fost cel mai bun moment.

Tudor a apreciat interpretarea Lisei. Deși concurenta fost emoționată la început, antrenorul a văzut potențial, fiind de părere că merită o șansă.

Horia a mers mai departe cu "găina și cocoșul", adică cu Oana și Răzvan. Celelalte concurente, Lisa și Otilia, au părăsit competiția.

Citește mai multe despre Horia BrenciuIrina RimesSmileyTudor Chirila
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Florian Stoica, solistul trupei Conexiuni a murit la 58 de ani

Încă o tragedie a lovit muzica rock românească, odată cu trecerea în nefiinţă a lui Florian Stoica. Artistul a murit...

Închide