Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & ScreamingMuzicienii îl numesc pe CEO-ul Spotify "un idiot lacom" Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România"

Tudor Chirilă, în debutul knockout-urilor la Vocea României: "E foarte tare că Horia e imprevizibil"

Vineri, de la ora 20:30, va fi o explozie de energie și entuziasm în prima rundă de knockout-uri la Vocea României 2019. Tudor Chirilă, Smiley, Irina Rimes și Horia Brenciu vor trimite la duel câte trei concurenți, fiecare va interpreta câte o melodie, iar unul singur merge mai departe.
Juriul emisiunii Vocea României, ediția 2019

Juriul emisiunii Vocea României, ediția 2019 (foto: Pro TV)

Concurenții celui de-al 9-lea sezon Vocea României vor oferi pe scenă interpretări de neuitat, care vor încânta antrenorii și îi vor pune în dificultate în momentul alegerilor. Antrenorii aleg în această seară primele voci care vor urca pe scenă pentru a lupta pentru un loc în etapa Confruntărilor. Alegerile sunt tot mai dificile, iar din 61 de concurenți ajunși în această etapă, doar 24 vor merge mai departe.

Pus în fața luării unei decizii incomode, Smiley își va exprima regretul pentru pierderea unor concurenți valoroși.

"Este cea mai neplăcută etapă. Trebuie să dau afară atâția oameni dintr-o echipă care-mi place atât de mult!", va spune Smiley după ce va asculta primul lui trio.

Direct și asumat, Tudor Chirilă își va motiva alegerile, declarând înainte de primele eliminări:

"Nu aleg o interpretare, aleg ceea ce mă inspiră!"

Brenciu îi va surprinde pe colegii lui și-l va convinge pe Tudor să-i facă o declarație surprinzătoare: "E foarte tare că Horia e imprevizibil", va remarca Tudor.

Tot în această seară vom descoperi ce melodie va declanșa o adevărată dezbatere între antrenori pe tema relațiilor și a despărțirilor și o va face pe Irina să afirme:

"Așa suferă femeia... mai și blesteamă"

Prima ediție a knockout-urilor va aduce și primul "furt" – unul dintre antrenorii va decide să salveze unul dintre concurenții eliminați și să îi ofere o nouă șansă într-o altă echipă.

În această seară, de la 20:30, aflăm cine vor fi primii concurenți care-și vor asigura un loc în următoarea etapă a competiției. Vom putea intui, totdată, care sunt strategiile antrenorilor.

Vinerea trecută, ultimul concurent din audițiile pe nevăzute de la Vocea României a schimbat regulile jocului. Îi puteți urmări momentul pe InfoMusic, unde găsiți și rezumatul episodului anterior.

Citește mai multe despre Horia BrenciuIrina RimesSmileyTudor Chirila
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Irina Rimes și CEO-ul Sziget Festival, printre primii speakeri confirmați la Mastering The Music Business 2020

Cea mai mare conferință din România dedicată industriei muzicale, Mastering the Music Business, ajunge în 2020 la cea de-a cincea...

Închide