Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

UNTOLD 2020 - Când are loc și cum poți cumpăra bilete

Cea de-a șasea ediție a festivalului UNTOLD își va deschide porțile în vara anului 2020. Primul val de bilete va intra în vânzare miercuri, 20 noiembrie.

Publicat

pe

Untold Festival
Untold Festival

După ediția aniversară de anul trecut, ce a adus la Cluj-Napoca peste 372.000 de festivalieri, UNTOLD revine în 2020 cu cea de-a șasea ediție. Aceasta se va desfășura în perioada 31 iulie - 2 august, respectând tradiția primului weekend din ultima lună de vară.

Când se pun în vânzare biletele / Phase 1

Primul val de bilete va intra în vânzare miercuri, 20 noiembrie, la ora 14:00. Fanii festivalului sunt invitați să se înregistreze pe UNTOLD pentru a beneficia de prețuri speciale.

Cum a fost la UNTOLD 2019

La ediția din 2019 a UNTOLD, publicul i-a putut vedea live pe Robbie Williams, Martin Garrix, David Guetta, Dimitri Vegas&Like Mike, Armin van Buuren, Timmy Trumpet, Bastille, James Arthur, Oscar and The Wolf, Loco Dice, Solomun, Andy C, Borgore, Chase&Status, Boris Brejcha, Rusko, Tale of US, Sub Focus B2B Wilkinson, Pendulum DJ Set B2B Friction, Camo&Krooked Live și mulți alții.

RECOMAMDARE: Robbie Williams a invitat o "domnișoară drăguță" pe scena de la UNTOLD 2019

În 2019, UNTOLD a marcat și o premieră mondială, devenind primul festival de muzică din lume care a transmis live show-urile artiștilor într-o producție multicameră 4K Ultra Hd HDR (high dinamic range), cu tehnică de filmare de 50 de cadre pe secundă. Asta înseamnă că imaginile transmise au o claritate impecabilă, oferind o experiență cinematică cu foarte multe detalii de culoare, luminozitate, realism, specifice producțiilor cinematografice. O producție similară va fi folosită în anul 2020, pentru transmiterea live a Jocurilor Olimpice de vară de la Tokyo și a campionatului de Formula 1.

UNTOLD a transmis online show-urile de la Mainstage, Alchemy și Galaxy. În străinatate show-urile de la UNTOLD au fost preluate de către DJ MAG, MIXMAG și CAPITAL FM, PRO TV televizând show-ul lui Robbie Williams.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri joi, 9 septembrie 2021

UNTOLD Festival 2021

Loc
Cluj Arena

Trending